Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Leto 2010

18 odgovora na temu

#16 puzic

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 30. Apr 2010 - 00:35

Pogledaj porukuNina! @ 16. Mar 2010 - 20:09

dok Kalipso ne odgovori evo ja cu ... bila u htl My Dream 2007. i ono sto mogu da kazem o njemu je sledece-smestaj je ok, lepe sobe, prostrane, fina terasa (mi smo imali pogled na bazen); hrana prilicno slaba; plaza je na 1 mni hoda; centar grada prilicno daleko (htl se nalazi gotovo na prelazu iz Marmarisa u Icmeler) ...

joooooj koliko prilico daleko....

#17 Vizas

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 30. Apr 2010 - 08:43

Za informaciju,Intermar hotel je malo renoviran.Kupatila su skroz obnovljena,ugradjen je tobogan na bazen...To opet ne menja cinjenicu da su sobe i dalje male ali misljenja sam da ako na njega gledate kao na hotel sa 3 zvezdice necete pogresiti.Za razliku od svih ostalih hotela sa 3 zvezdice gde za veceru imate samo jedno toplo glavno jelo sa mesom,u Intermaru imate 2.Lokacija mu je ok.Svi koji se odlucite za ovaj hotel obavezno ponesite produzni kabl jer u sobama ima samo jedna uticnica i u nju je ukljucen minibar.

#18 slladjana

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 27. Jul 2010 - 21:40

molim vas , moželi mi neko reci koliko su plaže u Marmarisu pristupačne za osobe sa invaliditetom?

#19 vukovic1979

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 11. Aug 2010 - 15:10

ARGUS No1...

P.S. za ljude iz argusa:
-nadam se da cu dobiti neki popust zbog ove hvale :D:-P

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0