Putovanja.info Forum: TORONI - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (57 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

TORONI

#841 Korisnik je offline   lucky_ns

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 28
  • Učlanjen: 17.03.08

Napisano: 18. jan 2012 - 14:42

Dvokrevetni studio smo placali 55 EUR/danu. U pitanju je bio kraj avgusta.
Od Toronija je udaljen mozda oko 1 km ali se ne moze ici peske jer je put uzak i krivudav i nema mesta za pesake. Sve se lepo vidi na Google Earth.
0

#842 Korisnik je offline   begiclav

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 08.01.12

Napisano: 18. jan 2012 - 21:59

Pogledaj porukunestosnecim @ 17. jan 2012 - 23:32

Jel neko nesto rezervisao u Toroniju za ovo leto?
Meni se cini da cene u nasim agencijama nisu uopste "first minute", tj. nista povoljnije ako se vec sad uplati. Astra ima iste cene kao i prosle godine.

Mi bismo ponovo u Toroni, ali ne u isti smestaj. Razmisljamo o tim Atlantis apartmanima, ali oni su zapravo na plazi Destenika, sto je odmah do Toronija.
Kalamitsi mi je isto privlacan, ali prosle godine je bila guzva na plazi pocetkom septembra. A nama se svidja kad je pusto.

Zdravo
Ja sam sa porodicom letovao prosle godine u Toroniju. Jako nam se dopalo. Imamo veoma stresan posao i tih 10 dana mira i tisine bez ikakvih desavanja nam je veoma odgovaralo. Bili smo u hotelu Blue Sea preko agencije Barcino Tours.
Hotel je na plazi. Ima odlicne propratne sadrzaje, koje mi nismo nesto koristili. Ali zato jesmo prelepo dvoriste sa toboganom, ljuljaskama, bazenom za decu.
U centru je Toronija, ako se za tako malo mesto uopste moze odrediti centar. :) Ali je na sredini onog drugog dela posle onog kanalica, prema arheoloskom nalazistu. Najbolje je to sto je odmah na plazi.
A, plaza je sa predivnim peskom, siroka, dugacka. Nemoguce je da se napravi guzva.
Mi smo bili u apartmanima, to je leva zgrada kada gledate u hotel. A desna zgrada je hotel. Ali i gosti iz apartmna mogu da koriste ostale sadrzaje koje hotel ima. Apartmani su dosta skromniji, ali nama je to odgovaralo. Bio je srazmeran odnos cene i kvaliteta. S obzirom na to da Sitonija vazi za dosta skupu destinaciju, ovo je bilo cak i jeftino. Kraj avgusta je bio negde oko 500 eura.
Verovatno cemo opet tamo i ove godine. Osim ako ne otkrijemo neko jos mirnije mesto. ;)
Evo nekih slicica ovog hotela.
Pozdrav svima

Priložene sličice

• Prikačena slika

Ovu poruku je izmenio begiclav: 18. jan 2012 - 22:02

0

#843 Korisnik je offline   begiclav

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 18. jan 2012 - 23:26

Prikačena slika

Ovu poruku je izmenio begiclav: 18. jan 2012 - 23:31

0

#844 Korisnik je offline   teax

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 70
  • Učlanjen: 23.05.11

Napisano: 19. jan 2012 - 11:37

begiclav-da li mozes da mi kazes da li ste koristili hranu tj.dorucak i da li se naplacuju lezaljke na bazenu i plazi (mislim da li mora da se naruci pice)
Koliko je Neos Marmaras udaljen od ovog mesta?
Hvala unapred i pozdrav

