Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NEI PORI

1451 odgovora na temu

#1306 perlica0

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 25. Jan 2012 - 22:48

Pogledaj porukuSnexLux @ 23. Jan 2012 - 15:50

Jarmila Postavljena slika
Perlice Postavljena slika

Za vilu Nikiforos kazu da je renovirana unutrasnjost prosle godine. Molila bih ako je neko slucajno prosle godine letovao u toj vili da podeli svoja iskustva.
Postavljena slika

Mi smo bili zadovoljni vilom Manolas. Sve je bilo kako su nam rekli. Imali smo apartman koji je dosta prostran, prosecnog izgleda, nikakav luksuz, ali cisto, uredno, na plazi. *** Ove godine smo uplatili Sitoniju, Sarti.

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Feb 2012 - 10:11
precesto pominjanje agencije, reklamiranje

#1307 kalimero

backpacker

• Član
  • Poruka:29

Napisano: 30. Jan 2012 - 12:21

Da li u Nei Poriju ima supermarket u kojem može da se kupi dnevno (sveže) kuvana hrana?

#1308 SnexLux

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 02. Feb 2012 - 14:05

Perlice hvala jos jednom Postavljena slika. To mi jeste najbitnije da je cisto a po slikama mislim da je OK pogotovo sto pise da je vila renovirana prosle godine i verujem im na rec Postavljena slika
2princeze mi smo vilu Nikiforos ***
Dakle mi resili dilemu i uplatili Nikiforos od 23.06.-13.07. spojili opet dve smene na moju veeeeliiikuuu radost Postavljena slika Postavljena slika .
Hvala svima na veoma korisnim informacijama.
Sad ostaje samo da sacekamo jos tih 4-5 meseci sto i nije puno posto smo do sada uvek isli u septembru Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Feb 2012 - 10:13
precesto pominjanje agencije, reklamiranje

#1309 fotosojke

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 04. Feb 2012 - 00:55

Dali je neko bio u vili MARTHA u Nei Pori? Interesuje me kakav je smestaj koliko je udaljena od plaze.

Ovu poruku je izmenio fotosojke: 04. Feb 2012 - 00:59

#1310 Vlayco

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • muški

Napisano: 04. Feb 2012 - 14:10

Pogledaj porukukalimero @ 30. Jan 2012 - 12:21

Da li u Nei Poriju ima supermarket u kojem može da se kupi dnevno (sveže) kuvana hrana?

Ne koliko ja znam .letos smo bili i nista slicno nismo videli.a nem ni mega marketa

Pogledaj porukumilicab @ 23. Jan 2012 - 23:32

A jel mi moze neko reci da li u blizini Chlorosa ima neka pekara,market...?

pekare nema.ima market oko 100m sa leve strane od vile.koji ima svasta.za pekaru moras malo da prosetas.al nije tolikko daleko

Pogledaj porukuJecaN @ 22. Jan 2012 - 12:52

Da li u apartmanima ima peškira i da li ima sve od kuhinjskog pribora ?

ima peskira i menjaju ih na 5 dana.peskiri su novi.a od kuhinjskog pribora ima sve.cak i viska viljusaka,nozeva ..ima kutlaca,dzezva,tiganje,dve serpe i td.ma nebrini vila je odlicna,a lokacija jos bolja

Pogledaj porukumilicab @ 21. Jan 2012 - 13:59

Hvala ti puno,ta informacija mi jako znaci,a zena iz agencije ocigledno nije normalna jer mi je rekla da ako necu sunce da idem u apartman koji gleda na ulicu,i bila je jako neljubazna,a vila nam se svima jako svidja. Nego da te pitam jos nesto,jel vila ima neko dvoriste? i u NP da li ima igraonica za decu tako malu,jer ne znamo da li cemo da poludimo sa njima,hehe :D

upravo kazo sto je napisao ilija.veliki apartmani su na suncanoj strani.a preko koje agencije idete?cudi me da nece da vam pomognu .mi smo isli preko bravo tursa i sve su nam izasli u susret

Ovu poruku je izmenio mikap: 04. Feb 2012 - 14:47
spajanje poruka

#1311 predrak

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 04. Feb 2012 - 19:50

Ima li neko iskustvo sa vilom Janis? U ponudi je niskog Eurotursa.

#1312 fotosojke

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 05. Feb 2012 - 12:00

Pogledaj porukufotosojke @ 04. Feb 2012 - 00:55

Dali je neko bio u vili MARTHA u Nei Pori? Interesuje me kakav je smestaj koliko je udaljena od plaze.

Ima li neko iskustva sa vilom Martha ili tamo niko nije bio?

