Putovanja.info Forum: Leto 2010 - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Tema je zaključana

Leto 2010 Preko koga ici u Marmaris Oceni temu: -----

#16 Korisnik je offline   puzic

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 25.04.10

Napisano: 30. apr 2010 - 00:35

Pogledaj porukuNina! @ 16. mar 2010 - 19:09

dok Kalipso ne odgovori evo ja cu ... bila u htl My Dream 2007. i ono sto mogu da kazem o njemu je sledece-smestaj je ok, lepe sobe, prostrane, fina terasa (mi smo imali pogled na bazen); hrana prilicno slaba; plaza je na 1 mni hoda; centar grada prilicno daleko (htl se nalazi gotovo na prelazu iz Marmarisa u Icmeler) ...

joooooj koliko prilico daleko....
0

#17 Korisnik je offline   Vizas

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 20
  • Učlanjen: 21.04.09

Napisano: 30. apr 2010 - 08:43

Za informaciju,Intermar hotel je malo renoviran.Kupatila su skroz obnovljena,ugradjen je tobogan na bazen...To opet ne menja cinjenicu da su sobe i dalje male ali misljenja sam da ako na njega gledate kao na hotel sa 3 zvezdice necete pogresiti.Za razliku od svih ostalih hotela sa 3 zvezdice gde za veceru imate samo jedno toplo glavno jelo sa mesom,u Intermaru imate 2.Lokacija mu je ok.Svi koji se odlucite za ovaj hotel obavezno ponesite produzni kabl jer u sobama ima samo jedna uticnica i u nju je ukljucen minibar.
0

#18 Korisnik je offline   slladjana

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 26.07.10

Napisano: 27. jul 2010 - 21:40

molim vas , moželi mi neko reci koliko su plaže u Marmarisu pristupačne za osobe sa invaliditetom?
0

#19 Korisnik je offline   vukovic1979

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 11.08.10

Napisano: 11. avg 2010 - 15:10

ARGUS No1...

P.S. za ljude iz argusa:
-nadam se da cu dobiti neki popust zbog ove hvale :D:-P
0

• (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Tema je zaključana

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com