TORONI
Napisano: 12. Sep 2011 - 20:51
Kao sto je Tibor rekao, skroz je pristojno! Mi smo zadovoljni bungalovom, skroz je u redu. Jedino frizider malo losije izgleda iznutra, mislim radi on ali se vidi da je star poprilicno. Lepo radi i deo za zamrzavanje, samo je estetski los. No sta nas briga za to, vazno da radi!
Cuveni kanal, sto se nas tice, zanemarljivo, opet estetika. Nema ni komaraca nesto posebno, ni ne ukljucujem raid,a o smradu nema ni govora, ni od korova. Zabe ne cujemo, ne znam zasto. Da nisam citala toliko o njima, nema sanse da bi i mislila o njima, cuju se samo cvrcci, kao i svugde.
More toplo, fantazija je, nemamo reci, cisto kao suza, ma izlazimo iz vode kad se smezuramo. Cak se i bebac od 9 meseci brcka, a cerkica od tri godine ne izlazi iz vode. I mi s njom zajedno.
Sve u svemu, sto se nas tice, preporuka za Olga bungalove.
Mirno mesto, psihoterapija, nema desavanja, nema guzve, nirvana.
Svako dobro svima!
Napisano: 12. Sep 2011 - 21:32
Torbica @ 12. Sep 2011 - 20:51
Sve u svemu, sto se nas tice, preporuka za Olga bungalove.
Mirno mesto, psihoterapija, nema desavanja, nema guzve, nirvana.
Svako dobro svima!
Drago mi je da imate ovakvo iskustvo :-)
Mi se jutros rano vratismo iz Jerisosa, odmorni i osveženi. Nismo imali internet, pa sam se pitao kako vam je na "komšijskom prstu" :-)
Napisano: 13. Sep 2011 - 09:14
volim more @ 31. Jul 2011 - 11:59
Bili u Vili Toroni Paradise kod Eleni i Sakisa od 26.avgusta do 07.septembra i ovaj opis 'volim more' je bas tacan i vazi i za nase letovanje u datom objektu: predusetljive gazde , lepa Bougatza, besplatne lezaljke i suncobran na plazi . Wifi uglavnom ne radi. Po meni smestaj je i vise nego solidan LCD televizor, kompletna i upotrebljiva kuhinja, i sveopsti utisak smestaja je veoma zadovoljavajuci i iako je cinjenica da imas pogled na tri druge kuce za izdavanje, nema buke sa ulice i lepo se spava. u travnatom dvoristu postoje i dve ljuljaske i jedan autic na federu kao sitna zanimacija za sitnu decicu, nista veliko ali ume da ih zabavi dok se sprema vecera.Jos jedan minus je i nedovrsena druga kuca u pozadini kao potencijalna opasnost za vase klince. Na putu do Toronija prespavali u Popovoj kuli koja takodje dobija svaku preporuku za prenociste, predivan restoran sa vidikovcem na planine i vinogorje i odlican kvalitet smestaja. Cena 50 eura za prenociste sa doruckom za dvoje odraslih i dvoje dece , pri cemu smo dobili za Dz i krevetac za bebe.
Ovu poruku je izmenio suki: 14. Sep 2011 - 07:57
skracen citat
Napisano: 13. Sep 2011 - 21:14
ti si mi bio velika uteha posle onog opisa i nepravedno ocrnjene Olge.
Zaboravih da spomenem, palacinki ima, i to odlicnih, u ulici gde je vila Marija, tamo je i fenomenalan giros. I jedno i drugo kosta 2.5 eura. Neko je pisao da nije detetu mogao da nadje palacinke ovde, evo ih, i to juce 15.9. Inace, tolika je vrucina, kao da je juli a ne septembar, danas 33 stepena. Przi bas. Pozdrav svima!
