Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HOTEL DAFNI PLUS

152 odgovora na temu

#151 balto

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1064
  • ženski

Napisano: 31. Mar 2012 - 20:03

@ Dusan74

Mozete do hotela doci i tako kako ste napisali, necete pogresiti. Postavljena slika
Postavljena slika

#152 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 01. Apr 2012 - 07:44

Pogledaj porukuDušan74 @ 31. Mar 2012 - 08:35

Pozdrav za sve forumase i ljubitelje putovanja!!! I ja ove godine idem u ovaj hotel, u septembru. Uplatio sam pre nego sto sam procitao ove komentare i vidim da nisam pogresio. Ukljucio sam se u ovu temu jer ste spominjali agenciju Bravo tours. Meni je ovo treca godina za redom da idem preko njih i zaista malo je reci da sam prezadovoljan. Iako sam na 300km od Leskovca, telefonom i e-mailom sve zavrsimo za jedan dan.

Ove godine idemo prvi put preko njih, ali smo mailom sve rešili za dan, sve pohvale za sada. Baš ljubazni i ekspeditivni.

#153 Katarina Loves Leptokaria

putnik

• Član
  • Poruka:136
  • ženski

Napisano: 07. Apr 2012 - 15:13

Pogledaj porukuandrej26 @ 25. Mar 2012 - 19:41

Šta to znači da ako je drugi sprat da je sunce, a ako je prvi da nije iako je starna ka Olimpu? Da menjam na vreme sprat.

Ne ne. Vi imate 3 sprata. I sobe su rasporednjene na svakome isto. Sad imate 4 strana na svakom. Ka ,tako reci, Moru su 2. Jedna je bocna i ona iza gleda ka olimpu.

Pogledaj porukuKaostechno @ 26. Mar 2012 - 12:55

Da li neko zna u koliko sati je ulaz u hotel, idemo kolima pa da znamo da gadjamo otprilike.

Sve zavisi . Prethodna smena ostavlja sobu u 9. Spremacice uzimaju spremaju i ciste.
Mi obicno Dobijemo kljuc oko 11, 12, ponekada i ranije. Sve zavisi.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0