Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kako doci do Sporada

24 odgovora na temu

#1 vspengler69

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • muški

Napisano: 28. Jan 2010 - 22:26

Pozdrav svim forumasima koji planiraju odmor na Skiathos a bogami i sire.Interesuje me da li ima direktna avio veza od Bg do Skiathosa,koje su cene sa svim taxama.Interesuje me i put do Volosa ali i trajekt do ostrva.Posto ne stizem da puno citam i pisem voleo bih da mi pruzite neke od ovih informacija.pozdrav
Letoman

#2 Gost mile-mobilni_*

• Gost

Napisano: 28. Jan 2010 - 22:54

Pogledaj porukuvspengler69 @ 28. Jan 2010 - 22:26

Pozdrav svim forumasima koji planiraju odmor na Skiathos a bogami i sire.Interesuje me da li ima direktna avio veza od Bg do Skiathosa,koje su cene sa svim taxama.Interesuje me i put do Volosa ali i trajekt do ostrva.Posto ne stizem da puno citam i pisem voleo bih da mi pruzite neke od ovih informacija.pozdrav
Za avion, obrati se u "Kalodukas" ili "Kon- Tiki".....a za put do Volosa, moras procitati jer ima bas sve.Ili....odes u "Bambi"...pa se raspitas.Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mile-mobilni: 28. Jan 2010 - 22:55

#3 HocemoNaSkiathos

turista

• Član
  • Poruka:61

Napisano: 02. Feb 2010 - 11:55

Pogledaj porukumile-mobilni @ 28. Jan 2010 - 22:54

Za avion, obrati se u "Kalodukas" ili "Kon- Tiki".....a za put do Volosa, moras procitati jer ima bas sve.Ili....odes u "Bambi"...pa se raspitas.Postavljena slika
i Eta Tours radi avion takodje.

#4 jelena.mitic

backpacker

• Član
  • Poruka:47
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2010 - 13:00

Sto se tice puta do Volosa, nema tu sta mnogo da se kaze put je odlican, kada udjes u grad samo pratis putokaze za luku i to je to. Trajekt u letnjem periodu ide dva puta dnevno, a cena za auto i dve odrasle osobe je oko 230 eura.

#5 Gost mile-mobilni_*

• Gost

Napisano: 02. Feb 2010 - 14:23

Sad..... ako hocemo doslovce,onda: vecina agencija,koje imaju u ponudi Skiatos-imaju avionski prevoz u ponudi,ali..... kod tih agencija morate uzeti i smestaj.Ja sam dobro razumeo pitanje ( prevoz!)....i zato sam stavio ko IMA avionski prevoz i kod tih agencija (navedenih) moze se eventualno zatraziti samo prevoz.Komplet usluga za Skiatos,(prevoz avionom + smestaj)...po mojoj slobodnoj proceni....moze se naci u 30-ak agencija sirom Srbije...

Ovu poruku je izmenio suki: 18. Feb 2010 - 10:12

#6 inani

backpacker

• Član
  • Poruka:19

Napisano: 01. Apr 2010 - 18:51

Koliko se vremenski putuje do Skiatosa trajektom?

#7 Gost mile-mobilni_*

• Gost

Napisano: 01. Apr 2010 - 20:55

Pogledaj porukuinani @ 01. Apr 2010 - 18:51

Koliko se vremenski putuje do Skiatosa trajektom?

Pretpostavljam, da pitas za trajekt-brod iz Volosa..ali,svejedno... i iz Agios Konstantinosa je isto

trajekt/brod..................: 2.5 sati/18.5e po osobi/40-67-75 po automobilu (cena zavisi od velicine)

flying dolphin/brzi.........: 1.4 sati/30e po osobi

hidro-avion...................: 20 minuta/55e po osobi

Ovu poruku je izmenio mile-mobilni: 01. Apr 2010 - 20:56

#8 Ana...

turista

• Član
  • Poruka:64
  • ženski

Napisano: 16. Apr 2010 - 15:26

Sto u prevodu znaci da nas braca Srbi,opet pljackaju.
Jer skoro u svakoj Agenciji,trajekt za Skijatos povratna karta je 50E......:besan:

#9 Gost mile-mobilni_*

• Gost

Napisano: 25. Apr 2010 - 23:07

Pogledaj porukuAna... @ 16. Apr 2010 - 15:26

Sto u prevodu znaci da nas braca Srbi,opet pljackaju.
Jer skoro u svakoj Agenciji,trajekt za Skijatos povratna karta je 50E......Postavljena slika

Da malo pojasnim...i da se malo ispravim. Bio sam skoro sa autom u Volosu i cena za srednji auto ( do 4.25m) je 64 evra,dok je za putnike 20 evra. Ne znam kada su bile ove sitne pomene u cenama....ali u prethodnom postu ja sam naveo proslosezonske.
S tim....sto je cena karte kupljene na Skiatosu,za 1-2 evra manja (simbolicno).
Sto se tice nasih agencija,tacno je....skoro u svakoj agenciji je 50 evra za povratnu kartu, ALI.... je tu uracunat i transfer putnika i njegovog prtljaga od luke do smestaja, kao i od smestaja do luke,prilikom povratka....

