Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HOTEL DAFNI PLUS

152 odgovora na temu

#31 vesna 1975

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 24. Jun 2010 - 11:00

E, da nadjice možeš li mi još reći koliko se plaćaju ležaljke i suncobrani na plaži?

#32 nadjica

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 25. Jun 2010 - 09:07

Pogledaj porukuvesna 1975 @ 24. Jun 2010 - 10:55

Nadjice, hvala ti puno, puno, puno, tvoj odgovor mi mnogo znači, pošto ponovo ideš u ovaj hotel ne sumnjam da je stvarno extra, hvala ti do neba!!!!

Pitanjce još jedno vidim da ima tv u sobi pa me zanima i da li ima satelitski program da možemo gledati i nešto naše?

Mnogo mi je drago i što si mi dala obaveštenje o tome da ima i parkići sa zabavama za malu decu to me posebno raduje i to što ima dobar market u blizini da mogu kupiti za bebu nekih kašica da ne vučem sve odavde.

Hvala ti puno, puno!!!!!!

Ja sam mislila da su u sobama sve singl ležajevi da ne postoji sa francuskim ležajem, ali sad mi je lakše jer znam da će beba moći i sa nama da
ima nasi kanali,secam se da je bilo,ja nosim lap top,u svakoj sobi imas internet pa gledas sta ti je volja.mozda se i upoznamo u dafniju,ja sam tamo 2.avgusta.pozzzzz

Ovu poruku je izmenio suki: 03. Dec 2010 - 13:16

#33 vesna 1975

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2010 - 13:29

Super ženska ma vidimo se sto posto tamo, samo mi stižemo tek 09.08. i mi ćemo nositi laptop pošto sam videla da ima internet u hotelu!

Nego kako ćemo se pronaći?

#34 vesna 1975

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2010 - 13:36

NADJICE postoji li u sobi frižider nigde ne vidim na slikama, i da li ima onaj mali zamrzivački deo da mogu da zaledim patrone od ručnog frižidera?

I još nešto nama su rekli da ćemo dobiti sobu okrenutu ka Olimpu, jel to problem pošto vidim da je na toj strani i železnica valjda nije prebučno, i ima li potrebe uzimati klimu, pošto kažu da su tamo noći svežije zbog Olimpa?

Klima se naplaćuje na licu mesta?

#35 nadjica

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2010 - 16:57

Pogledaj porukuvesna 1975 @ 25. Jun 2010 - 13:36

NADJICE postoji li u sobi frižider nigde ne vidim na slikama, i da li ima onaj mali zamrzivački deo da mogu da zaledim patrone od ručnog frižidera?

I još nešto nama su rekli da ćemo dobiti sobu okrenutu ka Olimpu, jel to problem pošto vidim da je na toj strani i železnica valjda nije prebučno, i ima li potrebe uzimati klimu, pošto kažu da su tamo noći svežije zbog Olimpa?

nacicemo se,ja cu zvati vesnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
i mi smo bili u sobi koja je s zadnje strane,nije bucno toliko,lepse je za spavanje.imai frizider i onaj mali deo zamrzivaca.

Ovu poruku je izmenio suki: 03. Dec 2010 - 13:18

#36 nadjica

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2010 - 17:05

dali imas facebook,daj mi ime i takocemo se lakse dopisivati

#37 vesna 1975

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2010 - 22:57

Imam, ja sam Vesna Vuković, ima ih mnogo na fejsu, moja je sličica sa plavom kosom i imam neku crnu majcu, letnju na
toj sličici, probaj da me nađeš!

