HOTEL BRONZE GUMBET
Napisano: 15. Aug 2009 - 23:34
Napisano: 19. Aug 2009 - 01:57
suncokret @ 15. 08. 2009 - 23:34
Hotel ima i svoj bazen koji radi od 10 do 19. Cista je voda, ali cemu bazen kad je more fenomenalno. Pored bazena imas i bar. U hotelu ima i tursko kupatilo (ako imas zelju da ga koristis uradi to prvih dana dok ne dobijes boju, cena je oko 5e). Osoblje hotela je jako ljubazno. To su decaci od nekih 19, 20 godina. Druzeljubivi su i nisu napadni i nametljivi kao u nekim hotelima. Peskire menjaju svaki dan, a posteljinu svaki drugi. Sobe su prostrane i ciste. Mi smo imali pp (dorucak i vecera) i to nam je bilo dovoljno. Dorucak je od 8 do 10, a vecera od pola 8 do pola 10. U hotelu su uglavnom debeli Nemci i Englezi koji u pola 8 hitaju na veceru :-). Naoruzaj se strpljenjem da dodjes na red, jer restoran ne moze da primi sve goste odjednom. Svaka soba ima mali frizider i klimu. Sef je na recepciji i kosta 20e za 10 dana. Mislim da je to sigurnije. U prodavnicama bez cena ne kupujte nista. Ima par marketa i u njima su cene hrane, vode ok. Mnogo vole da igraju! Svi, frizeri, konobari... BREAK DANCE!!!! Svi "densuju" :-). Cene po kaficima u centru su malo manje nego na plazi, ali svugde imas cenovnik ispred ulaza pa vidis. Izlet brodicem nikako ne propusti. SUPER JE!!!!!!!!! Takodje i Efes! Sladoled na kugle prave od OVCIJEG mleka!!!!!! :-)
Sve u svemu Gumbet je malo i simpaticno mesto :-)
P.S. Ako ides preko Argusa obavezno pozdravi vodica Daljana i kuvara Jaltana, sa njima nismo stigli da se pozdravimo :-)
Lep provod!!!!
Napisano: 19. Aug 2009 - 09:25
majazmaja @ 19. 08. 2009 - 01:57
Hotel ima i svoj bazen koji radi od 10 do 19. Cista je voda, ali cemu bazen kad je more fenomenalno. Pored bazena imas i bar. U hotelu ima i tursko kupatilo (ako imas zelju da ga koristis uradi to prvih dana dok ne dobijes boju, cena je oko 5e). Osoblje hotela je jako ljubazno. To su decaci od nekih 19, 20 godina. Druzeljubivi su i nisu napadni i nametljivi kao u nekim hotelima. Peskire menjaju svaki dan, a posteljinu svaki drugi. Sobe su prostrane i ciste. Mi smo imali pp (dorucak i vecera) i to nam je bilo dovoljno. Dorucak je od 8 do 10, a vecera od pola 8 do pola 10. U hotelu su uglavnom debeli Nemci i Englezi koji u pola 8 hitaju na veceru :-). Naoruzaj se strpljenjem da dodjes na red, jer restoran ne moze da primi sve goste odjednom. Svaka soba ima mali frizider i klimu. Sef je na recepciji i kosta 20e za 10 dana. Mislim da je to sigurnije. U prodavnicama bez cena ne kupujte nista. Ima par marketa i u njima su cene hrane, vode ok. Mnogo vole da igraju! Svi, frizeri, konobari... BREAK DANCE!!!! Svi "densuju" :-). Cene po kaficima u centru su malo manje nego na plazi, ali svugde imas cenovnik ispred ulaza pa vidis. Izlet brodicem nikako ne propusti. SUPER JE!!!!!!!!! Takodje i Efes! Sladoled na kugle prave od OVCIJEG mleka!!!!!! :-)
Sve u svemu Gumbet je malo i simpaticno mesto :-)
P.S. Ako ides preko Argusa obavezno pozdravi vodica Daljana i kuvara Jaltana, sa njima nismo stigli da se pozdravimo :-)
Lep provod!!!!
Sve si mi ispisala sto me zanima, jedino mi reci molim te sto se tice sobe, jesi li dobila na spratu ili u prizemlju,posto sam videla sliku da ima u prizemlju, a to mi se bas i ne dopada...i da li sobe imaju terase na kojim moze da se sedi?
Hvala!!
Napisano: 19. Aug 2009 - 12:48
suncokret @ 19. 08. 2009 - 09:25
Hvala!!
Napisano: 19. Aug 2009 - 13:17
majazmaja @ 19. 08. 2009 - 12:48
Hvala ti puno,super si mi sve opisala! Ja cu isto traziti sobu na sprat,valjda ce nam dati. Hvala jos jednom,pozdrav!
