Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

CMC club Satelit na Zlatiboru

36 odgovora na temu

#31 makipn

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 19. Jun 2011 - 22:06

Evo mene sa svezim informacijama.
Veceras smo se suprug i ja vratii iz Sateita.
Moram vam reci da smo odusevljeni.
Smestaj je odlican,osoblje je vrlo jubazno,hrana je odicna,bazen je lep i voda je dobra,djakuzi je odlican...
Jedina zamerka je sto je u sobama dosta toplo,sto naravno zimi nije problem,ali je nama na +35 bio :zvizduk:
Ali verujte to ni najmanje nije pokvarilo utisak

#32 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 15. Sep 2011 - 23:57

I ja se vratih iz Satelita, konačno.

Očekivala sam vauuuu hotel zbog te 4 zvezdice koje kažu da imaju i razočarala se. Da je noćenje sa doručkom oko 2.000 dinara po osobi i da tvrde da imaju 2 zvezdice, rekla bih da je sve srazmerno ceni i kategorizaciji. Ovako sa oko 4.000 dinara po osobi i 4 zvezdice moram da kažem da su preskupi za ono što nude, a da 4 zvezdice hotel ne zaslužuje ni u ludilu. Pravi hoteli sa 4 zvezdice imaju veliko, uređeno dvorište, dovoljno parking mesta, veliki lux hol i recepciju, široko stepenište i hodnike, bazen koji se non-stop filtrira i greje i u kojem nema zarđalih delova, dovoljno prostrane sobe sa novim nameštajem i opremom, klimatizovane, sa prozorima normalne veličine, pogledom, terasama, sa novim, mekanim peškirima i bade mantilima, sa izborom šampončića, gelova za tuširanje i sapuna, sa čistim kupatilima i modernim sanitarijama, bez ventilatora koji bruje, sa novim podnim oblogama koje se ne ugibaju i ne škripe, sa stalnim dopunjavanjem hrane tokom trajanja obroka itd. U ovom hotelu ništa od pobrojanog nije kako treba.

Jedine dobre strane su: ljubazno osoblje, dobra hrana, jak signal interneta i veliki izbor TV kanala.

#33 mehopuzic

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • muški

Napisano: 16. Sep 2011 - 09:22

Mirarbi, у потпуности се слажем с Тобом.Летос сам био једно вече тамо, чисто да их пробам и да видим да ли се нешто променило, и потврђујем све што си казала.

#34 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3723
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2011 - 10:44

Trenutno preko jednog sajta sa popustima ima ponuda za 2900 dinara za noćenje sa doručkom za 2 osobe, ali po prethodnim pisanjima izgleda da je i to puno.

Ovu poruku je izmenio Cvrča: 16. Sep 2011 - 10:45

Postavljena slika

#35 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2011 - 12:26

Ako je 2.900 dinara za oboje, onda je prihvatljivo, al' opet ima super apartmana sa terasama, novim nameštajem, klimom, internetom, SAT TV u lepim vilama sa dvorištem i pogledom, za 25 evra, te bih uvek pre birala tako nešto.

#36 vekim

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:498
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2011 - 13:29

mirabi mi smo do sada bili uvek u apartmanima, cula sam za prituzbe o sobama, i ne mogu da pricam, ali za apartmane mogu da kazem da su zaista prostrani i pristojni, jeste da imaju problem prozora, jer su previse mali, bazen je sasvim ok, idemo tamo u jesen i prolce vec nekoliko godina i sto se tice bazena, ja nisam imala nikakve primedbe. Sauna je zaista malo cudna, treba joj vremena da se ugreje, a cesto je iskljucena, mini teretana rapidno propada iz godine u godinu, prve godine kad smo otisli, zaista je bilo mnogo bolje, isto vazi i za igraonicu u kojoj je u martu cak bilo i malo hladnjikavo za sedenje.
U svakom slucaju mi cemo i dalje koristiti njih kao izbor, iako se slazem sa skoro svim napisanim primedbama, meni je tamo extra prijatno, klopa je sasvim ok, a osoblje zaista za cistu 10-tku.

Postavljena slika

2 x 25.05. pre nekoliko godina je pocela jedina, najveca i najiskrenija ljubav

#37 makipn

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2011 - 14:50

Pogledaj porukuCvrča @ 16. Sep 2011 - 10:44

Trenutno preko jednog sajta sa popustima ima ponuda za 2900 dinara za noćenje sa doručkom za 2 osobe, ali po prethodnim pisanjima izgleda da je i to puno.

Ja satelit toplo preporucujem svima!Odlican je,mali,lepo sredjen.sobe su lepe,krevet je extra udoban...ma da mogu sutra bih otisla opet!Verujem da je zimi fenomenalan!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0