Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vila Dioni - Paralija

• Zaključana tema Tema je zaključana
8 odgovora na temu

#1 zoki65

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 02. Sep 2009 - 21:15

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaE ovako braco i sestre da i ja dam neki savet onima koji jos nisu ili imaju u planu da idu na "LETOVANJE"u cuvenoj Paraliji!Prvo da naglasim da nemam nameru da se protivim svima onima koji su se tamo odlicno proveli i to je stvar ukusa i poznavanja pravih lokacija gde covek moze da se lepo provede.Zato evo moje misljenje o nekom tamo "jednom od najvecih turistickih centara":besan: kako neko kaze i njegovoj cistoti i lepoti :ljutko:.Pa znate sta je nasa Srbija za tu Paraliju"VELEGRAD",to je mesto ili bolje receno selendra iz tri ulice koje su prepune kineskih radnji naravno sa 90% kineskom robom,selendra sa neverovatno velikom necistocom za tako jedno izletiste gde su Vam svuda veliki kontejneri za djubre otvoreni i strasno smrde ,gde ne mozete kao covek pogotovu ne sa decom da prosetate u pesackoj zoni zato sto ta ciganija ne postuje saobracajna pravila ili ih ne znaju pa se vozi svuda gde moze da se prodje:shokiran:,mesto gde vas po apotekama docekuju radnici u farmericama i cigaretom u ruci i nema nikakve veze sa medicinom:ljutko:,mesto koje ima navodno problema sa kanalizacijom pa ne smete da bacate obrisak:besan: znate koji,u WC solju nego u kantama koje su prepune tog smrdljivog materijala da Vam se smuci da otvorite vrata a kamoli da obavite to zasto ste usli,mesto gde ne mozete da odspavate kao covek ni sat jer je ludilo celu noc gde se pije i lumpuje po ulicama,gde automobili voze te tri ulice celu noc sa muzikom do daske(pa ga zato preporucujem samo tinejdzerima koji zele da se provedu i kojima nije stalo do nicega osim do provoda).Mesto gde ako ste zeljni bliskih susreta sa Meduzama mozete da imate svakodnevno pa se zato cudim da je neko preporucio ovo mesto samo za porodice sa decom koja nisu starija od 8 godina a ja ih poveo troje:uplakani:!E sada bih da predjem na ono za mene najvaznije sto me je prosto sokiralo a to je "Vila DIONI"koju po svaku cenu trebate da izbegnete i turisticku agenciju Sunny Travel iz Novog Sada sa vodicem Duskom jer su oni nevidjeni prevaranti!!!Na njihovom zvanicnom sajtu su okacili slike koje su stare mozda 20 godina kada je taj Hotel izgradjen pa je lepo izgledao ali kada tamo udjete ceka Vas stravican prizor!!!Apartman gde sam ja smesten sa troje dece i zemon je toliko bio rdjav i strokav da prvo nisam mogao da poverujem svojim ocima.Ako zelite da se zarazite i vidite nesto sto ste mislili da ne postoji onda odite u tu vilu tacnije u apartman A7 gde cete doziveti pravi horor:shokiran:!Recimo gde Vam je kupatilo toliko puno govana oko i ispod WC solje,gde je kupatilo prepuno budji i vlage,gde vam odlinik za vodu na sredini kupatila nema poklopac i gde mozete da cas posla polomite nogu,kupatilo da kada kupate decu stojite u kanalazicji koja se vraca nazad,kupatilo gde ne mozete da polovite buba svabe,krevete sa krvavom posteljinom,frizider sa toliko budji da vas je gad da ga otvorite a kamoli nesto da stavite unutra,nazovimo kompletna kuhinja sa posudjem koje je ne samo sve polomljeno nego tako strokavo da ne mozete ni da ga pogledate,plocice i slavine sa svom onom rdjom od predhodnih stanara ce vas cekati tamo,TV sa 5-6 grckih programa i daljinskim bez baterija,zavezama koje nisu ja verujem najmanje 10 godina oprane,sa plafonom gde vam dok lezite u krevet pada malter na glavu,sa kondomima svuda naokolo,sa vratima u kupatilu izunutra poprskanim,e sada ne ide da ovde kazem cime ali su deca verovatno tu imala zabavu pa znate kada je batica doziveo vrhunac onda je poprskao vrata:besan:,sa sudoperom koju je gotovo pojela rdja i kamenac i gde trebate da nesto operete da bi skuvali deci,srecom ja to nisam morao da radim.Sve ovo sto sam rekao do sada prilazem u slici koje moze svako pogleda i sam se uveri,i samo da Vam kazem da sam sve ovo vec poslao YUTI i angazovao advokate da se ovakvim prevarantima oduzme licenca.Gospodin Dusko,tako da ga nazovem jer on nema ni malo od profesionalnosti koja je neophodna da vodi ovakav posao,je nasao za shodno da mene,moju decu i zenu jos vredja pa je rekao citiram"pa ti si trebao da uzmes HOTEL sa 4 zvezdice a ovo je meso za siromasne"i onda je ustao i pobegao.Zato se i pitam kako je samo tako neko mogao da dobije dozvolu da radi i ovako nesto kaze jer su po njemu tamo siromasni ljudi i njih moze da baci gde on hoce i oni nece da se bune:besan:.Ja sam i svetsku zdravstvenu organizaciju ovde u Nemackoj informisao o tamosnjim uslovima posebno sada u ovoj situaciji kada hara svinjska gripa a tamo Vam je izvor zaraze!!!Da budemo jasni ovo se odnosi samo na Vilu Dioni jer druge Vile nisam imao prilike da vidim,ali stoji cinjenica da je celo mesto-selendra leglo rdje,stroke i zaraze:besan:.Ja sam uspeo nekako da izdrzim 6 dana i 5 neprespavanih noci ali su mi deca onda dobila alergiju na bubasvabe i morao sam da prekinem "UMOR" i vratio se za Smederevo:besan:.Sta da Vam jos kazem,verujte imao bih da pricam bez pauze pa zato pogledajte nekoliko slika i nadam se da ce Vam sve reci a roditeljima bih savetovao ne vodite decu tamo ni u kom slucaju!!!Nisam hteo da kvarim ove divne slike da okacim tri jedine osrednje palme koje tamo postoje inace su skoro sve ostale u saksiji zakrzljale i male,more vrlo cudne boje i bez onoga sto mi svi jedva cekamo da omirisemo a to je miris mora koji oni nemaju,imaju samo miris ribe i nista drugo.Zelim samo jos da kazem svaka cast onima koji su se tamo lepo proveli i neka nastave tamo da idu ali ja Vam kazem nema nigde lepseg od nasih jezera i bagera verujte mi.Pozdrav iz Minhena svim Srbima i svako dobro braco i sestre.Postavljena slika

