Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Drinska kuca

• Ne možete pisati na ovoj temi
6 odgovora na temu

#1 hajdi

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 27. Jul 2009 - 17:07

cao,
naisla sam na jednu super fancy "kucicu" koja se zove DRINSKA KUCA, pa me interesuje da li je neko mozda isao tamo ili cuo da je neko rentirao?
Planiram neki team building put za vikend, pa mi se cini da izgleda jako pristojno (realno, na fotkama izgleda fantasticno).
http://www.drinskaku...inska-kuca.html

verujem da je cena paprena.. ali cekam jos da mi odgovore na zahtev, pa cu vam javiti ako vas interesuje...

#2 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 29. Jul 2009 - 11:07

Cena im je bila od 260 EUR (ide navise, u odnosu na sezonu) po danu, koliko sam ja cuo.
Kuca stvarno izgleda dobro. Mislim da ima 4 dvokrevetne sobe (sa francuskim lezajevima), sto moze uticati na vrstu team buildinga :kez:

Odavno imam u planu da obidjem, cak sam mislio da je iznajmim za jednu spec priliku.
user posted image

#3 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3723
  • ženski

Napisano: 29. Jul 2009 - 16:25

Evo ja nadjoh ovaj cenovnik. Prilicno skupo, osim ako ide da se smesti ceo razred! :bez-zuba:

Ovu poruku je izmenio Cvrca: 29. Jul 2009 - 16:27

Postavljena slika

#4 hajdi

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2009 - 10:56

pa... nije malo, to je sigurno... ali za vikend moze da posluzi.

#5 komshinica

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 05. Nov 2009 - 22:51

hajdi @ 27. Jul 2009 - 17:07

cao,
naisla sam na jednu super fancy "kucicu" koja se zove DRINSKA KUCA, pa me interesuje da li je neko mozda isao tamo ili cuo da je neko rentirao?
Planiram neki team building put za vikend, pa mi se cini da izgleda jako pristojno (realno, na fotkama izgleda fantasticno).
http://www.drinskaku...inska-kuca.html

verujem da je cena paprena.. ali cekam jos da mi odgovore na zahtev, pa cu vam javiti ako vas interesuje...

Bili i sjajno se proveli! Jeste jaka cena, ali ako se ide u drustvu, i to se podeli, vredi svakog dinara. Mi smo bili u avgustu i opet cemo.
Glas za Drinsku kucu!

#6 ZmYchE

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 14. Mar 2011 - 13:28

Kad 8 ljudi (koliki je kapacitet kuće) podeli kintu u opšte ne ispada skupo, a izgleda rajski ...

Kad tad ima da idem da je obiđem.....

#7 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 16. Mar 2011 - 21:01

Kuca je bila i na prodaju, ukoliko je vec nisu prodali ili se predomislili.

Pa ko ima viska novca... :D

user posted image

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0