Ovu poruku je izmenio teax: 19. jan 2012 - 11:53

0

#845 Korisnik je offline   obozavatelj

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 27
  • Učlanjen: 23.02.11

Napisano: 22. jan 2012 - 14:23

Od naseg odmora u Toroniju je sada proslo vec vise od cetiri meseca, tako da su se sada utisci bas slegli. Cim smo stigli, imala sam utisak da je moglo biti mnogo bolje sto se tice samog smestaja (kuca Marija-Toroni na plazi), jer je zaista bilo prljavo. Inace smo bili pocetkom septembra. Nije nas sacekao ni posteno sredjen apartman, kupatilo je bilo prljavo, podovi navrat nanos oprani, sudovi uredno poredjani u policama, ali prljavi od prethodne smene. Zakljucak nam je bio da bismo dali neki evro cistacici da ponovo sve to ocisti, ali nje nije naravno bilo. Ne bi bio to toliki problem da nismo isli sa bebcem od godinu i po dana, tako da je kompletno ciscenje bilo niezbezna nuznost prvog dana, a to zaista pokvari prvi utisak. To je bila i najveca mana ovom letovanju. Sto se tice samog Toronija, u septembru je bio poprilicno prazan, ali ko voli mir, zaista prija. Tokom dana su radili pojedini kafici, njih par, kao i restorani, ali uvece je vec bilo poprilicno prazno, tako da setnja po setalistu (vrlo uskom)je jedina mogucnost. Ili picence na terasi, koja je moram priznati sa pogledom na more fenomenalna za takvu priliku kao i za ispijanje prve jutarnje kafe.
Plaza je kao sto su mnogi pre mene opisali cista, jedna od lepsih na Sitoniji, mozda ne bas top 5, ali zadovoljava i one najizbirljivije. Voda je kristalno cista, talasa tih dana i nije bilo. Malo je strmiji ulaz, sto je nezgodno za bas malu decu i onu vecu neplivace, pa smo morali da punimo bazencice. I vec su spominjali, ne mogu se praviti kule, ako je to nekima bitno.
Najveca prednost Toronija po meni je da kao osnovna baza sa puno mira i tisine vam pruza mogucnost da se opustite u njemu i zaista odmorite, a da mozete stici na obe strane prsta kolima za relativno kratko vrem. Ti izleti su nama i ostali u najlepsem secanju, tako da su nam gore spomenute mane (pustos, par kafica...) u stvari bile prednosti, jer kada se vratite uvece umorni od divno provedenog dana, hocete da uzivate, i ta tisina prija. Mi smo zbog male dece, organizovali da jedan dan budemo u Toroniju, a jedan dan na izletu, i to je bila odlicna kombinacija. Uspeli smo da obidjemo sve ono najbitnije, dosta toga je ostalo naravno neistrazeno, ali u datim okolnostima, to je bio max. Blizu Toronija je Porto Kuofo, gde prodaju svezu ribu i kojekakve ukusne morske nemani, tako da smo tih dana kada smo ostajali u Toroniju spremali ribu i to za relativno male pare.
Moglo bi jos mnogo da se prica o Toroniju i Sitoniji, ako nekoga nesto interesuje, slobodno napred. Znam koliko znaci svaka informacija, daleko je opustenije kad vec putujete pripremljeni.
Pozdrav!
2

#846 Korisnik je offline   begiclav

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 23. jan 2012 - 22:15

Pogledaj porukuteax @ 19. jan 2012 - 11:37

begiclav-da li mozes da mi kazes da li ste koristili hranu tj.dorucak i da li se naplacuju lezaljke na bazenu i plazi (mislim da li mora da se naruci pice)
Koliko je Neos Marmaras udaljen od ovog mesta?
Hvala unapred i pozdrav

Mi nismo koristili dorucak u hotelu. Prvo smo se pokajali zbog toga, ali je na kraju ispalo dobro. Posto smo u razgovoru sa ljudima koji su se hranili u hotelu culi da hrana i nije za preporuku. Ne secam se cene, ali znam da su se ljudi zalili da je jednolicna. Lezaljke pored bazena se ne naplacuju i ne morate nista da narucite. A lezaljke na plazi se naplacuju kroz pice- jedno pice i lezaljka ceo dan. Neos Marmaras je negde oko 20 kilometara ako me pamcenje dobro sluzi.
Pozdrav
0

#847 Korisnik je offline   vesnanis

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 59
  • Učlanjen: 22.12.11

Napisano: 27. jan 2012 - 00:19

Da, dorucak u Blue Sea nije za preporuku. Dosta se gostiju zali. Cak i kada izostavimo razmazenost nasih ljudi, hrena nije najbolja. Bolje je uzeti neku alternativu. Neki obliznji restorancic je sasvim ok resenje. A ima toga.
0

#848 Korisnik je offline   raki 1

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 23.12.11

Napisano: 10. feb 2012 - 12:35

Umesto krajem jula, ipak sa porodicom planiram da letujem u Toroniju krajem juna. Kako idem sa troje dece, ipak mi je nekako sigurnije da idem preko agencije (nisam do sada bio u Toroniju), pa me interesuju kuce Sakis III, Flora i Flower (sve preko Astre). Da li neko ima neku preporuku sta je bolje ili bilo kakvu drugu primedbu?
0

#849 Korisnik je offline   Balwan

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 54
  • Učlanjen: 14.07.10

Napisano: 10. feb 2012 - 15:44

Pogledaj porukuraki 1 @ 10. feb 2012 - 10:35

Kako idem sa troje dece, ipak mi je nekako sigurnije da idem preko agencije

Како коме :)
0

• (57 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 55
  • 56
  • 57
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com