Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zimovanje - Bansko

• Ne možete pisati na ovoj temi
190 odgovora na temu

#181 ticerka

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2012 - 00:17

Hvala svima na informacijama.
Kao skijas pocetnik, mene zanima bilo kakva informacija o plavim stazama. Da li ste bili na nekoj? Koju preporucujete? I da li su guzve na tim stazama?

Ako vam bilo sta padne na pamet sto bi nama koji tek treba da stignemo koristilo, onda nam to i napisite :)

Lyche, tebi zelim koji suncan dan tamo, a i sebi, jer stizem za tri dana :)
Najvise sam se i plasila tih stalnih padavina i hladnoce.

#182 milamilamila

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 14. Feb 2012 - 01:28

Pozdrav,
ja i drugar idemo u Bansko u petak na subotu.Buduci da kazes da si pocetnik,da li si zainteresovana za individualne casove skijanja sa instruktorom?Ja sam pocela da skijam prosle godine,pocela sam sa grupom i videla da tu nema nekog ucenja,pa sam pocela da uzimam individualne casove.Ukoliko si zainteresovana bilo bi dobro i tebi i meni,posto bi se cena casa bitno smanjila,a ima smisla ukoliko su 2 osobe u grupi.Ukoliko si zainteresovana javi mi se na mail zlata.md@gmail.com, da razmenimo telefone i da se dogovorimo.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 14. Feb 2012 - 12:04
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#183 ticerka

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2012 - 14:34

Ja idem u vecem drustvu (nas desetak) tako da za casove nece biti frka, ako ih uopste budemo uzimali (nesto mi je skupo). Druga stvar, ti u subotu dolazis, a ja se u nedelju vec vracam. Nema ti vajde od mene Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Feb 2012 - 10:52
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#184 milamilamila

backpacker

• Član

Napisano: 14. Feb 2012 - 15:33

Vazi.Hvala

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Feb 2012 - 10:52

#185 lyche

turista

• Član
  • Poruka:68
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2012 - 19:12

Danas konacno jedan prelep i suncan dan, zelim vam svima koji idete da vam svi dani budu takvi! Inace se pripremite i strpljenjem jer danas sam na gondoli cekala 1h 15 min, a tek na zicaram uzas, posto je kup u subotu pola staza ne radi tako da ako zelite na najvisi vrh zaboravite,mada ko zna posle kupa ce se mozda promeniti. Plavih staza dosta i verujte mi pregrst, jer neke bi mogle i zelen da budu :)!

#186 biljabilja

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 22. Feb 2012 - 14:47

Pogledaj porukuMadness @ 09. Feb 2012 - 13:35

Putujemo za 7 dana u hotel Aspen u Bansko.

ako mi je računica tačna trebalo bi da ste se vratili iz aspena do sad,pa me interesuje (pošto idem u isti hotel) kakvi su utisci i ima li jakuzzi,
hvala unapred

Ovu poruku je izmenio DraganV: 23. Feb 2012 - 08:16
skracen citat

#187 milamilamila

backpacker

• Član

Napisano: 28. Feb 2012 - 02:49

Pozdrav,
evo da podelim utiske iz Banskog sa onima koji tek treba da ga posete.Put iz Beograda busom je trajao 10 sati sa tim da je padao sneg,u povratku iz Banskog 8 sati.Vreme nas je bas posluzilo.
Bili smo od 18.2-25.2 u Dream hotelu.Hotel je ok,hrana solidna,jedino je bazen mali ,tako da nema plivanja nego samo brckanje,ali je sauna odlicna.Ski pass je najpovoljnije uzeti od Toshka.Covek dodje u hotel kada mu posaljete poruku da ste stigli.Predhodno mu posaljete podatke ,placate kada preuzimate ski pass 155E,sa tom pogodnoscu da je u cenu uracunato iznajmljivanje skija i stapova,tako da iste ne vucete od hotela do gondole vec vas cekaju u skijasnici koja se nalazi kod gondole.Cekanje na gondolu je mozda najslabija tacka ovog centra.Ako dodjete oko 8.20h cekacete oko 20tak min,inace se ceka oko sat vremena,a potom vas gondola vozi jos 20 minuta,tako da se tu dosta gubi od jutarnjeg skijanja.Staza ima za prosecno sposobnog skijasa dovoljno.Individualni casovi skijanja i borda semogu naci za oko 30 E za 120 minuta.Ima dosta pocetnika,i dosta skijasa uopsteno tako da morate da pazite da vas neko ne pokupi u spustu.Cene na stazi:3,5 E kuvano vino i topla cokolada,gazirani sokovi 2 E,pomfrit 2,5E,spagete 6 E.Poslednji spust je u 16.15h.Samo Bansko ima dosta kafana,kafica,klubova tako da necete ostati uskraceni za izlaske ,ukoliko ih budete zeleli,cene su veoma slicne beogradskim.Eto toliko...

#188 Avax

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 28. Feb 2012 - 10:44

Cao, mene interesuje da li je bolje uzeti opremu ovde ili tamo? tj kako mogu da dodjem do popusta da me i ski pass i oprema prodju jeftinije od 200 evra, jel zna neko?

#189 Nemanjja

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 28. Feb 2012 - 14:48

http://bulgariaski.c...ipackages.shtml

#190 milamilamila

backpacker

• Član

Napisano: 28. Feb 2012 - 17:00

Pogledaj porukuAvax @ 28. Feb 2012 - 10:44

Cao, mene interesuje da li je bolje uzeti opremu ovde ili tamo? tj kako mogu da dodjem do popusta da me i ski pass i oprema prodju jeftinije od 200 evra, jel zna neko?
Iznajmljivanje opreme je uz cenkanje od 60-80E u ski rent-ovima pored gondole.Pproveri koliko je preko Marconija u Beogradu,bili su povoljni

#191 dacha i ivana

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Mar 2012 - 20:44

Cao svima!

Sad smo stigli u Bansko (iz bgd-a), put je trajao kolima oko 9 sati sve ukupno. Prvo zelim da se zahvalim za informaciju o Metrou za menjanje para, bas dodje nekako usput za Bansko. Posle Metroa kad se izadje na put pa se na semaforu skrene desno, ima nekih 5-6 km bas loseg puta, a posle toga je autoput.
Mi smo u hotelu Aparthotel Comfort, sa klincem (3 g.), platili smo 466e nedelju dana polupansion, apartman. Odmah da napisem (da ne bih zaboravio) da je hotel 3 zvezdice, sto se i dobija u apartmanu. Internet je besplatan (za sada), garaza postoji, i kao placa se 10lv ako mozes da uparkiras auto (garaza je podzemna, izuzetno mala, i sa gomilom stubova), medjutim kad sam im rekao da nigde ne pise da se garaza naplacuje, onda je odjednom bila besplatna.

Medjutim glavni razlog zasto sam zapoceo ovaj post je pitanje polupansiona. Niko nam nije rekao, niti smo mi procitali niti sam ikada cuo da postoji polupansion u kojem ti je vecera delimicno placena. Naime sve sto pojedes za 13lv je besplatno a sve ostalo sam placas...

Inace hotel se nalazi preko puta "Sport" hotela, malo iznad "Kempisnkog", tako da se nadamo da ce nam biti malo bolje pored ovih pocetnih neprijatnosti.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0