Da li neko moze da mi kaze da li je boravio u hotelu Babin Zub?Interesuje me kaakav je smestaj, hrana itd. sto se tice samog hotela!
Strana 1 od 1
Hotel Babin zub
Napisano: 06. feb 2010 - 16:24
Ok koliko sam ukapirala niko nije bio, da li to znaci da se ne bi trebalo ici?hmmmm
Napisano: 07. feb 2010 - 06:58
Ja sam bio pre nekoliko godina.
Smeštaj dobar, hrana katastrofalno loša.
Ne znam sada kako je.
Smeštaj dobar, hrana katastrofalno loša.
Ne znam sada kako je.
Napisano: 07. feb 2010 - 23:05
Bio pre 2-3 godine,smestaj super i hrana je bila OK,predpostavljam da je sad mnogo bolje jer su ipak pokrenuli neki turizam na pomenutoj planini.
Napisano: 08. feb 2010 - 13:27
samo da znas ako ti se ne dopadne prva sledeca alternativa u vezi hrane ti je na 20 km, ako nisi lovac ?
Napisano: 08. feb 2010 - 20:45
Nisam bio skoro na babinom zubu ali imam lepe utiske.
Hotel je bio malog kapaciteta a za hranu je bilo "ej šta bi ste jeli , ima li nešto da vam se jede da ne spremamo nešto što ne jedete "
Malo se i okolna mesta poprisredila u nadi da će zaraditi koj dinar , otvorili su se neki pansioni sa domaćom hranom.
Nećeš da gladuješ sigurno , a i da ne nađeš tamo hranu iz poverljivih izvora čujem da se ove godine divljač pojavila pa možeš malo i u lov
PS: pojavili se i vukovi pa pripazi malo.
inače staze su očajne , pisao sam ranije , ne može sneg da se zadrži zbog vetra , još uvek ne mogu da ukultivišu zemlju da zadržava sneg.
Hotel je bio malog kapaciteta a za hranu je bilo "ej šta bi ste jeli , ima li nešto da vam se jede da ne spremamo nešto što ne jedete "
Malo se i okolna mesta poprisredila u nadi da će zaraditi koj dinar , otvorili su se neki pansioni sa domaćom hranom.
Nećeš da gladuješ sigurno , a i da ne nađeš tamo hranu iz poverljivih izvora čujem da se ove godine divljač pojavila pa možeš malo i u lov
PS: pojavili se i vukovi pa pripazi malo.
inače staze su očajne , pisao sam ranije , ne može sneg da se zadrži zbog vetra , još uvek ne mogu da ukultivišu zemlju da zadržava sneg.
Napisano: 14. feb 2010 - 18:53
Bila sam pocetkom zime i meni je bilo lepo, najvise zbog ljudi sa kojima sam bila i atmosfere. Inace, put do gore je bio jako los (sigurno je jos uvek takav), mestimicno su ga popravljali pa se stvorilo blato, zamalo da se zaglavimo. Hotel je simpatican, nikakv luksuz ali vlada neka prijatna, domaca atmosfera. Sobe su najklasicnije, pravi hotelski prosek ali su ciste i dobro se odrzavaju. Dobro je i grejanje u hotelu. Nema nikakvog kioska, niti prodavnice kilometrima u krug tako da treba poneti sve sitnice koje mislite da bi vam mogle biti potrebne. Hrana je prosecna, po meni vise losa nego dobra, mada niko nije ostao gladan. Imaju dva-tri jela, kao u nekoj menzi...
Napisano: 16. feb 2010 - 13:17
Hvala puno na divnim savetima:D!
Posto sam resila da vidim sta nude, kada se vratim napisacu svoje iskustvo,pa nekome ce koristit valjda
!
Posto sam resila da vidim sta nude, kada se vratim napisacu svoje iskustvo,pa nekome ce koristit valjda
Strana 1 od 1

Citiraj
Odgovori na ovo