Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Dobar SPA centar

• Ne možete pisati na ovoj temi
26 odgovora na temu

#16 Stolica-1

putnik

• Član
  • Poruka:125
  • ženski

Napisano: 30. Mar 2010 - 14:27

Pogledaj porukumikelis @ 10. Nov 2009 - 16:53

Hvala komsinice Postavljena slika.

Ono sto sam ja do sada uspeo pronaci, pored tog hotela Kablar:

- Hotel Vujic, Divcibare (bazen je manji i veoma plitak, gotovo deciji).
- Hotel Mona, Zlatibor (isto kao iznad). Ima na Zlatiboru i 2-3 vile sa manjim bazenima (CMC Satlit), kao i hotel Cigota, ali nije bas u nekom stanju.
- Aquastar Danube, Kladovo (?).
- Hotel Villa Breg, Vršac (deluje O.K.).
- Relax, Kovacica (bazen deluje dobro).
- Hotel Park, Ivanjica.
- Country Club Babe nema bazen.

Verovatno ih ima jos...

Sta preporucujete?

SPISAK JE ODLICAN!!! SAMO FALI VILA MAJUR, proverite na netu njihov sajt.. a inace tamo je kao u bajci, provereno dobro.

#17 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 07. Apr 2010 - 08:47

Mi smo uskrsnje praznike proveli u Ivanjici,hotel Park.Hotel je jako lep,za nase uslove odlican.Sobe jako lepo sredjene,sa terasama,LCD televizorima,friziderom,internetom,fenom za kosu,bade mantilima,papucama....Postavljena slika U okviru hotela postoji spa centar koji sadrzi bazen,saunu,tursko kupatilo,tepidarijum i koriscenje spa centra je besplatno za goste hotela.Doplacuju se masaze,1600 dinara masaza celog tela u trajanju od 60 minuta i parcijalna 800 dinara u trajanju od 30 minuta.Spa centar je otvoren od 12-21h i ponedeljkom ne radi.U okviru hotela postoji i teretana cije je koriscenje besplatno za goste hotela.Osoblje hotela je jako ljubazno i svi su uvek nasmejani,i to mi se jako svideloPostavljena slika Cene u samom hotelu su i vise nego prihvatljive-kafa 75 dinara,sok 120 dinara,parce torte 150 dinara,kolaci su odlicniPostavljena slika .....U hotelu postoji aperitiv bar u okviru koga je i divna terasa koja gleda na setaliste i cuveni vodopad koji je po meni i glavno oblelezje Ivanjice.Sto se tice hrane ona je klasicna pansionska:dorucak-svedski sto,rucak-supa ili corba,izbor izmedju 3 glavna jela,salata i kolac,vecera-izbor izmedju 2 glavna jela,salata i voce.
Na kraju mogu reci da smo se mi jako lepo pre svega odmorili i opustili, i ja toplo preporucujem ovaj hotel onome ko zeli da se iskljuci iz svakodnevnog zivota i dobro odmori.....Postavljena slika .....Ako neko ima neka pitanja tu sam.....Postavljena slika

http://www.hotel-park.co.rs/

#18 Зоки

svetski putnik

• Član
  • Poruka:795
  • muški

Napisano: 07. Apr 2010 - 11:20

Pogledaj porukujabadabadu @ 07. Apr 2010 - 08:47

Mi smo uskrsnje praznike proveli u Ivanjici,hotel Park.
Ето, и ми смо се у суботу спустили са Катића и по лепом дану дошли да попијемо кафу у ресторану Водопад, испред овог хотела.

Хтео сам да потврдим да је хотел веома добар и да додам да је пакет за првомајске празнике (за две особе) у коме су по три пуна пансиона са урачунатим коришћењем базена и осталих зезалица врло, врло повољан. То изађе око 33€ дневно по особи што је ниска цена за хотел таквог ранга и са тако добром услугом.
Member of Paidakia Thassos Group

#19 mikelis

svetski putnik

• Član
  • Poruka:567
  • muški

Napisano: 23. Oct 2010 - 20:34

Da pokrenem ovo pitanje ponovo, jer od kad sam pitao prvi put, mozda je jos neko imao neka iskustva. Dakle, posto smo pasionirani kupaci :), a vreme je sve hladnije, interesuje me da li negde kod nas ima neki pristojan hotel/vila sa dobrim zatvorenim bazenom?
MFT: Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

