Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sulawesi- od raja do...

• Ne možete pisati na ovoj temi
362 odgovora na temu

Anketa: vas favorit... (94 članova je glasalo)

Koja od ponudjenih zemalja u Aziji je po vama najinteresantnija?

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#301 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9424
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2010 - 22:08

Pogledaj porukuljubce @ 05. Apr 2010 - 21:03

A evo i wc-a...Postavljena slika

Postavljena slika
.

jao coooovece, ovo sam gledala po filmovima....znaci, ipak ovako nesto postoji...i sad, kako mi to da shvatimo,..sve se obavlja u istoj reci...ves, grncarija, ove-one potrebe.... :o  :wacko:  :blink: 
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#302 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 06. Apr 2010 - 22:21

Vidim Ljupce pise. A ja cekam i cekam. Hocu da budem prvi na citanju. Postavljena slika
Postavljena slika

#303 ljubce

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:450
  • muški

Napisano: 06. Apr 2010 - 22:32

Pogledaj porukuINFOPUTNIK @ 06. Apr 2010 - 22:08

jao coooovece, ovo sam gledala po filmovima....znaci, ipak ovako nesto postoji...i sad, kako mi to da shvatimo,..sve se obavlja u istoj reci...ves, grncarija, ove-one potrebe.... Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Evo ispratismo Cejlona sa kojim cemo se nadam se sresti na crnom kontinentu... nazalost ja nemam toliki odmorPostavljena slika jedino da sam se lepo pozdravio sa sefomPostavljena slika i dao otkaz... ali dobro predstavnik sajta je otisao i moramo svi da ga podrzimo i pomognemo ako mu bilo sta zatreba ili zafali $$$$$Postavljena slika
da ne zaboravim da pozdravim i nasu AHANITUPostavljena slika koja je takodje krenula na tako, mogu reci opasan put...svaka joj castPostavljena slika
Ma kakvo mi drustvo na ovom forumu imamo...
EVROPA IH NEMAAAAAAAAAAAPostavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljubce: 06. Apr 2010 - 22:37

Ako nemas nista u srcu, onda i nije vazno sta imas u glavi...

#304 ljubce

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 06. Apr 2010 - 22:41

Pogledaj porukuDraganV @ 06. Apr 2010 - 22:21

Vidim Ljupce pise. A ja cekam i cekam. Hocu da budem prvi na citanju. Postavljena slika

De si Dragance Postavljena slika

nastavljamo...

Vijetnamci ovde uglavnom žive u kućama na vodi koje se pre mogu nazvati šupamaPostavljena slika. one ili stoje na visokim stubovima ili umesto temelja imaju splav od bambusa, da se dignu onoliko koliko Mekong zbog izrazenih plima i oseka od njih trazi.Postavljena slika

Postavljena slika

Kroz deltu nas je vodio i pomagao nam mladi Vijetnamac zvani Tom, koji je engleski pricao perfektnoPostavljena slika
Ovaj kraj je izuzetno poznavao, pa smo vreme koje smo imali maximalno iskoristili na interesantne stvari, ali nazalost opet je nedostajalo da bi se u potpunosti predali jos mnogim lepotama koje delta krije...Postavljena slika

Bili smo u jednom restoranu na rucku gde je lokalni specijalitet riba koja se zove slonovske uši,Postavljena slika to je pržena i veoma ružna riba, ali kazu da je veoma ukusnaPostavljena slika
Mi nismo imali zelju da je probamo, ali se sada kajem jer steta je ne okusiti tako nesto kad ste vec tamo.Postavljena slika.. opet smo zadovoljili stomake sa raznim vocem i fenomenalnim slatkisima od kokosa i rize koji se tamo prave u porodicnim "fabrikama", pa se salju na trziste sirom VijetnamaPostavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#305 ljubce

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 06. Apr 2010 - 22:41

Ovo nije u reci, vec u jednom "uzgajalistu" krokodila na delti...Postavljena slika

Postavljena slika

Mekong u pojedinim delovima ima i veliku sirinu...

Postavljena slika

i "putujuce kuce"...Postavljena slika

Postavljena slika

Riza na sve strane...Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#306 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • muški

Napisano: 06. Apr 2010 - 22:43

Pogledaj porukuljubce @ 06. Apr 2010 - 22:32

moramo svi da ga podrzimo i pomognemo ako mu bilo sta zatreba Postavljena slikaili zafali $$$$$

Ma kakvo mi drustvo na ovom forumu imamo...
EVROPA IH NEMAAAAAAAAAAAPostavljena slika

1. Sto se tice $$$$$$$. Pare nisu problem. Para nema. Postavljena slika

2. Sto jes jes. Zato i necemo u Evropu. Neka crknu od zavisti.

Svim "Afrikancima" koji su krenuli ili koji se tek spremaju, zelim srecan put i lep provod.
Postavljena slika

