Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Rodos/BROOKA

• Zaključana tema Tema je zaključana
184 odgovora na temu

#31 Skorpijica

putnik

• Član
  • Poruka:131

Napisano: 25. Jul 2006 - 22:25

Postavljena slika

Ovo je plaza koju sam pominjala, a koja se nalazi iza Lindosa (tamo gde pise PARKING FREE :D ), zapravo izmedju Lindosa i Pefkija. Slikala sam sa parkinga, a do nje stizete peske jednom stazicom...

#32 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 26. Jul 2006 - 08:12

Skorpijice, hvala puno za bus timetable. Sad nemam pojma koja su ono mesta do kojih idu busevi, ali snaci cemo se sa mapom.
E,da...Ima li tuseva na plazi Eli?

#33 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 26. Jul 2006 - 08:20

Skorpijice, verovatno si mislila da gledam EAST SIDE BUS STATION, zato sto je to za prevoz po istočnoj strani ostrva. Gledam WEST SIDE i vidim potpuno nepoznate nazive mesta, to je samo za onu drugu stranu. TJ. od Rimini trga prema ovome krecu linije za istočnu stranu. Koliko ima peske od Alexie do tog trga?

#34 leona

turista

• Član
  • Poruka:52

Napisano: 26. Jul 2006 - 19:28

evo ja da ti kazem dok se skorpijica ne pojavi.na plazi Eli ima i tuseva i kabina,a ima i kiosk restoran gde mozes da uzmes pice i hranu i da njopas na plazi.da,kad malo bolje razmislim tuseva ima bas dosta,na svakih 25 metara

#35 Skorpijica

putnik

• Član

Napisano: 26. Jul 2006 - 20:37

Alexia, nista ne brini, cim dodjes u hotel istog dana cete imati sastanak sa vodicima i Ivan ce ti sve lepo objasniti ;) Taj sastanak nemoj da propustis, jer stvarno pruzaju korisne informacije. Te dve stanice nisu daleko jedna od druge, prva west se nalazi na nekih desetak minuta hoda od hotela, a druga mozda 5-7 min hoda duze.
Sto se tuseva tice Leona ti je vec rekla,a na Rodosu zaista ne postoji nikakav problem sa vodom, cak je i bakterioloski ispravna za pice, sto je retkost u primorskim mestima.

#36 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jul 2006 - 10:04

Ok. hvala puno. Sad samo docekati odmor...Uh, kako sporo prolazi vreme...

#37 Skorpijica

putnik

• Član

Napisano: 27. Jul 2006 - 14:31

A kada tacno putujes?

#38 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jul 2006 - 15:07

Putujem 12.-og avgusta, tj za celih 15 dana :(
E, a ti popusti, jesu li bas veliki ili... daj neki primer. Ne volim na moru da trosim pare na shoping, ali ako je bas jeftino ne mogu da odolim.

#39 Sofke

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 27. Jul 2006 - 15:07

Evo da se i ja zahvalim Skorpijici na jako korisnim savetima u vezi Rodosa. Jedva cekam 12.08. :)

#40 leona

turista

• Član

Napisano: 27. Jul 2006 - 19:52

joj blagis se vama koji tek idete...ocu i ja o5.popusti su do 50 posto u svim radnjama tako da su cene vrlo pristojne.obuce i sandala ima puno i extra je izbor,prosto imam utisak da je svaki 3 lokal sa cipelama.obavezno idite u HONDOS CENTAR,to je parfimerija koja je jeftinija od SEPHORE i jos popust npr.CLINIQUE puder kosta 18 e i obavezno dobijes poklon,ja sam dobila maskaru i sjaj za usta!!!!u prizemlju je samo MAC kozmetika i tu je snizenje i jako je povoljno a kvalitet je vrhunski,cak ce i profi shminker da te sminka i da ti da savet,naravno besplatno.iskoristite pri kupovini fazon>imam li neki popust ako placam keshom>oni se kao zacude ali uvek spuste cenu.preko putA HONDOSA JE RADNJA SA GUESS i TOSCA BLUE torbama imaju super izbor i povoljne cene.preko puta cazina je radnja sa ALBANO cipelama isto ima strava izbor.rade dvokratno od 9 do 2 i od 5 do 9,nedeljom ne radi ni jedna radnja.i jos nesto ,kupite kod nas sve od lekova sto mislite da ce vam trebati tipa kafetin,probiotik i sl.posto su im apoteke skupe i ponesite pantenol krem za svaki slucaj>na rodosu sam placala tubu 10 e!

#41 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 27. Jul 2006 - 23:18

Hvala na svim ovim informacijama.Polako me vec hvata putna groznica,jedva cekam 11.avgust

#42 Skorpijica

putnik

• Član

Napisano: 28. Jul 2006 - 03:01

Drago mi je sto sam vam bar malo pomogla nekim informacijama ;)
Sto se popusta tice, kao sto Leona kaze, oni su uglavnom 50%. Dacu primer za obicne Benetton majice: u Merkatoru u Beogradu sam pred put kupila obicnu majicu na bretele koja je na popustu kostala 1500 dinara, a na Rodosu klasicnu majicu, znaci pamucna kratkih rukava, platila sam 11 evra.
U Benettonu takodje mozete naci Bvlgari stvari, majice sam placala oko 14 evra, Sisley i Killer Loop kojim sam odusevljena (Killer Loop ima 35 % popusta). Esprit ima dobre popuste. Mene parfimerija nije interesovala jer imam svoju, tako da ni u jednu nisam usla, ali body shop je odlican!!! I tamo je popust. Lacoste ima super stvari, patike su oko 80 evra, majice oko 30, dzemperi od 50...T. Hilfiger...Sve cete videti...Bizuterije ima jako dobre, vec sam spomenula, tamo sam nakupovala gomilu poklona iako istu drzim u sklopu parfimerije, nisam mogla odoleti pred cenama! Najvise sam pazarila u Oh-la-la-la, ona se nalazi preko Budoir kafica.
Ali za kraj, FREE SHOP! Sacuvajte bar neki evro! Set od 5 Armanijevih parfema je bio 36 evra (5x25 ml), Clinique kozmetika jako povoljno, ma prepun je free shop, sve mozete naci tamo!
I zaista, moji eseji ovde... :P

#43 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2006 - 08:34

Joooj, jadna ja....Koliko love mi treba za sve to?! A znam da necu odoleti bizuteriji, sandalicama itd. A do koliko uvece im rade prodavnice garderobe itd.? Nemam nameru da se setam gradom u toku dana. Tada me samo plaza interesuje...

#44 Sofke

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 28. Jul 2006 - 10:38

Ajoooojj,
jadan ja kada moja lepsa polovina bude krenula u shoping... :huh:

#45 leona

turista

• Član

Napisano: 28. Jul 2006 - 22:08

privatne radnje rade do 23 h sigurno,a ove vece do 21 h.kad za turu pica das 10/15 e onda ce ti sandale od 30 e biti dzabe

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0