#2 bancho

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 08. Sep 2009 - 11:13

Vila Dioni je nekada bila vila Ilijas, vlasnistvi Ilije Kostasa, koji je ovu vilu izdavao ag. Atlantik iz Jagodine. Tri godine za redom sam bio smesten u njoj i sve je bilo prelepo. Pocetkom 2005 gazda Ilija (kako su ga zvali svi gosti i kome je snaja iz Smedereva) je vilu prodao i od tada Atlantik ne prodaje aranzmane za nju. I ja sam je pronasao na netu, povucen predhodnim lepim iskustvom, ali kad sam otisao kod agenta za letovanje, on mi je rekao:NEMOJ!!!. Na moje pitanje zasto, samo je rekao NEMOJJJJ!!!. Sad vidim i zasto. Pokusacu da pronadjem i fotose da potvrdim ovu pricu o tome kako je ta vila bila uredjena i cista.

#3 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • Poruka:136
  • ženski

Napisano: 08. Sep 2009 - 21:07

da se ja pitam,za dve citave sekunde bi izasla iz sobe...:)

#4 ekozelj

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • muški

Napisano: 09. Sep 2009 - 14:45

Ljudi pa gde vi letujete  :P i za šta dajete pare?!?!

I posle neka mi neko kaže kako nikad nebi išao na kampovanje zbog higijene i jer se plaši buba u šatoru  :D .

Pozdrav
Edi
Kamper u duši :-P

#5 zoki65

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 16. Sep 2009 - 08:24

Pogledaj porukuekozelj @ 09. Sep 2009 - 14:45

Ljudi pa gde vi letujete Postavljena slika i za šta dajete pare?!?!

I posle neka mi neko kaže kako nikad nebi išao na kampovanje zbog higijene i jer se plaši buba u šatoru Postavljena slika.

