e ,da koje su cene u odnosu na druga mesta u Grckoj i koliko poneti novca za 15 dana
temperaturu ne znam u celzijusima, ali kao na svakom drugom mestu nahalkidikiju, meni to znaci topla
racunaj da je smestaj oko 20e po osobi na dan. jako blizu je lidl market, na samom ulazu u naselje! sto znaci da su cene kao kod nas sto se tice dnevnih potrepsitina! Poredeci cene u ostatku grcke - prosle godine sam obisao Pilion i Halkidiki uzduz i popreko, bio kratko u Paraliji, Nei Poriju, Asprovalti, Stavrosu i nisam primetio da ima ikakve razlike u cenama!
jedino sto ovo mesto , kao i kaliteu razlikuje od ostalih mesta na halkidikiiju, je to sto se ne nalazi na u "visini"mora ,vec na odseku! Znaci mesto je, po mojoj proceni na oko 30-40m nadmorske visine! A samo plaza i mali deo su uz more! ali ima stepenice, put iparking na plazi, max 10min do plaze iz centra ovog malog mesta! Ja sam bio smesten uz samu magistralu i nije mi bilo tesko da idem pesaka, iako sam imao auto, jer mi je dosadilo vise da ga vozim
inace mesto je manje od ostalih, skoro da nema mesta za izlaske,tj.ima par kafica i restorana i nema nasih ljudi!
ako ima jos pitanja,tu sam
Ovu poruku je izmenio Nesapancevo: 17. Jan 2010 - 12:31