BODRUM - IZLETI
Napisano: 26. Jun 2007 - 11:57
PIVO- po dobrim diskotekama(Halikarnas.Katamaran) oko 6 evra,a ulaz u pomenute 20 evra;po solidnim kaficima oko 3 evra;preko dana se moze naci po "dnevnim mestima" i za 1-2 evra;
KAPUCINO-po kaficimo oko 2.5 evra
KLOPA-glavno jelo u restoranima ne mozete naci ispod 8-10 evra pa navise
To je otprilike to,ako vas zanima jos nesto ili neki konkretan hotel u ovoj regiji slobodno pitajte.Pozdrav iz pretoplog Bodruma svim forumasima!
Napisano: 04. Aug 2009 - 16:11
ja sam cula da da se moze ici na krstarenje, efes, pamukale... da li postoji negde u blizini Aqva park, tusko kupatilo, ronjenje i sl. kako se krecu cene preko nasih, a kako preko turskih agencija?
koja je ponuda izleta u odnosu na kusadasi?
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Hotel Kivanc - Bodrum,Gumbet
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kusadasi, hotel Ayma, izleti...
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 04. Aug 2009 - 23:52
Turska kupatila imas na svakom koraku...ulaznica se moze naci za par evra ali tu maltene nista nije ukljuceno ako hoces dobru masazu to ces morati da platis recimo jedno 20-tak evra za 45 min tretman.Mozda i malo vise,ne mogu da se tacno setim a i cene(kao i kvalitet usluge) se razlikuju od jednog do drugog.
Takodje ima i ronjenje,dzip safari,izlet na Kos(ako imas sengen),reka Dalyan,rafting.itd itd.
Napisano: 19. Aug 2009 - 02:11
ja sam cula da da se moze ici na krstarenje, efes, pamukale... da li postoji negde u blizini Aqva park, tusko kupatilo, ronjenje i sl. kako se krecu cene preko nasih, a kako preko turskih agencija?
koja je ponuda izleta u odnosu na kusadasi?
pogledaj ovde to ti nude domace agencije kojih imas na svakom koraku, Ilos je jedna od njih
http://www.ilostrave...gtourbodrum.htm
ne znam u koliko turskih agencija imas vodica na srpskom, uglavnom je na engleskom :-). mi smo isli u efes preko nase agencije, ARGUS-a i bilo je OK.
efes 1 dan je 40e sa srpskim vodicem
efes i pamukale 2 dana 60e
krstarenje brodom 15e (ali to imas i po domacim agencijama i jeftinije)
aqva park 15e
...
Napisano: 30. Sep 2009 - 12:28
Boat trip 12 E (preko argusa je bilo 15 E)
Turkish bath 8E
Aqvapark 15E
Dalyan 27E
Efes i Pamukale 55E (pojedinacno 27E)
Scuba diving 35E
Jeep safari 28E
Quard safari 40E
Fishing trip 28E
turkish night 25E
Kos 28E
Rodos 60E
Fishing trip 28E
Mi smo isli samo na krstarenje i to preko Argusa. Cene preko turskih agencija su uvek za koji evro jeftinije, ali nam je vodic rekao da preko njih nemamo osiguranje, kao preko argusa i da ne treba da rizikujemo zbog par eura. Mada je meni logicno da ako smo vec uplatili osiguranje preko agencije, osigurani smo non stop, bez ozira da li i preko koga idemo na izlete, zar ne?
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 26. Jun 2010 - 21:24
pozzz
Napisano: 27. Jun 2010 - 17:15
Olja <3 Smi
Napisano: 28. Jun 2010 - 08:47
Olja&Shmi @ 27. Jun 2010 - 17:15
Olja <3 Smi
Ako je 300eu po osobi onda mozda i da, sa malim odricanjem i sopstvenim suncobranom ... Ali ako zajedno nosite 300eu, to ce stvarno biti odricanje, nije nemoguce, ali
Napisano: 28. Jun 2010 - 14:33
Olja&Shmi @ 26. Jun 2010 - 21:24
pozzz
moze uz velika odricanja... ja i devojka smo potrosili malo manje od 600 evra prosle god..
Napisano: 28. Jun 2010 - 21:16
Napisano: 28. Jun 2010 - 21:21
na sta ste vas dvoje trosili tamo?
Napisano: 28. Jun 2010 - 21:39
Olja&Shmi @ 28. Jun 2010 - 21:16
Pa ne znam gde ti je hotel i kakvi su ti planovi po pitanju izleta, ali odu pare za tren oka ... dolmusi do plaze i natrag , suncobrani, lezaljke, vodu MORAS da kupujes, sladoled do 2, ponekad sok, ponekad voce, uvece odes na pivo - dva, na veceru u restorane nismo isli svako vece, ali to je oko 10eu po osobi ... Isli smo 2 puta u Aqua park i jednom na krstarenje, eto to je bilo do 50eu zajedno ... I kada preracunas da ti je 30eu po osobi dnevno ... Pomislis wow, mnogo ... Priznajem, moze i za manje, ali po mojoj slobodnoj racunici ne ispod 20eu .... Podvalacim, to je bio Kusadasi pre 2 godine, uzmi u obzir da je Marmaris skuplji...
Naravno, uvek imas opciju da ne ides na izlete, da se kupas na najblizoj plazi, da ne ides uvece nigde sem u setnju i da jedes po pekarama vecinu vremena, onda ok 15eu dnevno po osobi se uklapa, ali nosi svoj suncobran obavezno!
