Mi smo uskrsnje praznike proveli u Ivanjici,hotel Park.Hotel je jako lep,za nase uslove odlican.Sobe jako lepo sredjene,sa terasama,LCD televizorima,friziderom,internetom,fenom za kosu,bade mantilima,papucama....

U okviru hotela postoji spa centar koji sadrzi bazen,saunu,tursko kupatilo,tepidarijum i koriscenje spa centra je besplatno za goste hotela.Doplacuju se masaze,1600 dinara masaza celog tela u trajanju od 60 minuta i parcijalna 800 dinara u trajanju od 30 minuta.Spa centar je otvoren od 12-21h i ponedeljkom ne radi.U okviru hotela postoji i teretana cije je koriscenje besplatno za goste hotela.Osoblje hotela je jako ljubazno i svi su uvek nasmejani,i to mi se jako svidelo

Cene u samom hotelu su i vise nego prihvatljive-kafa 75 dinara,sok 120 dinara,parce torte 150 dinara,kolaci su odlicni

.....U hotelu postoji aperitiv bar u okviru koga je i divna terasa koja gleda na setaliste i cuveni vodopad koji je po meni i glavno oblelezje Ivanjice.Sto se tice hrane ona je klasicna pansionska:dorucak-svedski sto,rucak-supa ili corba,izbor izmedju 3 glavna jela,salata i kolac,vecera-izbor izmedju 2 glavna jela,salata i voce.
Na kraju mogu reci da smo se mi jako lepo pre svega odmorili i opustili, i ja toplo preporucujem ovaj hotel onome ko zeli da se iskljuci iz svakodnevnog zivota i dobro odmori.....

.....Ako neko ima neka pitanja tu sam.....
http://www.hotel-park.co.rs/