Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

TORONI

913 odgovora na temu

#901 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 15. May 2012 - 14:14

sarti-toroni
vreme trajanja voznje
00h44
udaljenost
29 km

Ovu poruku je izmenio pajamen: 15. May 2012 - 14:14

#902 Vladimir SRB

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 15. May 2012 - 15:43

Ako u Toroniju nema,onda je zeznuto sve je poprilicno daleko,a sa bebom se bas ne bih usudila,ali nije mi jasno da nemaju nikakvu ambulantu ipak letuju porodicni ljudi uglavnom,ali sta je tu je.

#903 Tripco

svetski putnik

• Član
  • Poruka:539

Napisano: 15. May 2012 - 16:33

Pogledaj porukuVladimir SRB @ 15. May 2012 - 10:59

da li je neko bio u smestaju garden toroni,ili jolandas house?
Hvala u napred

Ja sam bio kod Jolande u leto 2007. Studiji sa klimom, tv-om, kafemat, mini rerna, redovno održavani (uh, al ga napisah, ko da dajem oglas za nekretnine, još da napakujem "može zamena" pa je original). Bez zezanja, nije loš smeštaj, mada im ne bi smetao koji kvadratni metar više. U dvorištu borovi (ladovina ceo dan), juke, limunovi i naravno, ozidani roštilj. Imaju i sopstveni parking.
Ono što se vidi na slikama na njihovom sajtu je oprema studija i apartmana u novoj kući (počela s radom baš u leto 2007.). Sad, možda su u međuvremenu renovirali i staru kuću (gde sam ja bio) pa je svuda ko na slikama.
Gazdarica je nemačka ex-gastarbajterka, tako da, ukoliko znate nemački, možete s njom fino komunicirati na istom. Prilično se striktno drži (ne)pisanog pravila da od 2 do 5 popodne nema galame.
Od plaže je 50m, koliko vam treba i do nezvaničnog centra mesta.

Ovu poruku je izmenio Tripco: 15. May 2012 - 16:34

Prognoziram vreme gledanjem kroz dance od flaše. Povoljno.

MFT: Grčka - Igra svetlosti i tame

#904 blesicakv

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 18. May 2012 - 16:58

danas rezervisali , 11 septembar, kuca Olga... :D

#905 Zigi

backpacker

• Član
  • Poruka:29

Napisano: 22. May 2012 - 17:11

Pogledaj porukuVladimir SRB @ 15. May 2012 - 10:59

Moze li mi neko reci da li u Toroniju postoji pedijatar svakoga dana ili samo vikendom u vili Olga,jer dete mi ima alergije pa ne smem da se usudim da idem u mesto bez pedijatra.?
Pedijatar (vlasnik Olge) dolazi vikendom iz Soluna. Pregledi se placaju - ne vazi putno osiguranje. (nema ordinaciju u Toroniju)

#906 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 09:18

Pogledaj porukuZigi @ 22. May 2012 - 17:11

Pedijatar (vlasnik Olge) dolazi vikendom iz Soluna. Pregledi se placaju - ne vazi putno osiguranje. (nema ordinaciju u Toroniju)

Jel moguće da se u Toroniju pregledi plaćaju a u Sartiju važi osiguranje?

#907 didi64

putnik

• Član
  • Poruka:112
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 09:25

@r78, reko Zigi da taj pedijatar koji samo svraća vikendom u svoju kuću NEMA ORDINACIJU u Toroniju, već je iz Soluna. Da ima bilo koji lekar ordinaciju (registrovanu) u Toroniju, važilo bi osiguranje :neznam: To ti dođe kao kad ti komšija, koji nije tvoj "izabrani lekar" prepiše neki lekić ...

#908 pajamen

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:246
  • muški

Napisano: 23. May 2012 - 10:39

Da li tvoje zdrastveno osiguranje vazi kad odes kod privatnog doktora bilo gde u srbiji?

#909 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 11:02

Pogledaj porukupajamen @ 23. May 2012 - 10:39

Da li tvoje zdrastveno osiguranje vazi kad odes kod privatnog doktora bilo gde u srbiji?
Dobro, dobro, razumela sam :)))

#910 Tibor021

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: 24. May 2012 - 12:03

Pogledaj porukublesicakv @ 18. May 2012 - 16:58

danas rezervisali , 11 septembar, kuca Olga... :D

Baš sama kuća ili bungalovi? Mi bili juna prošle godine u bungalovima, ima opis na prethodnim stranama. A ako vas još nešto interesuje, slobodno pitajte :-)

#911 blesicakv

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: juče, 08:31

Pogledaj porukuTibor021 @ 24. May 2012 - 12:03

Baš sama kuća ili bungalovi? Mi bili juna prošle godine u bungalovima, ima opis na prethodnim stranama. A ako vas još nešto interesuje, slobodno pitajte :-)

Mi bili pre 2 god. u septembru, bas u kuci. Imali smo srece da smo dobili pristojnu sobu, tako da smo sada istu rezervisali. Imamo klince od 3 i 1 god., tako da bas ne mozemo puno da lutamo, a mesto je bas kakvo je nama i potrebno.. U svakom slucaju HVALA! :D

#912 kopx

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: juče, 12:16

Da li je plaza prihvatljiva za malu decu, tacnije da li ima talasa i kakav je ulazak u vodu, da li ima meduza, jezeva...
Uvece, da li ima gde da se proseta.
Da li ima prodavnica i pekara, i kakve su cene.
Razmisljamo da krajem juna, pocetkom jula dodjemo bez rezervacije pa me interesuju misljenja kakve su sanze za nalazak smestaja na licu mesta.

Ovu poruku je izmenio kopx: juče, 12:17

#913 sanja 71

turista

• Član
  • Poruka:99
  • ženski

Napisano: juče, 14:18

Нама је плажа била савршена за најмлађе дете (4,5 год прошле године). Таласа није било уопште. Улазак у воду је нешто стрмији, није онај са великим плићаком. Плажа је пешчана са нешто крупнијим песком који се не лепи. Неки су се жалили да није погодан за прављење кула али ту где смо ми били имало је и места са ситнијим песком који је коришћен у ту сврху. Медуза и јежева није било, шеталиште је велико, паркић за децу супер. Место је идеално за породично летовање ако вам је циљ чиста кристално бистра вода и лепа плажа јер нема неких претерано великих садржаја - понека таверна, ресторанчићи барови на плажи. Нема луна парк а за мене је то и боље. Има солидно велики број кућа за издавање у јуну није гужва, ни почетком јула сигурно ћете наћи смештај, мада је можда боље потражити преко интернета ради сигурности и повољности. Толико од мене ако још нешто треба слободно питај.
Сања71

#914 kopx

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: juče, 15:04

hvala na informacijama

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0