Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HOTEL DAFNI PLUS

152 odgovora na temu

#136 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • Poruka:136
  • ženski

Napisano: 17. Jan 2012 - 15:17

Pogledaj porukuDimitrijev tata @ 17. Jan 2012 - 11:46

Posle svega pročitanog, moram obavezno da sa porodicom provedem leto u Hotelu Dafne plus.
Da li može kontakt sa gazdom hotela?

Unapred zahvalan
:klap: :klap: :klap:
Poslato, bez brige! :)

#137 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 19:39

Ove godine ih radi Bravo turs iz Leskovca, a ostali su subagenti. Da li je neko isao sa njima i kakvo je iskustvo. Ja danas rezervisao, a u ponedeljak trebam da uplatim.
Hvala svima na opisima i trudu.

Ovu poruku je izmenio andrej26: 21. Jan 2012 - 19:42

#138 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 21. Jan 2012 - 19:49

Dobri su ....bar su bili dobri do prosle godine...
radim,na poslu sam mk

#139 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 19:55

Hvala, meni ovaj smestaj deluje super povoljan u odnosu na ostale u severnoj GR, a kako dobro izgleda.

#140 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 22. Jan 2012 - 10:32

Ne trudite se ove godine sa kontaktiranjem Dafni plus jer će mail preusmeriti na Bravo turs iz Leskovca koji je zakupio Dafni plus na celu sezonu. Ne znajući ko radi Dafni plus poslao sam mail u petak ujutru direktno hotelu, a do uveče sam skapirao na netu da su oni organizatori, a ostale agencije subagenti. U subotu ujutru sam ih pozvao( javila se gospođa/đica jako ljubazna) i uradio rezervaciju, oni su mi poslali u roku od par minuta formular koji se popuni i vrati njima nazad gde se upiđu svi podaci o nama i naznači se kako plaćate i da li imate nekih posebnih želja. Nakon toga stiže profaktura za uplatu. Kada sam to sve zavrđio pogledao sam službeni mail sa koga sam oslao upit hotelu i tamo sam video mail od Bravo tursa gde me obaveštavaju da im je proslešen mail od hotela ...... Za sada sve naj za ljubaznost i brzinu Bravo tursa.

#141 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 20:19

U ponedeljak stigla prof. u utorak platili i danas stigao ugovor, svaka čast za Bravo turs, a mi sada bz čekamo.

#142 Kaostechno

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 23. Mar 2012 - 19:10

Pozdrav svima, i mi smo uplatili od 21/6 .

Dobili smo studio br 212, jel neko zna sa koje strane je / sprat. Mi prvi put idemo u Leptokariju.

Da li ima neko ko ide u nashoj smeni mozda.

#143 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • Poruka:136
  • ženski

Napisano: 24. Mar 2012 - 18:30

@Kaostechno

Mislim da je prvi ili drugi sprat.. Necu da vas lazem.
Ako je drugi onda je na suncu... i ako vam soba gleda na olimp preporucuje se klima.

Ovu poruku je izmenio mikap: 26. Mar 2012 - 10:14
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#144 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Mar 2012 - 19:41

Šta to znači da ako je drugi sprat da je sunce, a ako je prvi da nije iako je starna ka Olimpu? Da menjam na vreme sprat.

#145 Kaostechno

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 26. Mar 2012 - 12:55

@ Katarina Hvala za info.

@ Andrej 26 Koju sobu ste vi dobili, da li idete preko Bravo Tours-a ?

Da li neko zna u koliko sati je ulaz u hotel, idemo kolima pa da znamo da gadjamo otprilike.

Ovu poruku je izmenio Kaostechno: 26. Mar 2012 - 13:10

#146 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 26. Mar 2012 - 17:31

208 trokrevetni std., da, da preko njih.

#147 Kaostechno

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 26. Mar 2012 - 17:38

E pa vi ste tu negde pored nas onda :P, u kojoj ste smeni? Nama pishe da je nash 1/3 iako smo platili za 1/2. Ali dobro kapiram da je taj neki extra krevet pomocni...

Mi smo platili unapred sve i dali su nam 10% popusta na cenovnik.

#148 andrej26

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 29. Mar 2012 - 19:38

i mi smo unapred, ali rano i dobili smo 12%, a idemo u II polovini avg.

#149 Kaostechno

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 29. Mar 2012 - 21:29

Ok rekli su nam da je soba 212 sa Juzne strane na prvom spratu.

Devojka i ja smo odlucili da nam tih deset dana nije dosta, a zbog toga sto nam smena u Dafni krece u cetvrtak, mi planiramo da krenemo lagano u ponedeljak te nedelje i da probamo da nadjemo neki jeftin smestaj na 3 dana od pon - sre.

Ima neko neki predlog gde bi mogli i koga da kontaktiramo za tih tri dana.

Posto idemo kolima i ne mora da bude Leptokarija kapiram, mislite da mozemo da nadjemo u toku radne nedelje na 3 dana, smestaj za nas dvoje po 20e dnevno?

Ovu poruku je izmenio Kaostechno: 29. Mar 2012 - 21:30

#150 Dušan74

backpacker

• Član
  • Poruka:10
  • muški

Napisano: 31. Mar 2012 - 08:35

Pozdrav za sve forumase i ljubitelje putovanja!!! I ja ove godine idem u ovaj hotel, u septembru. Uplatio sam pre nego sto sam procitao ove komentare i vidim da nisam pogresio. Ukljucio sam se u ovu temu jer ste spominjali agenciju Bravo tours. Meni je ovo treca godina za redom da idem preko njih i zaista malo je reci da sam prezadovoljan. Iako sam na 300km od Leskovca, telefonom i e-mailom sve zavrsimo za jedan dan. Apsolutno me ne interesuju druge agencije, odem na njihov sajt i izaberem sta mi se svidja.
Sto se tice Dafnia, jel se kolima dolazi kroz podvoznjak u centru pa onda neka od ulica desno?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0