kalimero @ 30. Jan 2012 - 12:21
Da li u Nei Poriju ima supermarket u kojem može da se kupi dnevno (sveže) kuvana hrana?
Ne koliko ja znam .letos smo bili i nista slicno nismo videli.a nem ni mega marketa
milicab @ 23. Jan 2012 - 23:32
A jel mi moze neko reci da li u blizini Chlorosa ima neka pekara,market...?
pekare nema.ima market oko 100m sa leve strane od vile.koji ima svasta.za pekaru moras malo da prosetas.al nije tolikko daleko
JecaN @ 22. Jan 2012 - 12:52
Da li u apartmanima ima peškira i da li ima sve od kuhinjskog pribora ?
ima peskira i menjaju ih na 5 dana.peskiri su novi.a od kuhinjskog pribora ima sve.cak i viska viljusaka,nozeva ..ima kutlaca,dzezva,tiganje,dve serpe i td.ma nebrini vila je odlicna,a lokacija jos bolja
milicab @ 21. Jan 2012 - 13:59
Hvala ti puno,ta informacija mi jako znaci,a zena iz agencije ocigledno nije normalna jer mi je rekla da ako necu sunce da idem u apartman koji gleda na ulicu,i bila je jako neljubazna,a vila nam se svima jako svidja. Nego da te pitam jos nesto,jel vila ima neko dvoriste? i u NP da li ima igraonica za decu tako malu,jer ne znamo da li cemo da poludimo sa njima,hehe

upravo kazo sto je napisao ilija.veliki apartmani su na suncanoj strani.a preko koje agencije idete?cudi me da nece da vam pomognu .mi smo isli preko bravo tursa i sve su nam izasli u susret
Ovu poruku je izmenio mikap: 04. Feb 2012 - 14:47
spajanje poruka