#20 vekim

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:498
  • ženski

Napisano: 25. Oct 2010 - 10:28

bazen u Satelitu na Zlatiboru radi 24h, kao i mini teretana, masazne fotelje, ostale aktivnosti se zakazuju na recepciji :)
Inace ceo hotelcic je stvarno za svaku preporuku

Postavljena slika

2 x 25.05. pre nekoliko godina je pocela jedina, najveca i najiskrenija ljubav

#21 Anais

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 25. Oct 2010 - 22:15

Pošto je tema Spa centar i bazen, mogu da prenesem moja iskustva iz Prolom Banje - bazen sa Prolom vodom radi do 22h, a iz iskustva znam da gosti jednostavno uzmu ključ na recepciji i koriste do ponoći. Velnes centar ima saunu, đakuzi bazen, đakuzi kadu (sve naravno sa Prolom vodom koja je fantastična za kožu), tepidarium, masaže klasične, vulkanskim kamenjem, čokoladom i medom... Ja sam bila na Prvomajskom uranku i bilo je uračunato sve u velnesu osim masaža, a sad takođe imaju neke pakete, pa pogledajte:

http://prolombanja.c...senji_paket.pdfhttp://prolombanja.c...ness_vikend.pdf

Ja sam prezadovoljna, sve je čisto i uredno, renovirane sobe su super, imaju plazma TV, frižider, nov nameštaj, bade mantile, u restoranu je švedski sto za sva tri obroka. A cene su, za ove usluge, fenomenalne (ja ne verujem da može da se nađe u Srbiji ovo za te pare).

Nadam se da sam bila od pomoći, pozdrav!

PS: videla sam i novogodišnje aranžmane sa velnesom, pošto je neko pomenuo da bi ga to interesovalo

#22 zoka guliverka

backpacker

• Član

Napisano: 05. Dec 2010 - 17:21

probacu ja, momci da vam pojasnim
Program Romeo i Julija predstavlja program za par, morate oboje da dodjete pa da Vas oboje obradimo kroz program,jedno je dobro za muskarce drugo za zene i da se onda zajedno sretnete u bazenu :zaljubiska:
a sto se tice prostora sve se odvija u prizemlju hotela Radon, koji je renoviran, i ulepsan, i koristi se bazen hotela koji je takodje renoviran i voda je prelepa, topla*vrela*, i odlicna je za dizanje i duha i tela .Ja volim da kazem da se divno provodim i penzionerski uzivam u tih 40ak minuta bazena.

#23 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 05. Dec 2010 - 17:26

zoko, ovo mislis na SPA u Niskoj banji?
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#24 zoka guliverka

backpacker

• Član

Napisano: 06. Dec 2010 - 17:10

aha info, mislila sam na objasnjenje programa spa u Niskoj banji, ali posto jos nisam ovladala tehnikom izvinjavam se

Ovu poruku je izmenio ljerka: 12. Jul 2011 - 23:44
obrisan citat

#25 Dechkonja

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • muški

Napisano: 11. Jan 2011 - 20:55

Trenutno sam poslom u Vrscu i u vili breg sam nekoiko puta nedeljno..definitivno neces pogresiti, super je...extra spa centar bazen, pogled...jednostavno dodji i vidi neces pogresiti ;)

Pozdrav pa javi utiske

#26 Estella

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:350
  • ženski

Napisano: 30. Aug 2011 - 22:40

Proveli smo vikend 26.8.-28.8.2011. u hotelu Relax u Kovacici i divno nam je bilo. Bazeni su odlicni, unutrasnji je dovoljno topao i kad je ruzno vreme, sve je cisto, dobijate peskire za bazene na recepciji, moze da se doplati za rucak i veceru, klopa je dobra, sobe takodje (fen za kosu, mini kuhinja, frizider). Imaju i saunu, teretanu, masaze. Mana - nema nigde posebno da se proseta, dosadno je uvece, u Kovacici ima galerija naivne umetnosti koga zanima. Za kupanje, plivanje, pasivan odmor, ovo mesto je sjajno i nije mnogo skupo.

#27 vecap

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 03. Sep 2011 - 17:06

Pre dve nedelje bili smo u Vili Majur,to nam je treci put i opet smo se super proveli,uplatili smo romanticni vikend i dobili na poklon voznju fijakerom i jahanje jedan cas,baZen je cist,sobe sredjene,klopa ok,za decu idealno jer je ergela Kelebija preko puta a ona ima dosta sadrzaja za decu,preporuka za kratki beg iz BG:klap:.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0