Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

MILOS

52 odgovora na temu

#46 sivuk

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • muški

Napisano: 26. Jul 2010 - 04:21

Potpisujem da se posle kiklada osecas izdajnikom ma koliko ti lepo bilo na tom novom mestu.
Cudan osecaj koji je dovoljna preporuka za one koji jos nisu bili... i garant da se mi koji smo bili vracamo jednog dana tako da nema mesta za paniku ;)
@ultralamb, u najmanju ruku me zivo zanima gde si bio :smorilo:

#47 Ultralamb

putnik

• Član
  • Poruka:154
  • muški

Napisano: 26. Jul 2010 - 12:09

http://www.putovanja...post__p__272418

Odgovor/demanti i opis za tu temu tek slede, pa da ne sirimo pricu ovde... Treba mi vremena (kao i uvek) da bar pogledam slike sa puta, a utiske nema sta da sredjujem - oni su zabetonirani!

#48 rargh

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 16. May 2011 - 11:09

Pogledaj porukuUltralamb @ 17. Mar 2010 - 22:03

Ja smem da se zakunem (na osnovu dosadasnjeg iskustva) da cete u junskom periodu, pogotovo 10. juna, komotno moci da se iskrcate sa broda - aviona na Milos uperite prstom u bilo kom pravcu i nadjete smestaj na "bum". I to po veoma povoljnim cenama. Mi jesmo kampovali na Milosu, ali nas je u avgustu opsedalo toliko ljudi sa ponudama za sobni smestaj da ja ne znam sta bi tek bilo u junu.
Link za trajekt Milos - Krit:
http://paleologos.fo...pgres.exe?PM=BB
Trenutno je jedina kritska luka Heraklion u ponudi, ali ce mozda biti i Chania u sezoni.

Ja planiram da kampujemo na Milosu, a i jos nekim ostrvima u blizini. Da li bi mogao da podelis neka iskustva u vezi sa tim? Gde sve moze da se postavi sator, .....
Hvala!

#49 Ultralamb

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 16. May 2011 - 20:38

Ako si mislio da postavis sator van zvanicnog kampa, onda zaboravi na to - zabranjeno je divlje kampovanje. Ako si hteo da pitas na kojim ostrvima postoji kamp (oko Milosa) onda ne beri brigu - skoro na svakom (nema na Kimolosu i Sikinosu).

#50 rargh

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 09. Jun 2011 - 17:25

Pogledaj porukuUltralamb @ 16. May 2011 - 20:38

Ako si mislio da postavis sator van zvanicnog kampa, onda zaboravi na to - zabranjeno je divlje kampovanje. Ako si hteo da pitas na kojim ostrvima postoji kamp (oko Milosa) onda ne beri brigu - skoro na svakom (nema na Kimolosu i Sikinosu).

Hvala na odgovoru (a i uopste na korisnim postovima). Postoji i jos jedna stvar koja me zanima u vezi kiklada generalno, ali najvise Milosa. Plan je da se tamo bavimo (devojka i ja), prodajom nakita koji rucno pravimo. Da li ste vidjali po ulicama nesto slicno? To je uglavnom moguce u drugim krajevima Grcke, ali za tamo nismo bas sigurni. Eto svaka informacija je pomoc, mada mislim da cemo u svakom slucaju probati. Ako nista drugo "samo" cemo uzivati tamo:)

#51 djnzloop

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 11. Jun 2011 - 23:15

I ja cu ovog leta na Milos pa me zanima postoje li supermarketi ili malo bolje snabdevenije prodavnice koje prodaju sveze meso i povrce? Hvala

#52 Ultralamb

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 14. Jun 2011 - 12:38

@ rargh:
Nisam vidjao "divlje" prodavce nakita, mislim da to ne bi bilo tolerisano od strane mestana koji imaju svoje radnje.

@ djnzloop:
Postoji veliki supermarket u centru Adamasa i dovoljno ostalih prodavnica koje prodaju prehrambenu robu. Bez brige!

#53 brazilko

backpacker

• Član
  • Poruka:32

Napisano: 02. Aug 2011 - 12:06

Pogledaj porukuDANIZ @ 25. Jul 2010 - 20:45

EJJJJ,,CAO
ja sam se vratila sam Milosa pre 20-tak dana...PRVO-OSTRVO JE NESTVARNO LEPO, plaze i pecine za svaciji ukus,,,pa opijen takvom atmosferom nocni zivot ipak ostaje u senci ...cene su naravno razlicite od meseca do meseca, , , ja sam u junu platila dvokrevetnu sobu-prelep smestaj -25 eur (po osobi 12,5 eur),ali u julu je taj isit smestaj 45 eur , a u avgustu 60 eur...ja sam preko neta rezervisala smestaj, ali naravno da ces naci puno ljudi koji cekaju u luci i nude smestaj...avgust je jako skup, ali opet se isplati jer je ostrvo vise nego predivno...cuvena meseceva plaza i slicne njoj ostavljaju bez daha...ja sam se ipak odlucila da idem busom do Atine, jer se krace putuje.Busom sam putovala do Atine 17 h...za mene put nije bio uopste naporan, ali zavisi od coveka do coveka kako podnosi...SVAKAKO SVE PREPORUKE ZA MILOS!!!!!!!!!!!!SLIKE MALO GOVORE !!!!

Cao Daniz,
Da li bi mogla da ostavis neki link za taj smestaj od 25 gde si bila na Milosu , hvala puno

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0