#10 popito

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • ženski

Napisano: 26. Apr 2010 - 13:10

To je sramota za nase agencije, da uzimaju novac za transfer do smestaja. To bi bilo kulturnije da su uracunali u cenu aranzmana sto mislim da i jesu, a ne ovako, klasican drp varijanta.

#11 popito

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • ženski

Napisano: 26. Apr 2010 - 14:54

Gde mi nestade deo teksta :besan: .
Mile mislim da si imao prilike da vidis kartu koje daju nase agencije, cena precrtasna flomasterom, a znamo i to da je grupni prevoz jos jeftiniji. Sta ako nas cekaju prijatelji na ostrvu i ne koristimo njihov transfer do smestaja,hoce li vratiti tih 10e? Da li se naplacuje transfer od aerodroma do smestaja? Odgovor na ovo drugo pitanje je NE jer je uracunato u aranzman.

#12 Moke

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 10. May 2010 - 16:25

Pozdrav svima.

Ima li neko iskustva sa turističkom agencijom Sabra, odnosno sa njenim autobuskim prevozom do Skiathosa?

Hvala unapred :)

#13 Gost mile-mobilni_*

• Gost

Napisano: 10. May 2010 - 17:06

Pogledaj porukupopito @ 26. Apr 2010 - 14:54

Gde mi nestade deo teksta Postavljena slika .
Mile mislim da si imao prilike da vidis kartu koje daju nase agencije, cena precrtasna flomasterom, a znamo i to da je grupni prevoz jos jeftiniji. Sta ako nas cekaju prijatelji na ostrvu i ne koristimo njihov transfer do smestaja,hoce li vratiti tih 10e? Da li se naplacuje transfer od aerodroma do smestaja? Odgovor na ovo drugo pitanje je NE jer je uracunato u aranzman.

Sorry popito,,,nisam ovo ni video...

Naravno da imam u fioci, proslogodisnje karte mojih gostiju koji su putovali, sa razlicitim agencijama i imali precrtanu cenu karte (jer se vidi popust na grupu) a u cenu bus karte + broda, bio im je uracunat i transfer u lici Skiatos....za koji, verovatno znas da svojim gostima,vrsim licno ja sa svojim automobilom. Ali smo ipak placali,jer je navodno bilo u paketu....
E ove godine, sam to malo "ispeglao".... tako, da ce oni turisti, koji kupe kartu u agenciji gde imamo saradnju..kupiti kartu samo za beograd-volos-beograd

ALI.... !!! Opet ce platiti 20 evra kartu za brod, samo sto nece biti ( za mnoge-provokativno) precrtana cena sa popustom na grupu.
I jos nesto.... morace,sami da stoje u redu i kupe svoje karte za brod.

Apsolutno se slazem sa sobom, da je u najmanju ruku neozbiljno,naglasavati cenu transfera na Skiatosu,jer se "ladno" moze ukalkulisati u cenu smestaja. Ali je to valjda, zbog onih koji dolaze sopstvenim prevozom,jer oni ne placaju transfer.
Ali, se apsolutno slazem i sa popustom na grupu,koje daje kompanija i koji (popust) pripada apsolutno agenciji,jer ima grupu.....sad, sto precrtavaju cenu, umesto da to lepo objasne..nije mi jasno.

I jos nesto, sto moram da naglasim: na stranu karte,prevoz,ponasanje i politiku agencija... ali, svaki turista koji dolazi u predsezoni na Skiatos,treba da bude na neki nacin zadovoljan, jer ove paket-ponude sto nude nase agencije u predsezoni su zaista sa extra cenama....
Oduzmi prevoz, pa vidi koliko izlazi smestaj za 10 dana...
Jeste da je u predsezoni, ali je bitno nekim ljudima,koji nemaju mogucnost ( ili nece) da plate klasicne cene u sezoni...

PS. Sad, ispade da branim agencije...Postavljena slika a u stvari, pokusavam biti realan...

Ovu poruku je izmenio mile-mobilni: 10. May 2010 - 17:08

#14 jeca3333

putnik

• Član
  • Poruka:139
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2010 - 16:56

Pogledaj porukuMoke @ 10. May 2010 - 16:25

Pozdrav svima.

Ima li neko iskustva sa turističkom agencijom Sabra, odnosno sa njenim autobuskim prevozom do Skiathosa?

Hvala unapred Postavljena slika

Isla sam sa njima i prosle i preprosle godine na Tasos. Oni rade u saradnji sa Barbadosom, odlicni autobusi, klimatizovani, sjajni vozaci, necete imati problema

#15 profesorka

putnik

• Član
  • Poruka:184
  • ženski

Napisano: 27. Jul 2010 - 14:12

Beograd-Skijatos kolima (14.07-27.07.2010.)
putarine:
Srbija 730din.+190din.
Makedonija 50denara+60den.+50den.
Grcka 2eura+2,9eura+2,2eura+1euro+2,8eura
karte za trajekt:
21euro po osobi+76eura auto
gorivo:
Makedonija (euro dizel) 1l=0,97centi
Grcka (euro dizel) 1l=1.4eura
granicni prelazi:
zadrzavanja u odlasku ne veca od 10-15 min.
zadrzavanja u povratku nema

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0