#1313 Mlackica

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 06. Feb 2012 - 12:16

Pogledaj porukuSnexLux @ 02. Feb 2012 - 14:05

Perlice hvala jos jednom Postavljena slika. To mi jeste najbitnije da je cisto a po slikama mislim da je OK pogotovo sto pise da je vila renovirana prosle godine i verujem im na rec Postavljena slika
2princeze mi smo vilu Nikiforos uplatili ***
Dakle mi resili dilemu i uplatili Nikiforos od 23.06.-13.07. spojili opet dve smene na moju veeeeliiikuuu radost Postavljena slika Postavljena slika .
Hvala svima na veoma korisnim informacijama.
Sad ostaje samo da sacekamo jos tih 4-5 meseci sto i nije puno posto smo do sada uvek isli u septembru Postavljena slika

Pozdrav Postavljena slika Moja sestra je vec rezervisala a ja cu popodne da uradim isto za Nikiforos i 23.jun :)) tako da cemo da zajedno da uzivamo na moru Postavljena slika Inace vec smo letovali u Nei Poriju i extra je za decu.. sada idemo sa 5.godisnjim klincem i 2.godisnjom klinkom kojoj cemo tamo da slavimo i 2.rodjendan Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Feb 2012 - 10:14

#1314 Mlackica

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 07. Feb 2012 - 11:47

Pogledaj porukuperlica0 @ 25. Jan 2012 - 22:48

Mi smo bili zadovoljni vilom Manolas. Sve je bilo kako su nam rekli. Imali smo apartman koji je dosta prostran, prosecnog izgleda, nikakav luksuz, ali cisto, uredno, na plazi. *** Ove godine smo uplatili Sitoniju, Sarti.

Perlice molila bih te za savet.. htedoh da uplatim u Nikiforos al nema vise ni jednog slobodnog mesta pa bi onda Manolas al posto idem sa bebom reci mi da li je bucno nocu s'obzirom da je kafic odmah preko puta,tj. do Manolasa (vidi se basta na slikama) ?? Hvala :)

Pogledaj porukuMlackica @ 06. Feb 2012 - 12:16

Pozdrav Postavljena slika Moja sestra je vec rezervisala a ja cu popodne da uradim isto za Nikiforos i 23.jun Postavljena slika) tako da cemo da zajedno da uzivamo na moru Postavljena slika Inace vec smo letovali u Nei Poriju i extra je za decu.. sada idemo sa 5.godisnjim klincem i 2.godisnjom klinkom kojoj cemo tamo da slavimo i 2.rodjendan Postavljena slika

Sto mi krivoo.. :(( sestra je uzela zadnjiu slobodnu sobu tako da za nas ipak nema mestaa u Nikiforosu.. :( Najverovatnije cemo u Manolas ilil Partenon.. neverovatno da su mesta u agencijama vec skoro popunjena sa jun... :///

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Feb 2012 - 10:17

#1315 SnexLux

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 08. Feb 2012 - 12:33

Mlackice i meni je krivo, taman sam se obradovala drustvu, mi idemo sa sincicem koji je tek napunio 2 godine bas bi se lepo decica druzila Postavljena slika .
Meni je takodje neverovatno kako se brzo rasprodala ova vila, ja sam srecom rezervisala vec polovinom januara i sacuvali su mi do kraja januara dok nisam obavila uplatu.
Ali nema veze verovatno cemo se vidjati na decijim igralistima.
Pozdrav!

#1316 vismajor

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 08. Feb 2012 - 13:04

Pogledaj porukukalimero @ 30. Jan 2012 - 12:21

Ima u Platamonu Super market LARISA, prodaju pečene piliće i ostala "gotova" jela.

#1317 erty

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 09. Feb 2012 - 23:35

Pogledaj porukuvladagrk @ 07. Jan 2012 - 16:42

Pročešljao sam citavu temu s ciljem da se informisem o smestaju u El Greko B studijima čija terasa gleda na istok, prema zidu susedne zgrade. Foto tura vanillasky je dobar početak ali ako ima neko da doda fotografije ili podeli iskustva iz studija sa te strane El Greka B bio bih mu zahvalan.

Nadam se da ne kasnim, bila sam u ovoj vili pre dve godine, imali smo 4 krevetni studio koji gleda na ulicu, a ljudi sa kojima su se upoznali su imali trokrevetan studio koji gleda na susssednu kucu i njihova terasa je bila bas uska, nasa nesto sira, pa su cesto bili kod nas. Sobe u ovoj vili su dosta male, kao da su u trokrevetnoj dodali jedan krevet, iam mesta samo za prolaz, i kreveti nisu nesto udobni. Posudje kao i u vecini apartmana u Grckoj, osnovno, velika serpa, tiganj, case, tanjiri, soljice. Ima i mnogo boljih smestaja u Nei Poriju.

#1318 vladagrk

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 10. Feb 2012 - 14:12

Hvala na informacijama ali vec je uplaceno. Samo da ne bude snega u Nei Poriju i sve je ok.

#1319 Micka_Nis

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2012 - 17:16

Mene zanima put od Nei Porija do Platamona,kad bi se islo pesaka.Tj.da li se ide plazom ili nekim sporednim putem? I da li je to uvece osvetljeno ?

#1320 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2012 - 17:19

Osvetljeno je, ide se putem, ima objašnjeno sve ispod slika !!! Ali treba pronaći slike :) :zvizduk: :)

* * * Postavljena slika * * *

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 1, gosti: 3, skriveni članovi: 0