Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Smestaj u Ohridu

• Ne možete pisati na ovoj temi
49 odgovora na temu

#46 zver_

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 15. Aug 2011 - 08:14

pozdrav, dosao sam iz Ohrida pre par dana i da prenesem utiske u vezi smestaja. smestaj sam nasao prek osajta visit ohrid i izabrao sam stan Sonja. sve pohvale za smestaj, izvanredan je a najbolje od svega je sto su ljudi , tj gazde divni. imaju razumevanja, pitaju sta je sve potrebno, usluzni su, samo reci hvale nista drugo. stan je super, imaju dve spavace sobe, dva kupatila, dnevni....... preporucio bih svima ovaj smestaj prvenstveno zbog dobrih i razumnih gazda a i smestaj je super. pozdrav svima

#47 anjavanja

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • ženski

Napisano: 29. Aug 2011 - 17:32

Dragi putnici,kojima je Ohrid sledeća destinacija-pazite se. Ohrid je predivan,mnogo toga za videti.Ljudi su dobronamerni,raspoloženi za razgovor i davanje uputstava. Skoro svi. Dobronameran savet-izbegavajte vilu Julia. Prezentacija sa neta ume da zavara. Pogled je divan, i to je to. Gazde... šta reći? Umesto dobar dan,kako ste putovali-dobar dan,pare! I pored unapred uplaćene trećine iznosa preko Western-a (što je inače dosta skuplje, nego uplate preko banke), prvo ti uzmu novac,zatim pasoše. Posle toga dolazi blagi šok,a onda i malo jači. Apartman koji ne nudi upotrebu kuhinje (samo kuvanje kafe i čaja),oni koji su mislili da će nešto uspeti da spreme,moraće da se hrane u restoranu. Kućni red.... zabrana,do zabrane.Zabranjeno: vučenje stolica po terasi, pravljenje buke spuštanjem roletna, premeštanje inventara (kao da hoćeš da seliš), pasoši stoje kod njih do izlaska iz apartmana (?!?!!)koje vraćaju tek kad obave vizitu po izlasku. Ukoliko smatraju da nešto nije u prvobitnom stanju, morate da platite,kao i izradu brave ukoliko izgubite ključ (kao da nemaju rezervni). Koliko su u stanju da idu...da sami naprave štetu,ne bi li naplatili (nama je samo izbio osigurač u kupatilu baš to jutro pre kretanja, iako je radio milion posto- noć pre).O šetnji kroz apartman dok vas nema-ne bih. Strašno. I da! U stanju su da vam naplate i koji dan više, iako je jasno kao dan kada ste planirali da izađete. Izgovor-nismo se razumeli-platite ili, ništa od pasoša. Dokaz o uplati takse,nismo videle,a ni dobile.Zato-pazite! I pored svega.... ne treba misliti da su svi ljudi isti.Ostali su bili krajnje prijatni. Ohrid nam je ostao kao divna uspomena, ali Julia... NE.

#48 grenouille

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 04. Sep 2011 - 22:31

O toj vili sam slično pročitao i od strane jednog Grka.
Da imam para i da sam sam, al' bi to bila dreka. Prvo bi lepo nazvao policiju, posle ambasadu i terao bi dok se ne razreši.

#49 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 13. Sep 2011 - 18:15

Ako nekome bude trebalo - svaka preporuka za vilu "Roza" na samom pocetku setalista. I naravno za vrlo gostoljubive i predusretljive gazde.

#50 ManWithTheSmile

backpacker

• Član
  • Poruka:16
  • muški

Napisano: 16. Oct 2011 - 15:42

Stari grad, vila Mesokastro, gazda Nikola, nemam reci :) !!!

see no evil, hear no evil, speak no evil

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0