Pozdrav
Edi

Brate kampovanje je fenomenalno i uvek bih se odlucio za kampovanje umesto ovako jednog smestaja:D.Ovo je samo poruka za sve one koji tek trebaju da idu na letovanje pa eto da vide sta mogu da dobiju^_^

#6 Yoo

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • muški

Napisano: 26. Sep 2009 - 16:52

zoki65 Postavljena slika
Poslato 02. septembar 2009 - 21:15

-Sve mi se cini da je Zoki65 bio prvi put u Olimijskoj regiji pa mu je neobicno to sto je tamo sasvim normalno.
Bio sam pre par godina u Paraliji i slazem se sa tvojim misljenjem , samo na moju srecu nisam dobio takav smjestaj.
Manje ili vise kod Grka je to tako, jedino negdje je kupatili staro 35 god. a negdje samo 10-tak.
Malo para malo i muzike... Postavljena slika Postavljena slika

#7 zoki65

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 02. Oct 2009 - 19:34

Pogledaj porukuYoo @ 26. Sep 2009 - 16:52

zoki65 Postavljena slika
Poslato 02. septembar 2009 - 21:15

-Sve mi se cini da je Zoki65 bio prvi put u Olimijskoj regiji pa mu je neobicno to sto je tamo sasvim normalno.
Bio sam pre par godina u Paraliji i slazem se sa tvojim misljenjem , samo na moju srecu nisam dobio takav smjestaj.
Manje ili vise kod Grka je to tako, jedino negdje je kupatili staro 35 god. a negdje samo 10-tak.
Malo para malo i muzike... Postavljena slika Postavljena slika

E moj brate kada vec kazes malo para takve muzike moram da ti kazem da je zalosno sto svi nasi ljudi za nas iz dijaspore misle da svi mi hocemo da prodjemo jeftinije pa zato uzimamo aranzmane od srpskih agencija,sto naravno nije tacno i nije tako!!!Veruj mi da sam za 10 dana letovanja u ovom HOTELU:lol: platio 510€ i to znaci samo spavanje,pa samo poredjenja radi za te pare sam mogao ovde u Nemackoj preko neke agencije da odem recimo na Majorku i provedem bogovski ali brate mislio sam da bolje dam nasoj braci srbima nego ovim ovde;).I zbog toga eto ti kako se provede neko ko ne zna gde ide ili bolje receno preko koje agencije.Znaci ovime sam hteo da skrenem paznju onima kojima se ponudi ovako extra hotel da ni pod tackom razno ne prihvataju ponudu i za dzabe da je dele;).I tacno je da sam prvi put u olimpijsoj regiji i nikad vise,pa mi je stvarno puno zao nasih ljudi koji ne mogu da odu gde bi stvarno vredelo da se ode ali brate srbi smo ti mi ali nam nista ne mogu doci ce oni svi kod nas kad tad;)

#8 Yoo

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • muški

Napisano: 09. Oct 2009 - 19:32

Sve to mi je poznato posto zivim tu blizu tebe , mogu ti preporucit Halkidiki - Pefkohori ja sam bio u vili Dimitris
i bio sam zadovoljan jer sve je bas onako kako je i obecano.
Jorgo vlasnik od te dvije vile i restorana ispred licno sve kontrolise i vodi racuna o gostima i autima .
Tako je bilo 2008 , i pretpostavljam da se tamo nece nista pogorsati.
Ja licno zadnjih par godina putujem preko http://www.sabra.rs/ i sve je OK.
Slika ima dovoljno na sajtu i sve je u stvarnosti tako,i udaljenost od plaze je tacna .Postavljena slika

#9 zoki65

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 19. Nov 2009 - 19:55

Pogledaj porukuYoo @ 09. Oct 2009 - 19:32

Sve to mi je poznato posto zivim tu blizu tebe , mogu ti preporucit Halkidiki - Pefkohori ja sam bio u vili Dimitris
i bio sam zadovoljan jer sve je bas onako kako je i obecano.
Jorgo vlasnik od te dvije vile i restorana ispred licno sve kontrolise i vodi racuna o gostima i autima .
Tako je bilo 2008 , i pretpostavljam da se tamo nece nista pogorsati.
Ja licno zadnjih par godina putujem preko http://www.sabra.rs/ i sve je OK.
Slika ima dovoljno na sajtu i sve je u stvarnosti tako,i udaljenost od plaze je tacna .:D

Hvala brate na preporuci i nadam se da je tako ali idem ja radije tamo gde znam da je dobro i cisto:D.Pozdrav i svako dobro,i izvini na malom kasnjenju bio sam na sluzbenom putovanju nekoliko nedelja pa malo okasnio sa odgovorom;)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0