Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NEI PORI

1451 odgovora na temu

#1441 sil222ver

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 24. May 2012 - 21:15

E molim te javi mi koliko kostaju suncobrani sa postoljem tamo ? :) kupio bih tamo radije nego da nosim odavde

#1442 Aleksandar Mitić

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 24. May 2012 - 22:01

Ne bih voleo da se pogresno shvati ovaj komentar jer nije u cilju reklamiranja agencije nego odgovora na komentare. Ja imam rodjaku koja radi u Atlantic-u i te ljude stvarno poznajem od malih nogu. Mi smo 2008. letovali preko njih u Paraliji sa dvogodisnjom cerkicom i bili smo zadovoljni. Nije bilo problema ni sa autobusom. Ali koliko se secam tada je prevoz organizovao neki Kragujevacki prevoznik. U svakom slucaju, mislim da ce se Biljana ovde sloziti samnom, prednost je placanje letovanja na rate i neka vrsta sigurnosti. E sad, naravno svako ima pravo na svoje misljenje. Razlicita su i iskustva...Sto bi reko nas narod sa svojima jedi, pij ali... :D Uopste se ne libim da promenim agenciju ni u jednom momentu kada dodje do toga da ne budem zadovoljan.

Nadam se samo da ce ova kisa prestati do 10. juna ili cete samo dobiti opis sobe! (i autobusa :D )

@sil222ver i mi razmisljamo sta cemo da radimo za suncobrane, ali u svakom slucaju javicemo.

Ovu poruku je izmenio Aleksandar Mitić: 24. May 2012 - 22:09

#1443 blok 45

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 22:28

Pogledaj porukuAleksandar Mitić @ 24. May 2012 - 22:01

Ne bih voleo da se pogresno shvati ovaj komentar jer nije u cilju reklamiranja agencije nego odgovora na komentare. Ja imam rodjaku koja radi u Atlantic-u i te ljude stvarno poznajem od malih nogu. Mi smo 2008. letovali preko njih u Paraliji sa dvogodisnjom cerkicom i bili smo zadovoljni. Nije bilo problema ni sa autobusom. Ali koliko se secam tada je prevoz organizovao neki Kragujevacki prevoznik. U svakom slucaju, mislim da ce se Biljana ovde sloziti samnom, prednost je placanje letovanja na rate i neka vrsta sigurnosti. E sad, naravno svako ima pravo na svoje misljenje. Razlicita su i iskustva...Sto bi reko nas narod sa svojima jedi, pij ali... :D Uopste se ne libim da promenim agenciju ni u jednom momentu kada dodje do toga da ne budem zadovoljan.

Nadam se samo da ce ova kisa prestati do 10. juna ili cete samo dobiti opis sobe! (i autobusa :D )

@sil222ver i mi razmisljamo sta cemo da radimo za suncobrane, ali u svakom slucaju javicemo.
Ako kreneš da kupuješ suncobrane svake godine, za koju godinu moćićeš da otvoriš privatnu plažu na Adi :hahaha:. Moj doprinos će biti ležaljke, koje sam isto tako nakupila.

#1444 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 23:15

Pogledaj porukuAleksandar Mitić @ 24. May 2012 - 22:01

Ne bih voleo da se pogresno shvati ovaj komentar jer nije u cilju reklamiranja agencije nego odgovora na komentare. Ja imam rodjaku koja radi u Atlantic-u i te ljude stvarno poznajem od malih nogu. Nije bilo problema ni sa autobusom. Ali koliko se secam tada je prevoz organizovao neki Kragujevacki prevoznik. U svakom slucaju, mislim da ce se Biljana ovde sloziti samnom, prednost je placanje letovanja na rate i neka vrsta sigurnosti. E sad, naravno svako ima pravo na svoje misljenje. Razlicita su i iskustva...Sto bi reko nas narod sa svojima jedi, pij ali... :D Uopste se ne libim da promenim agenciju ni u jednom momentu kada dodje do toga da ne budem zadovoljan.

