sasvim slucajno, posto smo planirali put od 2 meseca, i da posle Vijetnama letom "Air asie" sletimo u Kuala Lumpur, koji smo prosle godine izmedju ostalog kao i dobar deo Malezije obisli, gledali smo za koje destinacije sve leti ova aviokompanija i primetili let po specijalnoj ceni od 10 eura
bacili smo se na istrazivanje po netu, i doneli odluku... TO JE TO
e pa drugari nastavljam

Sulawesi nas je privukao bas iz te cinjenice da je turisticki nerazvijen, a nudi mnogo toga sto bi svaki (avan) turista pozeleo od odabrane destinacije, ali da ne pricam unapred videcete u nastavku

Putovanje je inace od samog pocetka bilo puno obrta i mnoge se stvari nisu odvijale kako smo planirali i zeleli
, ali to je draz, rizik i normalna stvar kod ovakvih putestvija u kojima se nikad ne zna kako ce se odredjene stvari odvijati, jer kad krenete u obilazak 7-8 zemalja, uglavnom bez rezervisanog smestaja, nekih prevoza, viza... bitno je samo da se vratite "zivi i zdravi"
sa puno fotografija i lepih uspomena, a sve sto se neplanirano desi primite sa osmehom
Ovu poruku je izmenio ljubce: 09. jan 2010 - 22:18

Citiraj
Odgovori na ovo

i jos mi zaviruje u usi i nos,.ali sreca nema tu posla za njegove makaze

i poziva glavnog konzula koji nas uverava da je za nas slucaj nepotrebno vaditi vizu
iz torbice krade "pomocni"novcanik sa oko 20 eura, licnim kartama, debitnom karticom i jos nekim sitnicama
sreca da ja pasose, novac i jednu karticu drzim u onom novcaniku uz telo i spustim ga vezanog "do gaca"
bez "nerviranja" odlazimo na pice i vracamo u hostel gde se pakujemo, jer ujutru imamo let za Kuala Lumpur
PA NAMA TREBA SAMO TRANZIT BRE
...
:

... sef na to bez razmisljanja uz osmeh kaze
" bolje iskoristite tu vizu sto imate, zakasnicete na let " 

i u zadnji cas stizemo na cek-in, 

"Twin Tauersi" nekada najvislje zgrade na svetu.

.

Moj blog: 

...ja vam dodjem kao mirodjija..a okupirala sam se nekakvim glupostima te je ne vidoh ...