Uskoro idem u kusadasi, a u hotelu imam uplacen samo dorucak...
Gde se hraniti
Napisano: 27. Jul 2006 - 12:29
Uskoro idem u kusadasi, a u hotelu imam uplacen samo dorucak...
Napisano: 08. Aug 2006 - 08:34
Bili smo smesteni na Ladies bich i sto se tice restorana uz plazu preporucujem "hat-pot" i neka varijacija na Wood(zaboravila sam kako se tacno zove),tu je klopa odlicna a cene su pristupacne,za dve osobe je obilna vecera sa picem oko 10eu.
Sve u svemu,koji god restoran da ima u ponudi english breakfast je dobar jer su Irci,Englezi i Holandjani u velikom broju,njihovi gosti a znamo da su oni izbirljivi
U centru je jedan veoma zanimljiv i fin restoran,zove se "kapitan's hause" i klopa je izuzetna i preobilna ali je za nijansu skuplje....ja nisam zalila jer i to "skupo" znaci da je vecera oko 10eu po osobi,sto i nije tako strasno s' obzirom da je restoran bas cool
Napisano: 10. Aug 2006 - 00:15
Napisano: 12. Aug 2006 - 15:25
Napisano: 09. Jun 2009 - 10:29
Nadam se da ću početkom agvusta sa devojkom otići za Kušadasi na malo brčkanja i zezanja (ako uspe pasoš da mi stigne u dogledno vreme
Ono što me najviše zanima je da li je 500E džeparca dovoljno za nas dvoje ako se odlučimo da ne uplatimo polupansion. Najviše bi obilazili plaže, izlazili uveče (ni ja ni ona nismo neke pivopije, tako jedno do dva pića za veče nam je više nego dovoljno), a od ekskurzija bi išli do aqua parka, efes i krstarenje.
Hvala unapred!
Napisano: 09. Jun 2009 - 12:42
Napisano: 14. Jun 2009 - 08:46
Na Ledijs biču i u centru imas da kupi pola pečenog pileta sa pomfritom i salatom za 400 dinara (oko 7 lira)
Njeihov skender kebab, porcija u restoranu je bila oko 600 dinara. Imas naravno i skupih restorana koji su za Engleze... Veliko pivo je do 200 dinara svuda.
U marketima cena hrane je slična kao i ovde. Dovoljno ti je 500e.
Napisano: 14. Jun 2009 - 08:49
Napisano: 14. Jun 2009 - 11:03
I jos nesto, kakav je burek i koliko kosta. Da li je kod njih burek isto kao kod nas, ili je vise kao sarajevski burek (naša gibanica)
Napisano: 14. Jun 2009 - 18:00
Posto vidim da si bila i u Marmarisu i u Kusadasiju, gde ti je lepse? Jel je Marmaris mnogo skuplji od Kusa? Ja sam bila 2007. u Kushu i bile su sasvim pristojne cene! Ove god idem u Marmaris u Karadeniz (videla sam da si bila tamo i ti),i reci mi ti si bila skroz zadovoljna hotelom?! Ne ocekujem nikakv luksuz...
Hvala unapred
Napisano: 15. Jun 2009 - 20:15
Napisano: 15. Jun 2009 - 22:10
Cak kad sam imala fantasticnu hranu u hotelu (kao u Tunisu) opet me je nekako to sputavalo. PP uzimam samo kad moram, kad nemam izbor hotela sa drugom uslugom (kao sto su hoteli u Tunisu i Egiptu tamo prakticno uopste nema ND tako da ste prinudjeni da uzmete PP ili All).
Kod hrane u hotelima je lose sto ako hrana nije neka, moze da se desi da bez obzira sto imate hranu ipak je kupujete u gradu, tako da vam se duplira trosak. A ako je hrana dobra onda ste super prosli.
Ali to opet sve zavisi od vas, od vasih potreba, navika, zelja....... Tako da svako zna sta mu najvise odgovara. Meni najvise odgovara ND, dok nekom najvise odgovara All.................. sve je to individualno.
Napisano: 16. Jun 2009 - 15:40
Napisano: 20. Jun 2009 - 12:15
Iva 85 - Marmaris me ne podseca na Tursku, dosta je lepa marina. Nema centar kao Kusadasi, vec je sve uz obalu, setalisteje dugo 10 km. U Karadenizu ako ti soba gleda na more bice super. Izbegavaj poslednji sprat jer su sobe sa secenim plafonima.
Pozz
Napisano: 05. Jun 2010 - 19:08
Pokusavala sam preko google map-a da uporedim sa mojim hotelom ali ispada da je Ozsut u Soke-u ...zar SOke nije neko mesto pored Kusadasija ?
pomozite mi .... moram da probam te kolacice
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0