Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

rose

16 odgovora na temu

#1 mama3

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 04. Nov 2009 - 13:11

Ako je neko letovao u Rosama molim za opis mesta i smestaja. Konkretno me interesuje petokrevetni apartman. Kakvo je snabdevanje u pomenutom mestu? Unapred hvala.

#2 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21674
  • ženski

Napisano: 14. Jun 2010 - 00:27

Ne znam koliko je ovo jos aktuelno pitanje, ali Rose su mi jedno od najdrazih mesta na crnogorskoj obali...malo, slatko, ususkano mesto...znam da postoji jedan restoran koji smo uvek posecivali, a u okviru njega su napravljeni bungalovi od trske...

Ovu poruku je izmenio pefkari: 14. Jun 2010 - 00:28

#3 brzibrzi16

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 16. Jun 2010 - 11:07

Mirno mjest...
Veoma gostoljubili ljudi...
Sviđa mi se..
Voda je kristalno čista.
Ako neko planira u rose, neka zna da je to zavučeno mjesto i priličnou udaljeno.. PRovod za mlade je daleko...
Znači, samo odmor i odmor i odmor...IDealno za parove koji žele samoću.

#4 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 25. May 2011 - 18:40

ima li neko preporuku za smestaj u Rosama?

#5 10Sanja20

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2011 - 12:55

ja upravo rezervisala za rose od 25.06. kod neke kace...mogu da ti dam broj ako zelis...ne znam kakav je smeštaj niti kakve su rose...nikada nisam bila....putujem sama i volela bih kada bi se pojavio neko ko bi bliže mogo da objasni plažu i sadržaj na rosama.... :)

#6 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 08. Jun 2011 - 13:55

Колико се ја сећам тамо нема неких садржаја. Море је прелепо, плажа такође. Потпуно је изоловано од свега. Дешава се да ко не познаје крај, а иде колима, залута. Никад нисам тамо летовао, већ ишао на по један дан.

#7 10Sanja20

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2011 - 17:16

kažu da rose uopšte nemaju plažu :(

#8 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 08. Jun 2011 - 20:09

Мислим да се плажа зове Мале Росе, а месташце поред се зове Росе (нисам 100% сигуран).
Нису далеко једно од другог. Вероватно и место Росе има неку плажу.
То је лепа пешчана плажа. У близини има још пешчаних плажа.

#9 10Sanja20

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Jun 2011 - 19:20

hvala puno... :)
bilo bi lepo ako bi još neko napisao još nešto o restoranima ili bilo šta što bi bilo korisno...

#10 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 10. Jun 2011 - 09:56

Jedino mogu da pohvalim restoran na samoj obali. Odlican sir iz mesnice uz njeguski prsut
Postavljena slika

#11 GNS

backpacker

• Član

Napisano: 22. Jun 2011 - 18:01

Pogledaj poruku10Sanja20 @ 09. Jun 2011 - 19:20

hvala puno... :)
bilo bi lepo ako bi još neko napisao još nešto o restoranima ili bilo šta što bi bilo korisno...

Ako si zelela lepo i jako mirno mesto za odmor, to su svakako Rose.
Nema nikakvih sadrzaja uvece ali objektivno cim si se odlucila za Rose, verovatno i nisi htela nesto posebno da ludujes.

Na samoj obali ima 3 restorancica gde je sasvim dobra hrana, nije nesto preskupo (nije ni jeftino) ali objektivno se moze tamo lepo hraniti.

Svakog dana imas brodic koji krece iz Krasica (u 9) ka Zanjicama i H.Novom. Sem tog brodica iz Krasica, jako cesto dolaze i brodici iz H.Novog
tako da ces imati opciju da bez auta obidjes i H.Novi i Zanjice a ta dva mesta uz Rose su i vise nego dovoljno da ti ne bude jednolican odmor.

Plaza nije vrhunska (mada je tesko reci da je bilo gde u CG vrhunska), klasicna je kamena. No opet kazem, Zanjice su odlican izbor ako zelis nesto sto lici na pravu plazu (jedino malo ubija kamenje ali da se istrpeti).

#12 zdravko01

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 26. Jun 2011 - 23:59

Pogledaj poruku10Sanja20 @ 08. Jun 2011 - 12:55

ja upravo rezervisala za rose od 25.06. kod neke kace...mogu da ti dam broj ako zelis...ne znam kakav je smeštaj niti kakve su rose...nikada nisam bila....putujem sama i volela bih kada bi se pojavio neko ko bi bliže mogo da objasni plažu i sadržaj na rosama.... Postavljena slika

ako nisi nikada videla rose pogledaj na***** crna gora vrlo intetresantno !!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jul 2011 - 09:43
Reklama, obrisan link

#13 milovan

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:216
  • ženski

Napisano: 30. Jun 2011 - 16:41

Pogledaj poruku10Sanja20 @ 08. Jun 2011 - 12:55

ja upravo rezervisala za rose od 25.06. kod neke kace...mogu da ti dam broj ako zelis...ne znam kakav je smeštaj niti kakve su rose...nikada nisam bila....putujem sama i volela bih kada bi se pojavio neko ko bi bliže mogo da objasni plažu i sadržaj na rosama.... :)

Moze li broj tel i cena na PP, kako ste nasli smestaj?

#14 Pancevac_36

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 08. Jul 2011 - 08:51

Pozdrav svima. Ukoliko nije problem, molim vas da i meni posaljete kontakte za smestaj u Rosama

#15 matke

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • muški

Napisano: 12. Jul 2011 - 14:07

Molim nekoga ko zna kako da pronadjem smestaj za jednu osobu na Rosama, da mi prosledi telefon, link ili bilo sta sto zna, moze na pp!

hvala

Ovu poruku je izmenio matke: 12. Jul 2011 - 14:07

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0