Napisano: 26. Aug 2009 - 19:39
Izvini,zaboravila sam da pitam kada vec mogu, jel ima u sobi fen i tv? POZZ
Ovu poruku je izmenio suncokret: 26. Aug 2009 - 19:41
Napisano: 01. Aug 2010 - 22:02
Napisano: 02. Aug 2010 - 18:32
Napisano: 30. Aug 2011 - 17:17
Hvala.
Napisano: 30. Aug 2011 - 17:20
HVALA
Napisano: 04. Sep 2011 - 18:49
Mi smo u hotelu Bronze boravili u periodu od 20. septembra do 1. oktobra.
Sto se tice samog hotela, ja sam ocekivala mnogo gore nakon citanja postova Britanaca, kojih u hotelu ima oko 95%. Medjutim, na svu srecu, jos jednom se ispostavilo da su oni, i pored toga sto su im ceo Bodrum i Gumbet podredjeni, strasno razmazeni
Sam hotel je super. Medjutim, kao sto i pise na Argusovom sajtu, postoje sobe u prizemlju koje nije moguce menjati. Mi smo, onog dana kada smo dosli dobili upravo tu sobu ali su nam radnici u hotelu bez naseg insistiranja rekli da ce nam ujutru zameniti sobu za bolju. Problem sa prvobitnom sobom nije neki veliki sem same cinjenice da ste u suturenu. Soba je bila mala, a kupatilo je imalo tus kabinu koja je propustala vodu. Na svu srecu, ujutru smo dobili novu sobu koja je bila fenomenalna. To je bila soba koja je u posebnom delu i koja sa jos jednom sobom pored jedina ima pogled na more:)
Soba je bila velika,imala je i hodnicic gde je stajao orman. Levo se penjes na dva stepenika i tu je bila soba a desno je kupatilo. Kupatilo je bilo ok, vece nego u prethodnoj sobi i iako je imalo samo zavesu, poplave se nisu desavale jer je sama tus kabina za nivo nize od celog kupatila.
Cistacica je dolazila svakog dana i cistila sobu a svakog drugog je menajala peskire i posteljinu. Cak nam i ukljuci klimu da nas doceka hladna soba kada se vratimo sa plaze
Sto se hrane tice, mi smo bili odusevljeni. za dorucak uglavnom imate iste stvari ali to je nekih desetak razlicitih jela tako da svaki dan mozete da jedete nesto drugo. Na primer:virsle, kuvana jaja, przena jaja, pasulj(engleski),musli, kornfleks,razni namazi(puter,dzem, med, krem,tahin i razni drugi lokalni namazi koji su se meni svideli) salame, sveze salate, sir kackavalj, masline plus nekoliko salata koje se mogu jesti kao zaseban obrok i to nije sve jer sam sto sta zaboravila:) Takodje, uvek su tu sveza kafa i caj.
Sto se vecere tice, ona je stvarno perfektna. Svake veceri ima razlicita corba(od povrca, mesa,pecuraka, paradajza...). Tu su i najmanje dva kuvana jela. To je nesto poput naseg paprikasa sa mesom, pilava, razna mesa, fish fingersi,krompir na razne nacine, pirinac, kus kus... Naravno opet pun je sto raznih salata i umaka. Uvek na kraju mozete da se zasladite nekim slatkisem popout baklava,tulumba i drugih tradicionalnih turskih kolaca a jedno vece smo imali cak i tortu. Svako vece se takodje sluzi i voce. Jedno vece u toku letovanja kuvari za goste pripremaju rostilj pored bazena. Pored piletine, bilo je i grilovano povrce.
Bazen je super ali okupiran od strane Britanaca tako da na njemu nismo posebno ni boravili. Restoran u sklopu hotela je super, jeli smo jednom picu i pastu i bile su odlicne. Sve u svemu, svima bih preporucila ovaj hotel. Lokacija je odlicna, 2 minuta od plaze, blizu je centar Gumbeta a pored hotela staju dolmusi za Bodrum. Hrana je odlicna, necete ostati gladni nikada a cena za takvu uslugu i vise nego pristupacna. Lep provod!
Napisano: 06. Sep 2011 - 23:52
Kakvo je vreme u tom periodu kada ste bili u Gumbetu?
Ima li tada kisa i vetrova?
Napisano: 06. Sep 2011 - 23:52
Kakvo je vreme u tom periodu kada ste bili u Gumbetu?
Ima li tada kisa i vetrova?
Napisano: 07. Sep 2011 - 01:40
Hvala Vam!
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0