Ja cu nositi 400eu, moj decko isto, ne planiramo nikakve bahanalije, od izleta Dalijan, ronjenje i Rodos i stvarno mislim da ce nam biti knap! Diskoteka mogu da se odreknem, kao i kafe (da, u Kusadsiju nisam ni jednom popila kafu kako bismo imali za lepu veceru) ali lepe hrane i ugodnog kupanja i suncanja nikad!
I eto, kada odes tamo sve te mami, sve bi probao, za neki normalan odmor moje misljenje je da je to malo, neka jos neko kaze ko je bio u Marmarisu, mozda gresim, ja se orijentisem prema Kusadasiju i prema svemu sto je napisano na forumu (mislim da sam na nekoj temi i pitala za savet po pitanju koliko novca poneti i rekose mi od 400-500eu)
Ovu poruku je izmenio Na putu: 28. Jun 2010 - 21:40
Napisano: 28. Jun 2010 - 22:01
Recimo mi smo isli prosle god u Kivanc, bila je neka smesna cena u septembru, oko 260 Eur sa prevozom za ALL inclusive. Tako da stvarno nije trebalo mnogo para pored toga, jer hotel ti je blizu plaze, u Bodrum mozes pesaka iz Gumbeta, tako da ne treba ni za dolmuse... U hotelu imas bukvalno SVE, dorucak, rucak, veceru,uzinu, pice, kafe, cajeve, sokove, alkohol, cak i vodu, koju nema potrebe da kupujes, jer mozes da uzimas u hotelu kad hoces. A sve i da hoces negde na rucak i veceru, ni ne ide ti se jer je u hotelu hrana odlicna, a uvece naprave atmosferu, bolju nego u nekom restoranu, sa sve pogledom na more i ceo Gumbet.
Jedino na sta smo trosili je bio poneki izlet i izlasci, za sta stvarno treba malo vise para, jer su cene duplo vece u diskotekama nego ovako. Samo mi je krivo sto nismo otisli u Halikarnas...
Dakle, mislim da se vise isplati ovakva racunica, nego ND, sto samo naizgled deluje jeftinije
Lefkada u maju II
Bodrum 09 - jos jednom!
Lefkada u maju I deo
Lepote Bodruma i okoline
Tara i hotel Omorika
Tara i hotel Omorika II
Kotor & Herceg Novi
Napisano: 29. Jun 2010 - 16:04
Recimo mi smo isli prosle god u Kivanc, bila je neka smesna cena u septembru, oko 260 Eur sa prevozom za ALL inclusive. Tako da stvarno nije trebalo mnogo para pored toga, jer hotel ti je blizu plaze, u Bodrum mozes pesaka iz Gumbeta, tako da ne treba ni za dolmuse... U hotelu imas bukvalno SVE, dorucak, rucak, veceru,uzinu, pice, kafe, cajeve, sokove, alkohol, cak i vodu, koju nema potrebe da kupujes, jer mozes da uzimas u hotelu kad hoces. A sve i da hoces negde na rucak i veceru, ni ne ide ti se jer je u hotelu hrana odlicna, a uvece naprave atmosferu, bolju nego u nekom restoranu, sa sve pogledom na more i ceo Gumbet.
Jedino na sta smo trosili je bio poneki izlet i izlasci, za sta stvarno treba malo vise para, jer su cene duplo vece u diskotekama nego ovako. Samo mi je krivo sto nismo otisli u Halikarnas...
Dakle, mislim da se vise isplati ovakva racunica, nego ND, sto samo naizgled deluje jeftinije
Hvala puno. mi smo vec uplatili nocenje sa doruckom a imamo sve u hotelu sto nam treba, a na izlete racunamo svakako.
Napisano: 29. Jun 2010 - 16:11
Na putu @ 28. Jun 2010 - 21:39
Naravno, uvek imas opciju da ne ides na izlete, da se kupas na najblizoj plazi, da ne ides uvece nigde sem u setnju i da jedes po pekarama vecinu vremena, onda ok 15eu dnevno po osobi se uklapa, ali nosi svoj suncobran obavezno!
Ja cu nositi 400eu, moj decko isto, ne planiramo nikakve bahanalije, od izleta Dalijan, ronjenje i Rodos i stvarno mislim da ce nam biti knap! Diskoteka mogu da se odreknem, kao i kafe (da, u Kusadsiju nisam ni jednom popila kafu kako bismo imali za lepu veceru) ali lepe hrane i ugodnog kupanja i suncanja nikad!
I eto, kada odes tamo sve te mami, sve bi probao, za neki normalan odmor moje misljenje je da je to malo, neka jos neko kaze ko je bio u Marmarisu, mozda gresim, ja se orijentisem prema Kusadasiju i prema svemu sto je napisano na forumu (mislim da sam na nekoj temi i pitala za savet po pitanju koliko novca poneti i rekose mi od 400-500eu)
hvala na savetu. Inace, idemo u Bodrum a ne marmaris, kazu da je on bas za odmor i uzivanje, ne toliko za izlaske kao Marmaris. Suncobran i lezaljke imamo besplatno u hotelu a na plazu mozemo ici kad nije najvece sunce, posto ima 1km da se pesaci... ne planiramo nesto preterano izlaske, tako da mislim da ce 300 biti dovoljno.
pozz
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0