Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

AFITOS

16 odgovora na temu

#1 Shonepa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:250

Napisano: 17. Jan 2010 - 12:24

upravo cu sada na google earth da pogledam slike , jos samo jednopitanje koja je temperatura vode otprilike i da li ima osa i pcela ?predpostavljam da nema ali cisto da pitam zelim ove godine da uzivam upotpunosti :) Hvala na preporuci jos jednom mislim da je ovo mesto zaista za mene jer sudeci po slikama to je ono sto trazim:)
e ,da koje su cene u odnosu na druga mesta u Grckoj i koliko poneti novca za 15 dana :)

temperaturu ne znam u celzijusima, ali kao na svakom drugom mestu nahalkidikiju, meni to znaci topla :) talasa nema, kao ni pcela!
racunaj da je smestaj oko 20e po osobi na dan. jako blizu je lidl market, na samom ulazu u naselje! sto znaci da su cene kao kod nas sto se tice dnevnih potrepsitina! Poredeci cene u ostatku grcke - prosle godine sam obisao Pilion i Halkidiki uzduz i popreko, bio kratko u Paraliji, Nei Poriju, Asprovalti, Stavrosu i nisam primetio da ima ikakve razlike u cenama!
jedino sto ovo mesto , kao i kaliteu razlikuje od ostalih mesta na halkidikiiju, je to sto se ne nalazi na u "visini"mora ,vec na odseku! Znaci mesto je, po mojoj proceni na oko 30-40m nadmorske visine! A samo plaza i mali deo su uz more! ali ima stepenice, put iparking na plazi, max 10min do plaze iz centra ovog malog mesta! Ja sam bio smesten uz samu magistralu i nije mi bilo tesko da idem pesaka, iako sam imao auto, jer mi je dosadilo vise da ga vozim :)
inace mesto je manje od ostalih, skoro da nema mesta za izlaske,tj.ima par kafica i restorana i nema nasih ljudi!
ako ima jos pitanja,tu sam

Ovu poruku je izmenio Nesapancevo: 17. Jan 2010 - 12:31

#2 knight

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:232

Napisano: 18. Jan 2010 - 01:09

Ovo zvuci sjajno izuzev dela peshacenja :D ali nema veze , ne znam koje agencije rade ovo mesto , nesto sam citala po netu da grcku rade saba,filip,bel i eta turs ... ne znam sta oni nude a ako nude ovo mesto ,kakvi su studiji koji se iznajmljuju da ne zateknemo neki krsh , i kakvi su restorani u smislu cena :) moj plan je jun mesec ili jul , ne znam kakve cene mogu da ocekujem ali mi 40 eu za 2 osobe zvuci ok .
gledala sam neke ponude studio apartmana u grckoj i veoma su povoljne samo se plasim da te povoljne cene ne budu raspali apartman u kome treba da boravimo deset dana i tako to :bez-zuba: Hvala ti na pomoci puno , ovo mesto mi se jako svidja i gledacu da letujem tamo . Jos su mi primamljivi Lefkada i Zakintos (zbog one plaze) kao i Tasos .
To su mi favoriti ali razlike u plazama ne znam , mada mislim da je kvalitet slicni :)

#3 Shonepa

iskusni putnik

• Član

Napisano: 18. Jan 2010 - 21:00

Nisam bio na Jonskom moru , ali kako vidim , te plaze su prelepe!
procitaj ovde nesto o afitosu
http://www.putovanja...80-Afitos/opisi

a koliko sam videeo da samo ova agencija radi afitos
Brostravel
U afitosu postoje dve plaze - nije bas lepa

treca slika u ovoj galeriji

i manja plaza - prelepa, sa moje slike,
a i sedma slika u ovoj galeriji!

Ovu poruku je izmenio mikap: 27. Dec 2011 - 23:03
uklonjen direktan link ka agenciji

#4 knight

iskusni putnik

• Član

Napisano: 18. Jan 2010 - 23:36

Hvala puno ,upravo sam pogledala sajt , medjutom nemaju istaknut cenovnik hotela , pokusacu preko maila da ih pitam . Koliko vidim oni su stacionirani u Grckoj na sajtu ne pise gde bi se radila uplata izabranog hotela u Bg -u .
Nema veze saljem mail pa ako mi odgovara super a ako ne mozda bih izabrala neko drugo mesto na ostrvu koje je blizu ovog pa bi sela na bus :) avanturama nikad kraja:-P znam da je jauar ali kako su ukinuli vize mislim da ce sve svi ovoga leta sjatiti u Grcku,pa da ne ostanem bez smestaja na vreme :D

#5 Shonepa

iskusni putnik

• Član

Napisano: 19. Jan 2010 - 12:34

Halkidiki,tj.kasandra je poluostrvo. :) A najblize mesto je Kalitea , koje radi par nasih agencija! Ali ne verujem da ce biti bas toliko veca "navala" na Grcku da ne bi nasla mesto :)

#6 knight

iskusni putnik

• Član

Napisano: 20. Jan 2010 - 06:16

Neso , danas sam sa suprugom razgovarala gde cemo i izvlacili smo papirice izmedju zakintosa,halkidikija,tasosa i lefkade ...i izvukla sam zakintos . odmah sam okrenula drugaricu preporucila mi je belvi . inace mnogo agencija radi ponude ali mi se ucinilo prvo da proverim ko je ok . nadam se da ce ovi biti korektni . u svakom slucaju cene su im izuzetno pristupacne i imaju popuste do 15 marta, plus na gotovinski popust . mada je toliko idealno da prosto ne verujem , samo da ne zezenu kao i svake godine sto rade agencije , ukradu dan , pomeraju datum i slicno .
meni se islo na tasos ali sad sta je tu je . u svakom slucaju hvala na preporuci 2011 ako bude ponude idem na halkidiki :)

