NEPOZNATI DEO CRNOMORSKE OBALE
Napisano: 15. Dec 2009 - 21:56
Napisano: 06. Mar 2010 - 01:41
Napisano: 06. Mar 2010 - 12:16
na kojima se opisuju Crnomorska mesta i hoteli(slike itd.)Evo adr.
tatilsepeti.com ; travelguide.com.tr
p.s.Na turskom je KARA DENIZ (Crno more)
Napisano: 01. Jun 2010 - 14:09
Napisano: 01. Jun 2010 - 14:17
Pa napisi u kojim mestima si bio, da li je hladno more, kakvi su hoteli i usluga i kako ti se sve to cini.
Pozdrav
Napisano: 03. Jun 2010 - 00:43
Даље, не знам одакле људима идеја да је море хладно, дивље, пусто и да на њему не постоји туризам? (Ово сам чуо од 100 људи а нико није био тамо). Обала је већим делом каменита са већим или мањим потпуно пешчаним плажама и са великим таласима таласима. Пејзажи су дивни. Има много мање људи у односу на сва друга мора на којима сам био а чини ми се и да су људи културнији. Био сам смештен у приватном смештају а цене су знатно веће него на пример код нас на Јадранском. Двокреветна соба је била 15 евра са доручком а тако се и креће цена по граду.. Ваљда је то због близине Истанбула? Ми смо били смештени 20ак метара од мора. Овде је и храна у ресторанима и продавницама доста скупља од на пример Мраморног мора. Има и неколико хотела у граду и преговарање око цене је могуће. Иначе, прилично мирно место иако има скоро 30.000 становника. Има и лепу пешачку улицу. Ако неко иде колима нека не брине за ауто.Ех, да, од сада ћу само на турско црно море.
Ево линка ка чланку википедије па га погледајте и на другим језицима и преко Гугл Земље. Хм, не могу да се сетим шта још да пишем. Ако се неко сети нека пита.
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eile
<h1 id="firstHeading" class="firstHeading">
</h1>
Napisano: 05. Jun 2010 - 16:52
Napisano: 05. Jun 2010 - 22:38
Dzibril @ 05. Jun 2010 - 16:52
А шта ће ти агенција уопште? Има хиљаду начина да се дође до Истанбула а одатле исто толико за било који град на Црном мору па уз поћом пантомиме договориш се са газдама апартмана или радницима на рецепцији.
Napisano: 24. Sep 2011 - 15:09
Napisano: 20. Feb 2012 - 10:14
pipistrel @ 03. Jun 2010 - 00:43
Даље, не знам одакле људима идеја да је море хладно, дивље, пусто и да на њему не постоји туризам? (Ово сам чуо од 100 људи а нико није био тамо). Обала је већим делом каменита са већим или мањим потпуно пешчаним плажама и са великим таласима таласима. Пејзажи су дивни. Има много мање људи у односу на сва друга мора на којима сам био а чини ми се и да су људи културнији. Био сам смештен у приватном смештају а цене су знатно веће него на пример код нас на Јадранском. Двокреветна соба је била 15 евра са доручком а тако се и креће цена по граду.. Ваљда је то због близине Истанбула?
...
pocela sam da razmisljam o ovom delu turske. mene interesuje agva, ali doslo bi u obzir i nesto drugo u blizini. veoma malo ima komentara ljudi iz srbije, izgleda da slabo ko ide tamo. cula sam da je u turskoj agva veoma popularno letovaliste. ne znam kako si rezervisao smestaj, ja sam gledala nesto preko booking-a. mislila sam isto da idemo kolima, pa me interesuje sve vezano za putovanje. svi komentari su mi vise nego dobrodosli
Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Feb 2012 - 11:09
skracen citat
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0