Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PETRA - Putopis

87 odgovora na temu

#76 ljerka

Napisano: 08. Nov 2010 - 18:20

Pogledaj porukuSladjana Maksimovic @ 08. Nov 2010 - 10:03

Ima li jos koji na forumu?Zarazila si me. Pozdrav iz Smedereva.

he, he, imas moje putopise u potpisu,( samo klikni ) jedino nisam prikacila kratki prvenac iz Soko banje, moram da obnovim slike, pa cu i njega da stavim.
Drago mi je da ti se svidjaju Postavljena slika
I nemoj odustajati od Transibirske... treba i meni neko da olaksa Postavljena slika putopisom destinaciju na koju cemo mozda biti jednog dana ici..... samo sto bi ja od Vladivostoka produzila u Japan....

Ovu poruku je izmenio ljerka: 08. Nov 2010 - 18:24

#77 Sladjana Maksimovic

putnik

• Poruka:183

Napisano: 08. Nov 2010 - 21:12

Da,da...primetila sam u tvom potpisu,samo toliko sam se zanela citajuci,a zelela da nastavim sa citanjem tvojih putopisa pa smetnula s uma da ih ima...pocinjem sa citanjem Tunisa,sve stampam.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Dec 2010 - 15:40
Nema potrebe citirati ako se odgovara na prethodni post

Sladjana Maksimovic

#78 Cvrča

Napisano: 09. Feb 2011 - 18:28

Svaka čast Ljerka, baš lep i detaljan putopis. Kao vodič. :klap:
Ako ikada krenem u Jordan štampam sve ovo.
Jedina je šteta što su slike baš male, nadam se da ćeš u budućnosti postavljati malo veće. :cvetak:

Pogledaj porukuDraganV @ 13. Oct 2009 - 11:05

Primer: u Crkvi svetog groba nalazi se crkva vaznesenja a u njoj mali kameni pehar u kome je postavljena kamena pogaca i koja predstavlja duhovni centar sveta. Ako tu informaciju nemate unapred tesko ga je primetiti.
Imate li neku sliku toga? :razmislja:

#79 ljerka

Napisano: 09. Feb 2011 - 22:52

Cvrle, slazem se sa tobom da su slike male Postavljena slika ovo je bio moj prvenac putopis i mislila sam da je tako lepse nego da se vidi onaj ruzni crni okvir kada su slike smanjene.... ako budem ikad imala snage i vremena, zamenicu slike vecim... Petra to zasluzuje.

Duhovni centar sveta - slika i opis se nalazi u putopisu u Jerusalemu, post 26

#80 Cvrča

Napisano: 09. Feb 2011 - 22:58

Hvala Ljerka, Jerusalim sam htela čitati sutra, a na netu sam videla da je odgovor na moje pitanje baš tamo.
Što se fotografija tiče, neka budu 530 pixela po dužoj stranici i onda nema onog groznog okvira. :)

#81 DraganV

• Poruka:5941

Napisano: 10. Feb 2011 - 08:55

Pogledaj porukuCvrča @ 09. Feb 2011 - 18:28

Jedina je šteta što su slike baš male, nadam se da ćeš u budućnosti postavljati malo veće. Postavljena slika

Kod mene na monitoru su mnogo vece Postavljena slika

#82 Cvrča

Napisano: 10. Feb 2011 - 11:37

Pitaću na temi "pohvale i predlozi" o čemu se radi. Možda se moderatorima prikazuju veće. :zvizduk:

#83 Indijana Džons

• Poruka:25

Napisano: 06. Mar 2011 - 12:32

Pogledaj porukuljerka @ 11. Oct 2009 - 09:35

U blizini fontane skoro su otkriveni ostaci 12. STARE CRKVE iz 5 veka , koja je kao vecina spomenika iz Vizantijskog perioda gradjena od materijala uzetog od starijih gradjevina. Pronadjeni, dobro ocuvani mozaici : Cetiri godisnja doba, Okean, Zemlja, Mudrost, plene lepotom i jednostavnoscu.

Svaka čast za opis....
Zaista je Petra divna
Fantastično je opisana, dok smo čitali vratili smo se u nju :)
Inače, opis je toliko staran, da smo imali potpuno ista osećanja, pitanja, konstatacije kao i vi...
Pozdrav

#84 Milenafreja

turista

• Poruka:89
  • Lokacija: Beograd

Napisano: 21. Apr 2011 - 16:16

SJAJNOOO!!!!!!!1

15.maja idem u Izrael i ovo mi je toliko olaksalo za Jordan, obzirom da Petru necu da propustim!!!! :klap:
Izrael-Tel Aviv, Jerusalim,Mrtvo more, Haifa, Jaffa
Zakintos, Skiatos,Marmaris, Ichmeler
Trst, Portorz,Venecija

#85 ljerka

Napisano: 21. Apr 2011 - 17:49

Hvala !

Drago mi je da ces imati koristi od ovog putopisa. Postavljena slika Obavezno se javi, da cujemo i tvoje utiske.

#86 dolinalima

• Poruka:1

Napisano: 05. Jul 2011 - 18:31

Свака част на путопису !!

Био сам у Петри 2004. али само један дан тако да нисам видео овај део код Обелиска и Жртвеника.
Некако сам "протрчао" кроз све ово; ту је на срећу твој писаније које је поприлично неутралисало моју "површност":zvizduk: Велико хвала, још једном :klap:

пс. Цене улазница нећу коментарисати. Ја сам моју платио 11 ЈД, а она тродневна је била 21.
-------
Да допуним ово око цена. Ископао сам из архиве карту и цена за 1 дан је стварно била 11 дин. али је у питању био некакав попуст. Пуна цена је била 21 дин.

Ovu poruku je izmenio dolinalima: 05. Jul 2011 - 18:49

#87 Skitnica2010

• Poruka:9

Napisano: 28. Oct 2011 - 10:47

Divan putopis, sta vise reci osim da vam zavidim.

Ovu poruku je izmenio Skitnica2010: 28. Oct 2011 - 10:49

#88 DraganV

• Poruka:5941

Napisano: 28. Oct 2011 - 12:07

Hvala u Ljerkino i moje ime. Samo da vas sve obavestim da je u pripremi jos jedan putopis iz Azije. Vise o tome kada bude pri kraju. Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0