#307 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2010 - 23:11

Cejlone i Anahita, ako ste jos tu- SRECNO! :srce:

#308 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 07. Apr 2010 - 02:21

Mogu da vam kazem samo da smo ih lepo ispratili na voz u Nisu i novinari i fotoreporteri i prijatelji i kisa....ma sve...  :D :D

Nek im je sretno...a mi cemo da cekamo javljanja u kafani kod Ljubceta :bez-zuba:

#309 srecetina

putnik

• Član
  • Poruka:137

Napisano: 13. Apr 2010 - 09:16

nemam reci da opisem moj dozivljaj prosle noci i ovog jutra...sve je krenulo sa ljerkom i draganom i petrom,preko jerusalima,a zavrisilo se u 9:10 sa ljupcetom i dacom i potpuno neverovatnim avanturama,u kojima btw ima materijala za par ''best selera'' :D i to bez preterivanja....
hvala vam do neba, ''obacetvorma'' :D , na predivnim uspomenama podeljenim sa nama...osecam se da vas znam oduvek i sva sreca te na sajtu ne postoji vasa adresa jer bih se u najskorije vreme pojavila na kafici kod ''celozivotnihprijatelja'' :shokiran: ....nemam nacin na koji bih vam se zahvalila osim da vas pozovem da vi svratite do mene na istu :D ...doduse znam da bi poziv pre upalio da je upucen sa nekog interesantnijeg mesta od ovog na kome sam trenutno,no...bice valjda i toga... hvala po 100 puta i nastavite da budete tako nesebicni i pozitivni,a ja se nadam da cu krenuti vasim stopama i da cu i ja imati sta da podelim sa vama uskoro....
ljubi vas vasa srecetina :srce:

#310 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • muški

Napisano: 13. Apr 2010 - 11:17

Hvala ti na ovakvim pohvalama. Ajde, bez lazne skromnosti, da kazem da smo mi u poredjenju s Ljubcetom, Dacom, Sirkepom a narocito Cejlonom i Anahitom - putnici pocetnici. Ne toliko zbog kolicine putovanja koliko zbog destinacija i nacina na koji oni putuju. Preporucujem da procitas njihova putasestvija po Aziji, Juznoj Americi a trenutno je otvorena i Cejlonova tema "Kopnom do Kejptauna"
Sto se tice kafe, pa kada je to bio problem. Postoje Forumasi koji su se i upoznali bas na takvim organizovanim skupovima. Licno poznajem nekih 30-40 forumasa a mnogi od njih su rasporedjeni od Nisa do Subotice. Mada na tim skupovima moram priznati nije bilo samo kafe. Postavljena slika E sada, problem je mozda jedino "to" mesto sa koga se ti javljas. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Dec 2010 - 15:05
Nema potrebe citirati ako se odgovara na prethodni post

Postavljena slika

#311 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 19:37

Ljubce, zasto ova tema "stoji"?! :)
Vracaj se i pisi, please! :D :srce:

#312 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 22:20

Ja se ponadala kad sam se vratila sa mog zasluzenog odmora da se tu nakupilo poprilicno,i da cu imati sta da citam,a ono nista.Ljubce koliko jos mislis da zabusavas:tuzni:

#313 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • ženski

Napisano: 13. May 2010 - 23:41

ljubce, gde smo staliPostavljena slika...

#314 ljubce

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 20. May 2010 - 18:41

Pogledaj porukupefkari @ 12. May 2010 - 19:37

Ljubce, zasto ova tema "stoji"?! :)
Vracaj se i pisi, please! :D :srce:

Pogledaj porukugoca @ 12. May 2010 - 22:20

Ja se ponadala kad sam se vratila sa mog zasluzenog odmora da se tu nakupilo poprilicno,i da cu imati sta da citam,a ono nista.Ljubce koliko jos mislis da zabusavas:tuzni:

Pogledaj porukuInfoputnik @ 13. May 2010 - 23:41

ljubce, gde smo staliPostavljena slika...

Pa gde ste drustvoooo Postavljena slika

nije me bilo iz razloga sto se planira put za koji treba "kesa" pa je parola bila rad, rad i samo rad Postavljena slika

Sto se tice plana puta zna se samo da 21 juna letimo za Najrobi, a za dalje videcemo... mislili smo Uganda, Ruanda, Kenija, Tanzanija i Zanzibar ali srecom se skoro vratio nas Sirkepa sa slicnog puta, pa cemo zajednickim snagama da napravimo najbolju kombinaciju Postavljena slika..........Postavljena slika

iz Afrike dolazimo na bliski istok gde cemo oko dve nedelje biti po  Siriji i Jordanu... 

Ovu poruku je izmenio ljubce: 20. May 2010 - 18:56

#315 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 20. May 2010 - 18:44

Ja ovo tek sad vidim!

Hvala, Ljubce!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0