Putovanja.info Forum: Rezervacija hotela preko interneta-online - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (9 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Rezervacija hotela preko interneta-online rezervacija online

#121 Korisnik je offline   komisura

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 174
  • Učlanjen: 10.06.08

Napisano: 07. sep 2011 - 23:53

Ono što nisam znala pre prvog samostalnog organizovanja puta avionom, je da se karte kod avio kompanija ne rezervišu, već se odmah plaćaju (mislim da sam i ovde na forumu postavljala to pitanje). Za protekla tri veća "avionska" puta sam karte kupovala preko jedne domaće agencije-pretraživača (da ne reklamiram), gde "rezervacija" karata važi jedan dan, a plaćanje se vrši u agenciji, kešom, karticom ili na rate.

Upravo se vratih iz Španije, rezervacija hotela preko booking-a je prošla bez problema. Hotel u Madridu nije ni proveravao sredstva, a hotel na Majorci je skinuo pun iznos sa kartice (za njega je bio takav cancellation policy u slučaju nepojavljivanja) na dan dolaska u 12h - mi smo stigli u 13h.
0

#122 Korisnik je offline   Onlyfun&travel:D

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 603
  • Učlanjen: 16.08.11

Napisano: 09. sep 2011 - 10:26

Ako Vam nije problem,znacilo bi mi da mi ime te agencije,preko koje ste uzeli karte,napisete u pp,da ne bude reklama... :cool:
Ti ne odlučuješ kako ćeš umreti. Ni kada. Ali ti sada možeš odlučiti kako ćeš živeti!   Postavljena slika
0

#123 Korisnik je offline   Bica 969

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 37
  • Učlanjen: 17.02.11

Napisano: 25. nov 2011 - 19:02

Pozdrav svima.Da li je neko rezervisao smestaj preko Travel republica,to je britanski sajt.Imaju zanimljive ponude pa ako neko nesto zna neka pise.
0

#124 Korisnik je offline   Onlyfun&travel:D

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 25. nov 2011 - 21:01

Ne znam da li sam od pomoći,ali nekoliko mojih prijatelja je rezervisalo preko tog sajta.Bili su prilično zadovoljni.E sad,ne znam da li Vam to i koliko znači.Ako Vas zanima,mogu da se raspitam ko njih.
Ti ne odlučuješ kako ćeš umreti. Ni kada. Ali ti sada možeš odlučiti kako ćeš živeti!   Postavljena slika
0

#125 Korisnik je offline   Bica 969

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 25. nov 2011 - 22:55

Hvala,naravno da mi znaci svaka info.Nije prvi put da radimo rezervacije preko neta ali pomazu iskustva drugih u konkretnom slucaju.Ponuda im je odlicna mnogo bolja nego preko booking com,pa smo malo skepticni.Da li je sigurno?
0

#126 Korisnik je offline   Bica 969

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 25. nov 2011 - 22:58

Hvala,zanima me da li je sajt pouzdan obzirom da placanje ide u celosti i putem kartica,a meni se vise svidja bank transfer tj.uplata u banci?
0

#127 Korisnik je offline   Onlyfun&travel:D

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 26. nov 2011 - 14:51

Oni nisu imali nikakve probleme,mada su i oni bili skeptični.Iskreno,ako mene pitaš,booking.com je za mene pouzdaniji.Njihove usluge koristim i nikada nisam imala problema.S druge strane,moji prijatelji nisu imali problema,ali ja ne bih rizikovala.
0

• (9 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com