E pa vidiš Aleksandre,
Jako je ružno to što sada te mlade koleginice upravo iz "ATLANTIC"-a kriju gde je otišao njihov kolega i da je otvorio novu agenciju. :nempojma: Taj isti kolega je uglavnom i držao agenciju Atlantic u Beogradu - svojim samoprekornim radom i poštovanjem svojih klijenata.
Kod tog istog kolege smo i rezervisali naše letovanje 2oo1. godine i to kada se Atlantic nalazio još preko puta SC "Tašmajdan" u onom malom ali veoma slatkom sobičku.
Iz tog iskustva sa agencijom Atlantic i iz sigurnosti i poštovanja prema tom čoveku smo i odlučili da prošle godine tj. 2o11. ponovo letujemo preko pomenute agencije, nakon 1o godina u istom mestu - tj. Nea Vrasni. A sada te koleginice kriju gde im je otišao izuzetan kolega koji im je držao agenciju čitavih 1o godina. No comment !!! :udarac:
No, saznali smo gde se nalazi kolega i koju je agenciju otvorio - to se ne može tako lako sakriti. :volimenevolime:
Prednost svakako jeste plaćanje letovanja na rate - pa do Nove godine, za dinare da letujete u Grčkoj - gde to još ima ???
Godine 2oo1. Atlantic je imao svoje duple autobuse i upravo iz tog razloga smo se i odlučili prošle godine za njih - ali poslao nam je krš - da ne kažem da je i agencija Conte nekada 2oo3. godine bila vrh - a sada ???

Ne da menjam agencije, nego čim osetim da nisu više ono što su nekada bile - odmah tražim sledeću. Tako ni Atlantic ne znam da li ću više potražiti.

I Fudeks mi je nekada bio izuzetno dobar - a sada se skoro i on raspao - postoji samo prevoz. Čim agenciju drže muž i žena i dođe do koškanja u braku - odmah se i agencija raspada. :hahaha: Svojevremeno sam guska mislila da je nosilac aranžmana Fudeks, a ne Spirit i grdno sam se prevarila. :'( :nesvest:

Pogledaj porukublok 45 @ 24. May 2012 - 22:28

Ako kreneš da kupuješ suncobrane svake godine,

Koliko ja znam pristojni suncobrani su u Grčkoj oko 5-6 EUR. Evo mi smo kupili naš suncobran upravo 2oo1. godine u Vrasni i još uvek ga imamo - pa šta se on koristi, nekih 1o dana godišnje.

Ovu poruku je izmenio Biljana 2302: 24. May 2012 - 23:19

* * * Postavljena slika * * *

#1445 blok 45

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 23:28

Pa o tome čovek i priča- ne zna da li da nosi postojeći ili da tamo ponovo kupuje novi :nesvest: . Baš zato što je cena smešna ljudi gomilaju svake godine po jedan suncobran, a ja i ležaljke :dance:

#1446 Aleksandar Mitić

backpacker

• Član

Napisano: 24. May 2012 - 23:46

Cak sta vise razmisljam i da li da ga kupujem? Nesto mi se i ne cini toliko skupo da za 5e, npr. iznajmis lezaljke pod suncobranom. Dobro sad ce neko da komentarise kako je to 50e za 10 dana, ali opet sa druge strane to je tih 10 dana kad idemo da se opustimo i zaboravimo na sve muke, brige i probleme. A iskreno, moram bar jedan dan da se uvalim u neku! :hladjenje: Ko zna kako ce to sve biti posto je pred pocetak sezone, videcemo. A mozda i Grci bankrotiraju pa bude jeftinije! :hahaha:

Sto bi reko Giga Moravac, o placanju cu da razmisljam kao i svaki Srbin kad za to dodje vreme :hahaha:

Ovu poruku je izmenio Aleksandar Mitić: juče, 00:00

#1447 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 23:52

Pogledaj porukublok 45 @ 24. May 2012 - 23:28

Pa o tome čovek i priča- ne zna da li da nosi postojeći ili da tamo ponovo kupuje novi :nesvest: .

