Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Krf u Septembru

• Ne možete pisati na ovoj temi
10 odgovora na temu

#1 limanac_NS

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 30. Aug 2009 - 16:35

Zanima me kakvo je vreme na Krfu u septembru, i to onaj drugi deo kraj septembra pocetak okotobra, posto ima par ponuda maltene dzabe.Termini za nas studente, kraj septembra posle ispitnog roka :smorilo: su idealni :P .

#2 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 31. Aug 2009 - 01:06

Nikakvo,zaboravi.
Tj velika je sansa da pola odmora provedes u hotelu/apartmanu zbog pljuskova
Sve i da ubodes lepo vreme,more je prohladno
Jeste smestaj tada jevtin ali to ti je ionako najmanja stavka tvoga odmora
Moja preporuka ti je zato da gledas nesto juznije...

#3 vukisic

putnik

• Član
  • Poruka:107
  • ženski

Napisano: 09. Sep 2009 - 08:11

Mozda je kasno za odgovor.Uglavnom,ja sam bila u terminu 13.09.-23.09. danju je bilo oko 28,29 stepeni, kupali smo se svaki dan mada je voda bila malo hladnija.Uvece je bilo svaki dan za duge rukave.

#4 sharqeee

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 11. Oct 2009 - 16:09

Ipsos od 13 septembra , nikad bolje.
Nema guzve ni na plazi ni na putevima, temperatura je bila sasvim ok ni jedan dan nije bilo prevruce, i svaki dan kupanje. Uz malu napomenu da je more daleko toplije na istocnoj strani, ipsos, dasija, dole benitses...
Bili smo na Agios stefanosu jedan dan i bilo je prilicno brrr.
Ako hoces da se odmoris definitvno krf septembar.
A da ne spominjem soping u tom periodu hehehe, Ola 5 e :)

#5 marinajakic

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • ženski

Napisano: 30. Jun 2011 - 09:33

molim za malu pomoc, ako neko moza da iznese svoja iskustva kako izgleda septembar na krfu? da li je uvece prohladno kao sto pise na njihovom zvanicnom sajtu, kakvo je more za kupanje.....da li je neko isao drugu polovinu septembra i kako to izgleda? hvala unapred!

#6 stevica

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 14. Jan 2012 - 12:08

uplati sam Krf za period od 5 do 20 septembra, pa me zanima da li sam pogresio, tj. da li u tom periodu moze da se kupa i sve ostalo

#7 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 30. Jan 2012 - 11:50

Krf u sptembru je ok, ali tada deluje već dosta prazno. Inače istočna obala ostrva je još uvek topla za kupanje, posebno zaliv u kome je Dasija, gde je voda taman :klap:. Mislim da je tako i u Ipsosu. Za zapadnu obalu ne mogu da garantujem, kada sam ja bio (2.-13.septembar 2009.) bilo je dana kada je voda poprilično hladnjikava, a bilo je dana i kada je topla. Temperatura je preko dana 27 stepeni, a noću je baš prijatno, a sećam se da je baš dana kada sam polazio sa ostrva bio jak pljusak i zahladjenje.
Mada je Krf fantastičan u svakom pogledu i malo je 10-ak dana da se sve vidi i doživi na ovom ostrvu.

#8 Gargamelo

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 22. Mar 2012 - 13:22

Ima li nekog da je prosle godine (2011) bio na Krfu u septembru? Zanima me kakvo otprilike vreme mogu da ocekujem, jer imam uplacen aranzman u periodu od 27.avgusta pa do nekog 8.septembra? Smestaj je u Ipsosu, ali svakako ne planiram da se zadrzavam mnogo tamo, vec bih da obilazim ostrvo i plaze. Takodje me zanima da li Akva park (onaj veliki) radi u tom periodu? Hvala unapred na odgovorima

#9 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 22. Mar 2012 - 14:28

Radi Akva park sigurno, a što se vremena tiče nemoj da brineš. Kao što sam već i rekao more na istočnoj strani ostrva je uvek toplije nego na zapadnoj.

#10 Tripco

svetski putnik

• Član
  • Poruka:539

Napisano: 22. Mar 2012 - 14:39

Aqualand radi do 1. oktobra, ali je u septembru radno vreme malo skraćeno - do 18.00h.
Prognoziram vreme gledanjem kroz dance od flaše. Povoljno.

MFT: Grčka - Igra svetlosti i tame

#11 Mupovac

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242

Napisano: 28. Mar 2012 - 14:44

Kada startaš ujutro u 10, nema potrebe ni radi duže! :zvizduk: Razbije te od umora! :klap:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0