Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Studiranje u Grckoj

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 D&D

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 27. Sep 2009 - 12:19

Da li neko ima informaciju kako posle zavrsene srednje skole u Srbiji upisati Grcki jezik u Grckoj? Sta je potrebno priloziti od dokumentacije uopste kako zapoceti proces i gde?Da li treba polagati neki test..i td...Molim vas ako imate informacije validne da mi odgovorite .Hvala unapred

#2 manduvil

putnik

• Član
  • Poruka:155

Napisano: 27. Sep 2009 - 15:00

na sajtu www.srbija.gr
naci ces informator za studente...tu se izmedju ostalog navodi i procedura upisa na fakultete
ukoliko si zaintresovan za drzavni fakultet mogu da ti kazem da se polaze samo grcki jezik (ukoliko ga ne znas pohadjas godinu dana skolu jezika pri fakultetu pa tek onda polazes ispit)...dokumenta se predaju u avgustu u Ministarstvu Obrazovanja i Religije (mada mislim da to moze da se odradi i preko Ambasade u Beogradu ali nisam sigurna)

#3 D&D

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 02. Oct 2009 - 12:57

Hvala puno..:-)

#4 jecikaa

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 02. Jul 2011 - 13:05

ja bih zelela da se raspitam ako znate nesto u vezi studiranja turizma i hotelijerstva u grckoj? da li postoji takav fakultet, cene stanova, stipendije, itd. ja sam 2. godina gimnazije u Budimpesti,pa bih zelela da znam unapred neke informacije,da se lakse odlucim za nastavak skolovanja.

#5 elladitsa

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 01. Feb 2012 - 00:06

Pogledaj porukujecikaa @ 02. Jul 2011 - 13:05

ja bih zelela da se raspitam ako znate nesto u vezi studiranja turizma i hotelijerstva u grckoj? da li postoji takav fakultet, cene stanova, stipendije, itd. ja sam 2. godina gimnazije u Budimpesti,pa bih zelela da znam unapred neke informacije,da se lakse odlucim za nastavak skolovanja.

javi mi se na mail pesma1111@gmail.com da ti dam informacije. Bitno je da znas jezik pre svega.

nemam potpis

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0