maja72 @ 16. 02. 2009 - 23:34
S obzirom da je najbliži megamarket DIA u Sikii, molim za detaljno uputstvo kako da dođemo do njega od Toronija. Čula sam da se ne može ići direktno kroz unutrašnjost (kroz prst), nego da moramo ići obalom tj. preko Kalamicija, pa skroz do mesta Sikia na drugoj strani prsta. Nije mi tu nešto jasno!?
Da li postoje putevi i kroz prst npr. prema Sartiju i dr. mestima na istočnoj obali? Ili mora obalom?
Jos bolje, ako neko ima info, da li ima neki bliži Lidl od Nikitija (koji mi se ipak čini daleko da bi išli u nabavku)
Ljudi, jel neko letovao u tom Toroniju? Bio smesten tamo 10-15 dana? Sve što sam čula je od ljudi koji su bili na izletu ili na jedan dan!
Pozdrav svima!
majo mnogo si opterecena pretvorices godisnji odmor u nocnu moru........opusteno
postoji put "kroz prst" ali nista ne dobijas njime samo gubljenje vremena, ovako ti je Sarti-Toroni nekih 30-tak km i sto da se mlatis nekim lokalnim prasnjavim a nepoznatim putevima.....
Toroni ti je toliko mali da nema svrhe postavljati pitanje koji je najbolji market, restoran ili sta si vec pitala............svejedno ti je tu.......
ako vec hoces zescu nabavku, preporuka je da bacis na papir sta hoces i da odmah to u Nikitiju u Lidlu kupis i mirna si za tih 10-tak dana.