#38 vesna 1975

backpacker

• Član

Napisano: 25. Jun 2010 - 22:59

ovo ti je moj profil da lakše nađeš

http://www.facebook....=profile&v=info

#39 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • Poruka:136
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2010 - 15:50

Pogledaj porukuvesna 1975 @ 25. Jun 2010 - 13:36

Nisam nadjica,ali mogu vam pomoci.Klima se naplacuje na licu mesto.Ima Frizider..ima deo za zamrzivac. Noci su sveze,zavisi gde vam je soba,i da li je sunce na toj strani. :)

Ovu poruku je izmenio Katarina LOVE nEI POrI: 12. Jul 2010 - 15:51

#40 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2010 - 15:53

Ide li neko u terminu 19-30 Avgust u ovaaj hotel..?????:)))))

#41 Madagaskar

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 14. Jul 2010 - 14:24

Pogledaj porukuKatarina LOVE nEI POrI @ 25. Aug 2009 - 11:52

Evo vratila sam se juce sa mora...stvarno je u dafniju fantasticno..najlepsi hotel u leptokariji...na minut-dva hoda do plaze..gazde fantasticne..preporucujem svima...:)

Zdravo Katarina,

pošto idem 10. avgusta, interesuje me kada si dobila vaučere od agencije. Meni su rekli 10 dana pre polaska, ali mojoj zaovi još uvek nisu poslali vaučere, a uplatili su za 20. juli......

Pozdrav!

#42 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 14. Jul 2010 - 17:30

Pogledaj porukuMadagaskar @ 14. Jul 2010 - 14:24

Zdravo Katarina,

pošto idem 10. avgusta, interesuje me kada si dobila vaučere od agencije. Meni su rekli 10 dana pre polaska, ali mojoj zaovi još uvek nisu poslali vaučere, a uplatili su za 20. juli......

Pozdrav!

Ovako,ako se ide preko Balkanika,tako je bar kod mene bilo,
Vauceri se dobijaju na licu mesta,na dan polazka,pred ulazak u autobus. Nema potrebe za brigom!

#43 pristalina

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 14. Jul 2010 - 23:27

Mi smo bili od 20.06.-30.06. u Dafniju,i mogu reci da smo se vratili prezadovoljni .Smestaj je super,hotel je blizu plaze,blizu setalista,na odlicnoj lokaciji.Gazde su ,ma nemam reci,extra ljudi,sta god da treba.Isli smo preko Balkanika,i puno znaci kada imas nekog iz agencije tu ,u hotelu,.Znaci,sve u svemu,utisci su odlicni,i ako opet budemo isli u Leptokariju,ici cemo u Dafni plus,i opet preko Balkanika.
Inace ,kuhinja je mala,ali jako lepo uklopljena,da se ni ne vidi kad udjes,ima frizider,sporet,i od sudova ima sve sto je potrebno (tanjiri,solje,dzezva,serpa,tiganj,case,pribor),posteljinu menjaju na 5 dana,peskire na 2 dana.Ispred i iza hotela ima meste za parkiranje,a hotel ima video nadzor,tako da je sto se auta tice,bezbedno.
Ne znam sta bih vise pisala,ako nekog nesto konkretno interesuje,neka pita,odgovoricu.

Ovu poruku je izmenio pristalina: 14. Jul 2010 - 23:27

#44 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 15. Jul 2010 - 14:34

Stvarno sa svima se slazem. Hotel ko narucen.. FANTASTICAN,sve vise je bespotrebno.

#45 zmajcepo

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 26. Aug 2010 - 12:55

Pogledaj porukuVolim putovanja @ 22. Mar 2010 - 23:15

IAKO JE BLIZU ŽEL.STANICE, NEMA PROBLEMA SA BUKOM...
NIKAKVA BUKA VAM NEĆE OMETATI ODMOR...
PROVEO SAM DESET DANA I POŽELEO BAR JOŠ DESET SAMO DA UŽIVAM U HOTELU I UDOBNOSTI...

Idemo u Leptokariju 07.09.Jedva cekam...
Vidim da su za hotel sve pohvale, pa me samo zanima kakva je plaza?
Da li je cista?
i da li mozemo da nosimo nase suncobrane ili ima njihovih na plazi i koja je cena da se iznajme?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0