Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
argentina
Napisano: 02. avg 2006 - 16:33
dali bi neko mogao da mi kaze dali nam treba viza za argentinu...unapred zahvalna...
Napisano: 08. avg 2006 - 20:50
niboj @ 8. Aug 2006. 18:07
Ne
Napisano: 13. avg 2006 - 12:53
Da li bi neko mogao da mi pomogne,svaki najmanji podatak bi mi puno znacio.Imam adresu mog pradede u Argentini.Nenam da li ta adresa postoji vise:
Radosav Nikolic
M.Estavez-75-
Avellaneda
Buenos Aires
argentina
Unapred zahvalna
Radosav Nikolic
M.Estavez-75-
Avellaneda
Buenos Aires
argentina
Unapred zahvalna
Napisano: 14. okt 2009 - 20:26
Da li neko ima informacije o odlasku u Argentinu? Otisao bih tamo da zivim, da pokusam da nadjem posao.
Ako je neku bio u slicnoj situaciji, ili zna bilo sta o tome, bio bih mu veoma zahvalan na informacijama.
Ako je neku bio u slicnoj situaciji, ili zna bilo sta o tome, bio bih mu veoma zahvalan na informacijama.
Napisano: 14. okt 2009 - 20:36
@Ajla
Ne mora da znaci nista lose, ali u principu se privatni podaci ne ostavljaju na javnim forumima.
U principu ne moze niko da ti pomogne bolje od interneta. Kontaktiras njihovu opstinu, predstaviš se i oni će da ti pomognu.
Ja sam imao nedavno jednu akciju lociranja svojih predaka, s tim što sam znao pouzdano da nisu više među živima tako da je i broj mogućnosti gde ću da ih nađem bio ograničen.
Srećno.
@Pavle_pajo
Lično ne znam nikog da je otišao tamo, preporučujem ti da posetiš forume Krstarice i B92, deo o emigraciji. Ako je neko otišao u Argentinu, sigurno se javio tamo.
Jedino poznajem naše koji su u Brazilu.
Srećno i tebi.
Ne mora da znaci nista lose, ali u principu se privatni podaci ne ostavljaju na javnim forumima.
U principu ne moze niko da ti pomogne bolje od interneta. Kontaktiras njihovu opstinu, predstaviš se i oni će da ti pomognu.
Ja sam imao nedavno jednu akciju lociranja svojih predaka, s tim što sam znao pouzdano da nisu više među živima tako da je i broj mogućnosti gde ću da ih nađem bio ograničen.
Srećno.
@Pavle_pajo
Lično ne znam nikog da je otišao tamo, preporučujem ti da posetiš forume Krstarice i B92, deo o emigraciji. Ako je neko otišao u Argentinu, sigurno se javio tamo.
Jedino poznajem naše koji su u Brazilu.
Srećno i tebi.
Napisano: 17. okt 2009 - 18:42
Da li bi neko mogao da mi pomogne,svaki najmanji podatak bi mi puno znacio.Imam adresu mog pradede u Argentini.Nenam da li ta adresa postoji vise:
Radosav Nikolic
M.Estavez-75-
Avellaneda
Buenos Aires
argentina
Unapred zahvalna
Radosav Nikolic
M.Estavez-75-
Avellaneda
Buenos Aires
argentina
Unapred zahvalna
Adresa postoji <http://maps.google.c...Est%C3%A9vez+75,+Avellaneda,+Buenos+Aires,+Argentina& sll=37.0625,-95.677068&sspn=30.599615,55.634766&ie=UTF8&cd=1&geocode=FWgr7_0duFGF_A& split=0&hq=&hnear=Manuel+Est%C3%A9vez+75,+Avellaneda,+Buenos+Aires,+Argentina& t=h&z=16>
Dalje moras sama
Ovu poruku je izmenio Draganica: 17. okt 2009 - 18:47
Napisano: 05. avg 2010 - 08:51
pavle, da li si otisao u argentinu?
ako nisi, da li si saznao neke informacije?
ako nisi, da li si saznao neke informacije?
Strana 1 od 1

Citiraj
Odgovori na ovo