Na ovom forumu sam dobila instrukcije od jednog clana da je bolje da sa decom idem u antalijsku oblast nego u Marmaris kao sto sam ja prvobitno zelela. Htela sam da vas zamolim za pomoc oko izbora mesta i hotela. Treba nam miran odmor bez izlazaka i izleta. Znaci neki hotel na plazi da nema puno cimanja i da ima nekog zadrzaja za decu, po mogucstvu sa nekim zelenilom. Ograniceni smo sa budzetom pa bih molila nesto da mi predlozite sto je do max 500-600e po osobi. Da li vlaga i talasi koje na ovom forumu toliko spominjete mogu da se izbegnu u nekom mestu ili mesecu? Muz mi ne bi podneo da je vlaznost ogromna i to me najvise brine. Pomoc!!!!!
leto sa decom
Započeo/la: maja01, 28. Jul 2009 10:54
1 odgovori na ovu temu
Napisano: 28. Jul 2009 - 10:54
Napisano: 18. Aug 2009 - 11:30
Preporuka za hotel KAYA Side. Apsolutno familijaran hotel, ne samo za klince vec i za mladje tinejdzere predstavlja pun pogodak. Hotel je 5*, UALL. Plaza je sjajna, pesak i sitan sljunak. Cisto, uredno, odrzava se.Mana je za neplivace sto je relativno brzo duboko. 3 bazena: okruglog oblika dubine 150cm, elipsastog oblika dubine 160 cm ali sa posebnim odeljkom za decu, i treci je mini Aqua Park sa vodenim toboganima. Higijena u svim aspektima (sobe,hrana,bazeni,,,) na vrhunskom nivou. Izbor jela je zaista toliko raznovrstan da svako mora naci nesto za sebe a jedina mana je sto su neka jela ljuta a to nije naglaseno, pa ipak nije zgodno ako vas naslednik uzme parce pizze na kome je iseckana ljuta papricica...Sokovi se uzimaju sa automata, dakle instant varijanta. Cedjeni sokovi se extra naplacuju. Kafa, o gle cuda, nigde turske kafe!!!-vec takodje automat za Expresso,vrucu cokoladu, kapucino...a preporucujem caj od jabuke koji je zaista sjajan. U sobi je beplatan mini bar sto podrazumeva flasiranu vodu i sokove. Klima u sobama je individualna, TV ima nekih 30-tak programa, ponajvise ruskih, turskih i nemackih. Tim animatora je savrsen. Ja inace imam odbojnost od istih zbog nekih prethodnih iskustava ali je ova ekipa mladih ljudi toliko pozitivna da zaista daju smek celom letovanju. Volleybeach, mali fudbal, tenis, stoni tenis, pikado, mini golf, aerobic, water-gym, teretana, basket...su sadrzaji koji su besplatno dostupni. Dodatno se naplacuju sportovi na vodi a to najcesce podrazumeva "bananu' i "parasailing". U okviru hotela se nalazi i amfiteatar gde se od 21:30 odrzavaju razne priredbe gde vec pomenuti animatori dolaze do punog izrazaja. Uzivajte obavezno u ovinm vecernjim performansima.Inace, do 21:30 je u spomenutom prostoru Mini Disco za klince a mislim da za njih pocinje oko 20h. Nakon predstave,najcesece oko 23h, mozete produziti do kluba na otvorenomu blizini plaze gde mozete ostati do sitnih sati. Povremeno je tu i ziva muzika pa je atmosfera bas ok. U okviru hotela je i Disco ali kako u isti nisam odlazio ne bih imao komentar. Gosti hotela su jedno 80-90% Rusi, 10% Nemci-Turci /Osman from Hamburg/ i Nemci-Nemci., a ostatak sveta cini ostalih 10%. Zato vam se svi obracaju prvo na ruskom, pa nemackom a tek onda na engleskom. A cene su najpre u $ pa onda u EUR-ima. Ovo sve zbog opste slike i atmosfere,ali od sletanja u Antaliju postaje jasno da je Veliki Beli Medved ovde nasao svojenovo staniste.I jos nesto, ovaj hotel se nudi vrlo sramezljivo u okviru specijalne ponude jedne nase agencije i nas troje odraslih je platilo za 7 dana 1540Eura + 30 Eura vize na ulasku u Turku, i to je ceo nas trosak, da podsetim 5* UALL. Nasao sam ponudu kod jos 2 agencije ali za cca 900 EURA vise!!! Usput, i avion turske kompanije PEGAZ je neuporedivo boliji od JAT-ovih ali vam catering nije uracunat vec se pice ili hrana dodatno naplacuju. Sve u svemu, ako imate decu do dobi od recimo 15 god ovaj hotel je bez greske.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0