Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Hotel Azka u Bodrumu

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 Sandros

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 09. Aug 2009 - 00:21

Idem u septembru u hotel Azka u Bodrumu pa me zanima da li imaju wireless internet posto idem sa bebom pa da znam da li cu se uvece druziti sa laptop-om? I kakav je hotel, posto po slikama izgleda lepo

#2 Vremeplovceva devojka

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 11. Aug 2011 - 09:10

Pridruzujem se temi, zao mi je sto nije aktivnija!

Da li je neko bio u ovom hotelu i da li bi hteo da podeli informacije sa nama...?
Znam da ovaj hotel nude gotovo sve turisticke agencije, tako da verujem da je medju poznatijim kod nas.

#3 Miskomoj

backpacker

• Član
  • Poruka:28
  • muški

Napisano: 16. Sep 2011 - 10:47

Hotel je ogroman, ima mnogo soba. Nalazi se u prvom zalivu posle centra grada, tzv. Bardakci zaliv, koji je izmedju Gumbeta i centra. Pozicija hotela je na brdu koje gleda na zaliv, na kosini od 45 stepeni (na nekim sajtovima se zale da je uspon iz hotela do glavnog puta za infarkt). Rentiranjem automobila resavate taj problem, parking ispred hotela je besplatan za goste. Realno, hotel ima sve sto je potrebno da bi dobio kategoriju 5 zvezdica, ali, prema mojoj subjektivnoj proceni, ima jake 4. Sobe su prostrane i korektno namestene. Sve je cisto, i oseti se da vrlo polazu na higijenu kako soba tako i hotela. Nase agencije ga rade na bazi PP, sto je dobro, dorucak je monoton ali dovoljan za pocetak dana, dok su vecere odlicne, "domaca" hrana, odlican izbor, vrhunski sef kuhinje sa medjunarodnim iskustvom. Postoji wireless internet u celom hotelu, i u sobama naravno, i sasvim solidno funkcionise. Teretana je OK, kao i ostali delovi hotela. Sve pomalo deluje starinski, opet subjektivna procena. Jako malo nasih turista bira ovaj hotel, gosti su uglavnom dobrostojeci Turci, Arapi, Izraelci i Evropljani. Pice u hotelu je kao u gradu, nista preterano. Hotelska plaza je korektna, lezaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Plaza poseduje Plavu zastavicu, sto je vrlo bitno. Na par minuta hoda plazom od hotela nalazi se i pristaniste za zvanican "sea taxi", koji vas za par EUR prevozi od hotela direktno u centar.
Nadam se da sam bar malo pomogao. Ako vas zanima jos nesto, slobodno pitajte.
Turisticki mag

#4 Zmajolina

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 09. Mar 2012 - 17:42

Pogledaj porukuMiskomoj @ 16. Sep 2011 - 10:47

Hotel je ogroman, ima mnogo soba. Nalazi se u prvom zalivu posle centra grada, tzv. Bardakci zaliv, koji je izmedju Gumbeta i centra. Pozicija hotela je na brdu koje gleda na zaliv, na kosini od 45 stepeni (na nekim sajtovima se zale da je uspon iz hotela do glavnog puta za infarkt). Rentiranjem automobila resavate taj problem, parking ispred hotela je besplatan za goste. Realno, hotel ima sve sto je potrebno da bi dobio kategoriju 5 zvezdica, ali, prema mojoj subjektivnoj proceni, ima jake 4. Sobe su prostrane i korektno namestene. Sve je cisto, i oseti se da vrlo polazu na higijenu kako soba tako i hotela. Nase agencije ga rade na bazi PP, sto je dobro, dorucak je monoton ali dovoljan za pocetak dana, dok su vecere odlicne, "domaca" hrana, odlican izbor, vrhunski sef kuhinje sa medjunarodnim iskustvom. Postoji wireless internet u celom hotelu, i u sobama naravno, i sasvim solidno funkcionise. Teretana je OK, kao i ostali delovi hotela. Sve pomalo deluje starinski, opet subjektivna procena. Jako malo nasih turista bira ovaj hotel, gosti su uglavnom dobrostojeci Turci, Arapi, Izraelci i Evropljani. Pice u hotelu je kao u gradu, nista preterano. Hotelska plaza je korektna, lezaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Plaza poseduje Plavu zastavicu, sto je vrlo bitno. Na par minuta hoda plazom od hotela nalazi se i pristaniste za zvanican "sea taxi", koji vas za par EUR prevozi od hotela direktno u centar.
Nadam se da sam bar malo pomogao. Ako vas zanima jos nesto, slobodno pitajte.

#5 Zmajolina

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 09. Mar 2012 - 17:45

Nadam se da odgovor ne dolazi suviše kasno. Hotel je odličan, bila sam prošle godine, imali smo prostranu sobu na trećem spratu, hrana je raznovrsna i veoma ukusna, osoblje jako ljubazno. Ako ponovo budemo letovali u Bodrumu, definitivno ćemo ponovo odsesti u Azki. Ne znam zašto se naši turisti ne odlučuju za ovaj hotel. U svakom slučaju ima sve moje preporuke.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0