Sorry - moja greška u koracima --- moram nekada i ja da pogrešim !!! Ko priznaje - pola mu se dodaje !!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pogledaj porukuAleksandar Mitić @ 24. May 2012 - 23:46

Cak sta vise razmisljam i da li da ga kupujem? Nesto mi se i ne cini toliko skupo da za 5e, npr. iznajmis lezaljke pod suncobranom. Dobro sad ce neko da komentarise kako je to 50e za 10 dana
A iskreno, moram bar jedan dan da se uvalim u neku! :hladjenje:
Sto bi reko Giga Moravac, o placanju da razmisljam kao i svaki Srbin kad za to dodje vreme.

Da ali je bolje da npr. za 6o EUR trkneš i vidiš ostrvo SKIATHOS.
a taj jedan dan se uvali - pa ima li nekoga ko to ne voli ???
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ovu poruku je izmenio Biljana 2302: 24. May 2012 - 23:52

#1448 Aleksandar Mitić

backpacker

• Član

Napisano: juče, 00:00

Pogledaj porukuBiljana 2302 @ 24. May 2012 - 23:52

Da ali je bolje da npr. za 6o EUR trkneš i vidiš ostrvo SKIATHOS.
a taj jedan dan se uvali - pa ima li nekoga ko to ne voli ???

Jeste ako idem sam ili sa zenom. Ali! Sa decom od 3 i 6 godina nije :D E moja Biljana ja razmisljam kako cu autobusom sa njima do tamo i nazad a kamoli na SKIATHOS! :hahaha: Pre svega mislim na juniora kome je dozivljaj da se vozi gradskim prevozom u Beogradu, ali... :djavolko:

Ovu poruku je izmenio Aleksandar Mitić: juče, 00:05

#1449 blok 45

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: juče, 00:31

Pogledaj porukuAleksandar Mitić @ 24. May 2012 - 23:46

Cak sta vise razmisljam i da li da ga kupujem? Nesto mi se i ne cini toliko skupo da za 5e, npr. iznajmis lezaljke pod suncobranom. Dobro sad ce neko da komentarise kako je to 50e za 10 dana, ali opet sa druge strane to je tih 10 dana kad idemo da se opustimo i zaboravimo na sve muke, brige i probleme. A iskreno, moram bar jedan dan da se uvalim u neku! :hladjenje: Ko zna kako ce to sve biti posto je pred pocetak sezone, videcemo. A mozda i Grci bankrotiraju pa bude jeftinije! :hahaha:

Sto bi reko Giga Moravac, o placanju cu da razmisljam kao i svaki Srbin kad za to dodje vreme :hahaha:
Nema šta da iznajmljuješ-samo naručite pićence i uživate u ležaljkama i suncobranu, a zli jezici kojima je 50 E mnogo da se raspištolje na odmoru, bolje neka sede kod kuće. Gledaj to ovako: dok ti uživaš zaboden u dubokoj hladovini na ležaljkama nas mučenike-avgustovce možda zakači ponovno uvođenje viza :azdaja: .

#1450 sil222ver

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: juče, 09:21

Ma kakvo uvodjenje viza to su gluposti.

#1451 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: juče, 14:44

Pogledaj porukublok 45 @ 25. May 2012 - 00:31

a zli jezici kojima je 50 E mnogo da se raspištolje na odmoru, bolje neka sede kod kuće.

:hello: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Pa zavisi šta je kome uživanje !!! Nekome Skiathos, a nekome ležaljka !!!

Aleksandre,
Pa mala dečica su uvek sa nama bila u busu. Što misliš da će to biti loše ??? :'(

#1452 Mlackica

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: danas, 10:10

Pogledaj porukuCameron @ 24. May 2012 - 12:58

Hvala!

Gledala sam neke slike i cini mi se da u moru ima kamenja? sto bih svakako da izbegnem :blush:
Prosle godine smo letovali u Nea Flogiti i sto se mora tice kristalno je cisto al je plaza sljunkovita :( Meni se licno vise svidja Nei Pori bas zbog sitnog peska i dugog plicaka odlicnog za sitnu decu sto nije slucaj sa Nea Flogitom. Inace mesto je mirno porodicno bez ludog provoda.. kao i Nei Pori. Ove god ipak opet idemo u Nei Pori i bice luudoo... sa dvoje sitne dece :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 1, gosti: 3, skriveni članovi: 0