#7 Shonepa

iskusni putnik

• Član

Napisano: 20. Jan 2010 - 16:57

Koliko sam video na slikama, i citajuci po netu, Zakintos je verovatno "najdestinacija" od navedenih :)
ja sam planirao prosle godine na Tasos,ali smo otisli u Volos,Pelion! Ja ne volim usluge agencija, nadam se da ce sve biti ok!
Ja cu sa devojkom ove godine, 95% u Svajcarski na "more", na jezero Madjore! :)
opet skrenusmo sa teme :-P

#8 knight

iskusni putnik

• Član

Napisano: 20. Jan 2010 - 18:51

nema veze sto skrenusmo s teme bitno je da imamo opcije , bar sad kad su vize ukinuli mozemo veliki deo zemalja da obidjemo i uzivamo :-P
Zak je izazovno ostrvo ali i druga mesta su sjajna , tesko se moze odluciti obzirom da bi bar ja svuda na 3-4 dana , al polako jedne god. jedno mesto druge drugo i tako dalje . Lep provod na jezeru :)

#9 Shonepa

iskusni putnik

• Član

Napisano: 21. Jan 2010 - 14:26

ima jos vremena do jezera , ali hvala u svakom slucaju :)

#10 knight

iskusni putnik

• Član

Napisano: 22. Jan 2010 - 00:13

ako mi verujes ja sam u glavi vec na zakintosu :D

#11 Shonepa

iskusni putnik

• Član

Napisano: 22. Jan 2010 - 11:05

:D verujem

#12 drasko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:598
  • muški

Napisano: 22. Jan 2010 - 13:20

Ajde malo da se vratimo temi AfitosPostavljena slika. Ja sam proslog leta bio na Halkidikiju na Kasandri,pa sam malo obilazio razna mesta.Posto sam dosta lepih stvari cuo o Afitosu resio sam jedno vece da ga obidjem i tu sam se debelo razocarao.Mesto je katastrofa za izlazak,uvece nema gde da se proseta i nista posebno da se vidi,restorani i kafici nista,ulice male i uske silom sam se provlacio autom i jedva ceko da izadjem iz njega.E sad kakve su plaze za kupanje to neznam.Onda da bi malo ublazio los dozivljaj svratim u KalitheuPostavljena slika .E tu je vec druga prica,primetio sam da je Kalithea raj za mlade i celo mesto je OK.Sto se tice Zakintosa nisam bio ali ljudi koji su tamo bili kazu da su hoteli fenomenalni a plaze lose,bili su prljavi kada izadju iz vode,sad dali su bas sve takve plaze to neznam.A za Tasos mi bas svi ispricase sve najbolje,tako da ga ozbiljno razmatram za ovo leto.Postavljena slika

#13 knight

iskusni putnik

• Član

Napisano: 23. Jan 2010 - 02:39

Pogledaj porukudrasko @ 22. Jan 2010 - 13:20

Ajde malo da se vratimo temi Afitos:D. Ja sam proslog leta bio na Halkidikiju na Kasandri,pa sam malo obilazio razna mesta.Posto sam dosta lepih stvari cuo o Afitosu resio sam jedno vece da ga obidjem i tu sam se debelo razocarao.Mesto je katastrofa za izlazak,uvece nema gde da se proseta i nista posebno da se vidi,restorani i kafici nista,ulice male i uske silom sam se provlacio autom i jedva ceko da izadjem iz njega.E sad kakve su plaze za kupanje to neznam.Onda da bi malo ublazio los dozivljaj svratim u Kalitheu:D .E tu je vec druga prica,primetio sam da je Kalithea raj za mlade i celo mesto je OK.Sto se tice Zakintosa nisam bio ali ljudi koji su tamo bili kazu da su hoteli fenomenalni a plaze lose,bili su prljavi kada izadju iz vode,sad dali su bas sve takve plaze to neznam.A za Tasos mi bas svi ispricase sve najbolje,tako da ga ozbiljno razmatram za ovo leto.:D

Svi hvale Tasos i ako odes mogao bi jedan putopis sa slikama da okacis ,ponekad dobar putopis moze da opredeli turistu :) Lep provod :D

#14 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 23. Jun 2011 - 19:06

Posto smo letovali u Dionisiosu iskoristili smo jedan vetrovit dan da napravimo izlet do Afitosa. Moram reci da je to upravo jedan od gradica koji me je podsetio na Dalmaciju i Istru, sa starim, kamenim kucama i uskim ulicicama. Mozda sam ocekivala da je veci, moze se, uzduz i popreko obici za sat vremena. Plaza je prelepa, bar pogled na nju iz grada.
Nije nesto posebno skup. Svuda se, po restoranima, nudi rucak za dve osobe sa picem po 25. eura.
Meni se svidelo. Postavicu, ovih dana, i foto - turu.

#15 sokol

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 26. Dec 2011 - 18:17

Da li je neko bio u Aristoteles beach hotelu? Kakvi su utisci? Kakva je plaža, hrana, bazen, higijena? Šta sadrži all inclusive?

Ovu poruku je izmenio suki: 04. Jan 2012 - 09:17

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0