Putovanja.info Forum: Suncev breg - hotel trakia*** - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Suncev breg - hotel trakia***

#1 Korisnik je offline   mixic

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 95
  • Učlanjen: 21.05.09

Napisano: 13. jan 2010 - 04:13

interesuje me da li je neko bio u ovom hotelu, volela bih da cujem komentare

vidim da su cene povoljne za all inclusive uslugu

i bash niko ne zna nishta o ovom hotelu???

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 14:07

Postavljena slika 
Postavljena slika
0

#2 Korisnik je offline   ex lex

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 24.08.08

Napisano: 24. feb 2010 - 11:09

Hotel je na dobrom mestu, u najboljem "Neobugarskom" arhitektonskom stilu. Nisam ulazio, vec prolazio pored njega na putu do plaze - deluje vrlo mocno. Medjutim, uplacivati all incluzive u Bugarskoj je vrlo neozbiljno - bez potrebe se lisavas raznolikosti koju pruza sloboda izbora.
0

#3 Korisnik je offline   mixic

• turista
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 24. feb 2010 - 15:25

meni je ishrana jako bitna, ne volim da lutam po kafanama i ulicama, a mislim da nije skupo za all inclusive samo me interesuje da li je neko vec bio i kakav je hotel, koliko je daleko od plaze i od centra sb kao i od nesebara
Postavljena slika 
Postavljena slika
0

#4 Korisnik je offline   mardž

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 24
  • Učlanjen: 27.02.10

Napisano: 27. feb 2010 - 19:41

Nisam bila u hotelu Trakia, ali poslednje dve godine sam bila u hotelu Baikal koji je direktno preko puta Trakie, tako da ti mogu reći sledeće:
- Lokacija je dobra, nalazi se na jedno 200, 250m od mora, 10, 15 min šetnje do centra, a na 50m od bus stanice od koje stižeš do starog Nesebra za 10min (cena karte 1 lev = 0.5€)
- Uplaćivanje Allinc. usluge u Bugarskoj je apsolutna ludost (osim možda u hotelu sa 5*) i što se tiče izbora hrane i finansijski. Hrana je neverovatno jeftina, imaš na raspolaganju mali milion restorana, a osim toga, u komentarima različitih hotela u Bugarskoj ljudi su najviše prigovora imali baš na hranu u hotelu, što mogu i da potvrdim kada je Baikal u pitanju... Prve godine smo uplatili polupansion i grdno se pokajali, a prošle samo noćenje sa doručkom i sa letovanja se vratili srećni, najedeni svega i svačega i sa više novca. Tako da... ako ti je hrana bitan faktor kao što kažeš, evre u džep, pa kreni... :) Doručak u hotelu je obično raznovrstan, ali posle 5 dana dosadi, šta god da nude, a večera bar u našem slučaju (2008.) nije bila jestiva...
- Što se tiče samog hotela, soba i tako to, ne mogu neki ozbiljniji komentar da dam jer ne znam, ali ako se uzme u obzir da je istog ranga kao i Baikal, očekuj sasvim korektan hotel kategorije 3*.
Pozdrav i srećno!

Ovu poruku je izmenio mardž: 27. feb 2010 - 19:42

0

#5 Korisnik je offline   mixic

• turista
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 28. feb 2010 - 01:07

bila sam danas na sajmu i ima dosta dobrih hotela u bugarskoj tako da cu razmisliti jos malo jer vidim da niko nije pominjao trakiu pa mi i nije bas sigurno

cak se razmisljam i da promenim lokaciju recimo zlatni pjasci..... Postavljena slika

nesigurna sam, a mozda i nisam Postavljena slika

sad debelo razmisljam sozopol ili zlatni pjasci...... Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 14:06

Postavljena slika 
Postavljena slika
0

Strana 1 od 1
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com