Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Teniski turniri

4 odgovora na temu

#1 Ivan Minic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 30. Jan 2010 - 20:24

Pozdrav svima, 

Vec godinama pratim tenis pasionirano, prosle godine kada smo konacno dobili ATP turnir, bio sam u USA i nisam mogao prisustvovati, pa sam planirao da ove ili naredne godine odem na jedan ili vise ATP turnira po Evropi, eventualno US Open van nje.

Zanima me da li neko uopste organizuje takve ture, posto nisam uspeo da nadjem nista...

Unapred zahvalan za svaku informaciju ;)

If it is to be, it is up to me.
Burek | Blog | Kviz

#2 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 14. Feb 2010 - 22:38

Organizuje par najvecih agencija, ali se to ne isplati jer je papreno skupo.

Iz licnog iskustva znam da je neuporedivo jeftinije sam organizovati putovanje i na vreme se prijaviti za zrebanje za karte (Roland Garros, Wimbledon) . U slucaju da te organizuju mastersi i turniri kategorije 500, karte uvek mozes da nadjes na licu mesta.

#3 Ivan Minic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. Feb 2010 - 17:43

Svojevremeno sam gledao neki aranzman za US Open i bio je oprilicno ok, medjutim nije ukljucivao karte...

Hvala na savetu, praticu sta se desava, a opcija da u sopstvenom aranzmanu odem stoji ;)

If it is to be, it is up to me.
Burek | Blog | Kviz

#4 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 16. Feb 2010 - 17:48

Ja sam u sopstvenoj reziji prisustvovao zenskom finalu RG 2008, kada je Ana Ivanovic osvojila titulu, a Ziki i Nestor izgubili od Kuevasa i Horne. Nezaboravno iskustvo.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Jan 2011 - 14:35
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#5 gordana djakovic

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 12. Dec 2011 - 22:42

Pogledaj porukuIvan Minic @ 16. Feb 2010 - 17:43

Svojevremeno sam gledao neki aranzman za US Open i bio je oprilicno ok, medjutim nije ukljucivao karte...

Hvala na savetu, praticu sta se desava, a opcija da u sopstvenom aranzmanu odem stoji ;)

Moja prijateljica i ja sljedece godine u sopstvenom aranzmanu idemo u Rim na turnir od 12.og do 20.og maja. Karte smo rezervisale preko interneta, smjestaj takodjer. Australian open i US open su za nas misaone imenice, ali zato su turniri po Evropi izvodljivi...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0