Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Toskana i Ligurija

1 odgovori na ovu temu

#1 mimbg

putnik

• Član
  • Poruka:199
  • ženski

Napisano: 01. Feb 2010 - 11:43

I evo jos jedne godine i vec zapocetih planova za leto....malo ranije nego obicno ali treba se spremiti na vreme:bez-zuba:
Moje pitanje za ovu godinu je:da li neko zna da mi preporuci neko lepo mesto sa lepom plazom i lepim morem u Toskani ili u Liguriji (mada sam za nju cula da je jako skupa pa zbog toga mozda dajem prioritet Toskani)?Planiramo da budemo u periodu od kraja juna i sam pocetak jula pa ako je neko bio i ima neki savet bila bih vrlo zahvalna...Gledala sam hotele u Santa Margariti (Ligurija) ali n/d za sedam dana za 2 osobe kosta u proseku 500-600e pa mi to deluje malo mnogo ili sam ja navikla na nesto drugacije cene:unsure:

Hvala i pozdrav!

#2 mimbg

putnik

• Član
  • Poruka:199
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2010 - 13:33

Posto vidim da ovde nema nikog da mi odgvori uradicu to sama,taman za one koji su zainteresovni.
Gledala sam hotele u svim mogucim mestima u Liguriji i Toskani i definitivno je zakljucak sledeci:
cene hotela za 2 osobe na bazi 7n/d su u proseku 600e
vanpansionski je skupo jer je to za njihovu elitu a ako hocete jeftinije more u Italiji,tu su Rimini i Lido,za koje nisam bas cula reci hvale u odnosu na npr.neke delove Grcke,
i postoji jos jedna stvar,za nekih 400e moze se provesti 7n na jugu Francuske (oko Nice) koja je jos lepsa.

Samim tim,dosla sam do zakljucka da u Italiju ove godine necu ici ali zato mozda bude neka Fr (ili kao i uvek Gr)...

Pozdrav svima!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0