Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Let za Meksiko preko GB i USA.

2 odgovora na temu

#1 misk0

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 05. Jan 2010 - 23:34

Nije mi jasno i gubim se u informacijama koje nalazim na netu.
Imam bosanski pasos, zivim u Svici i putovao bih iz Ciriha preko Londona i NewYorka za Cancun. To je sve jedan let, samo se u NY I Londonu presjeda. Glavno pitanje:
Da li mi treba viza sa GB i USA? Po novim / najnovijim zakonima?

hvala, izgubljen sam i zbunjen.

#2 misk0

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 06. Jan 2010 - 21:24

Da odgovorim sam sebi - da, treba. Za bilo kakvo sletanje u USA je potrebna viza (tranzit). Koje smaranjeeeeee....
Promjenio sam let, idem preko Amsterdama.

#3 Scientist

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 27. Jun 2011 - 22:51

Dobio sam neku dvomesecnu praksu za studente u Meksiku i trebalo bi da putujem pocetkom avgusta. Kako vreme prolazi, a meni se oduzuje sredjivanje papira, cini mi se da ce najpovoljnija opcija za putovanje biti preko VB ili USA. Cini mi se da ce mi manje vremena i peripetija trebati da sredim VB tranzitnu vizu. Gledao sam na njihovom sajtu i prilicno sam siguran da je meni neophodna tranzitna viza, zato sto ne idem ni u USA, ni u Kanadu, Australiju, Novi Zeland...vec Meksiko :-) Naravno, planiram samo da menjam terminal na aerodromu i da se zadrzim manje od 24 sata, ali mislim da to nista ne menja stvar zato sto je moja konacna destinacija Meksiko. Zanima me koliko ce mi vremena trebati za to, a i novca? I kako da pristupim tome-da li da pozovem ambasadu i raspitam se, ili odmah da popunim neki on-line obrazac...Ne znam nista, a vreme mi istice...Pomozite...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0