Ovu poruku je izmenio samco: 16. Sep 2011 - 15:14
spojene poruke
Napisano: 18. Sep 2011 - 12:58
Toroni nas je oduševio na prvi pogled. Ako volite mirno letovanje, polupraznu plažu, čisto i toplo more onda je Toroni pogodak. Plaža je velika, i široka. Nešto uža je pred kraj, prema tvrđavi. Sitan, sitan šljunak, gotovo kao pesak (osim što od njega ne mogu da se prave kule). Lako se istresa iz stvari i peškira. Dete je uživalo, baš onako, punim plućima.
Što se smeštaja tiče, mislim da ni ne postoji kuća koja je više od cca 100m udaljena od plaže.
Mi smo bili preko Astre, u Sakisu I. 2+1 studio na drugom spratu. Nije puno veliki, ali veći nam nije trebao. Terasa je, ipak premala da bi se stavile 3 stolice oko stola.
Higijenom nisam bila zadovoljna, kupatilo i kuhinja nisu bili lepo očišćeni. Sve sam ponovo prala, srećom da uvek nosim alkohol i asepsol. Mi stvarno nismo neki čistunci što sve sterilišu, ali ono je bilo ispod svih očekivanja.
Kreveti su nas, pak, prijatno iznenadili, tvrdi, udobni. Wi fi odličan.
Giros smo jeli na dva mesta, bio je ok na oba. 2.5 eura
Prodavnice, ima ih četiri, s tim što je ona najbliža dečijem igralištu najbolje snabdevena.
Ali su stvarno preskupe, mi smo se snabdevali u većim marketima.
U Toroniju nam je svako popodne duvao vetar (vidim da je nekim uspaničenim mama sa malim bebama to smetalo, nama je prijalo). Ako se more previše uzburka išli smo u Kalamici, tamo je uvala više ušuškana pa su talasi manji. Kalamici plaža za moj ukus (i za septembar) malo pretrpana. Nije to neka gužva, ali smo u Toroniju navikli da 10m od nas nema nikoga.
Bili smo od 30.8. do 11.9. i bilo je stvarno toplo, čak i previše za naš ukus.
Na žalost, lep utisak Sitonije smo sami pokvarili odlučivši da još dva dana ostanemo u Paraliji sa nekim priajteljima. To iskustvo nećemo ponoviti.
Solun smo obilazili nedeljom, odlično je ako nemate nameru da kupujete. Parking besplatan, grad praznjikav.
Napisano: 23. Dec 2011 - 15:15
Hvala
Napisano: 23. Dec 2011 - 15:24
Video, upravo kod ušća "rečice" koja protiče pored dvorišta vile Olga. E sada da li je tamo zabacivanje udice imalo uspeha - ne znam :-)
Ovu poruku je izmenio mikap: 05. Jan 2012 - 23:32
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 23. Dec 2011 - 23:03
Hvala
Napisano: 04. Jan 2012 - 14:26
Napisano: 04. Jan 2012 - 21:43
ukratko.lokacija idealna,dvoriste ogromno i perfektno ali sami apartmani nisu bas za pohvalu.
da vas ne razocaravam.
Napisano: 05. Jan 2012 - 23:25
vesna1309 @ 25. Jul 2011 - 11:00
http://www.filippos-studios.gr/
Pozdrav
za @vesna1309
Da li si mozda bila u navedenim apartmanima?
Mozda je neko od clanova foruma bio ili ima neku informaciju o njima?
Unapreh hvala,
pozz.
Ovu poruku je izmenio Nenad123: 05. Jan 2012 - 23:26
Napisano: 06. Jan 2012 - 01:55
Napisano: 07. Jan 2012 - 01:12
Pozz.
Napisano: 07. Jan 2012 - 16:46
vesna1309 @ 06. Jan 2012 - 01:55
Super su,slala sam upit pre nekoliko dana i traze 80 - 85 eura dnevni najam studija za kraj jula i pocetak avgusta,a apartman za isti period je 90-100 eur.to su studiji i apartmani za 3 osobe.Meni je skupo...
Ovu poruku je izmenio mary26: 07. Jan 2012 - 16:47
Napisano: 07. Jan 2012 - 18:41
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0