Putovanja.info Forum: PREVEZA - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (4 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

PREVEZA

#46 Korisnik je offline   jerotije_legenda

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 888
  • Učlanjen: 02.02.07

Napisano: 13. avg 2010 - 16:01

Onda Prevezu treba definitivno zaboraviti :besan:
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
0

#47 Korisnik je offline   Ana...

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 64
  • Učlanjen: 31.01.10

Napisano: 23. jun 2011 - 11:37

Da li postoji neki lokalni prevoz od Parge ka Prevezi ja bi da obidjem Loutsu i Ammmoudiu playu. :klap:
0

#48 Korisnik je offline   Rasha1202

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 30
  • Učlanjen: 26.06.11

Napisano: 16. avg 2011 - 16:29

Planiram da na putu za Lefkadu napravim pauzu od 2-3 dana u mestu Kanali (15-ak km pre Preveze), hotel Ionian Theoxenia, pa me zanima da li je neko bio u tom mestu ili još bolje hotelu da mi prenese svoja iskustva.
Ima li lepih plaža u blizini, koji su dobri restorani, kakav je Kanali uopšte?

H V A L A
0

#49 Korisnik je offline   codemaker

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Isključen
  • Poruka: 4249
  • Učlanjen: 15.10.06

Napisano: 16. avg 2011 - 16:35

Ja sam u subotu u hotelu Kanali, Kanali.
Tuda sam samo mnogo puta prolazio na putu za Prevezu ali još nisam stao da malo procunjam. Ovog ću puta tamo prenoćiti pa ako ti nije kasno, napisaću utiske.Ne o hotelu ali o ostalom da.

Ovu poruku je izmenio codemaker: 16. avg 2011 - 16:36

Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

0

#50 Korisnik je offline   Rasha1202

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 16. avg 2011 - 17:25

Pogledaj porukucodemaker @ 16. avg 2011 - 15:35

Ja sam u subotu u hotelu Kanali, Kanali.
Tuda sam samo mnogo puta prolazio na putu za Prevezu ali još nisam stao da malo procunjam. Ovog ću puta tamo prenoćiti pa ako ti nije kasno, napisaću utiske.Ne o hotelu ali o ostalom da.

Hvala, nikako nije kasno, a koristiće mi mnogooo!
0

#51 Korisnik je offline   Putnica

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1543
  • Učlanjen: 06.06.06

Napisano: 16. avg 2011 - 17:36

Pogledaj porukuRasha1202 @ 16. avg 2011 - 16:29

Planiram da na putu za Lefkadu napravim pauzu od 2-3 dana u mestu Kanali (15-ak km pre Preveze), hotel Ionian Theoxenia, pa me zanima da li je neko bio u tom mestu ili još bolje hotelu da mi prenese svoja iskustva.
Ima li lepih plaža u blizini, koji su dobri restorani, kakav je Kanali uopšte?

H V A L A

Ne vidim ni jedan dobar razlog da neko provede par dana u Kanaliju. To je mesto dobro za prenociste i po meni nista vise. Jedino ako ce biti baza za neke obilaske, ali 3 dana u Kanaliju ...ne razumem zasto Postavljena slika ...
Postavljena slikaMoj blog: http://putnica.mojblog.rs

Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada
0

#52 Korisnik je offline   Rasha1202

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 16. avg 2011 - 18:08

Pogledaj porukuPutnica @ 16. avg 2011 - 16:36

Ne vidim ni jedan dobar razlog da neko provede par dana u Kanaliju. To je mesto dobro za prenociste i po meni nista vise. Jedino ako ce biti baza za neke obilaske, ali 3 dana u Kanaliju ...ne razumem zasto Postavljena slika ...

Pa nisam ni mislio da provedem ama baš svaki sekund od ta 2-3 dana u Kanaliju, a ako pogledaš kartu ili ako si već bila tamo onda znaš da je položaj Kanalija savršen za obilazak okoline, od Parge do Preveze, sve je nekako blizu a ima i šta da se obiđe i vidi.
Moje je pitanje bilo da li neko zna nešto više o samom Kanaliju jer kad sam već tamo što da ne obiđem i tu varošicu. Neki dobar restoran, ako postoji, ako ne nema veze, ima ih dosta u Prevezi, tamo sam boravio prošle godine 3 dana pre odlaska na Lefkadu.
0

#53 Korisnik je offline   Putnica

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 16. avg 2011 - 19:45

Pogledaj porukuRasha1202 @ 16. avg 2011 - 18:08

ili ako si već bila tamo onda znaš da je položaj Kanalija savršen za obilazak okoline, od Parge do Preveze

Ne bih ti ni odgovorila da nisam bila tamo. Ako je baza za obilazak onda OK, kao sto sam i rekla.

Pogledaj porukuRasha1202 @ 16. avg 2011 - 18:08

da li neko zna nešto više o samom Kanaliju jer kad sam već tamo što da ne obiđem i tu varošicu.

Poenta mog odgovora se upravo krije u tvom pitanju, ne znam sta je Kanali ali varosica sigurno nije. Za mene je to samo jedno mesto pored puta, ima plazu i smestaje, a onda uz to naravno i restorane. Nema tu ulica za setanje, prodavnica i slicno kao u Prevezi ... Zato sam rekla da ne postoji nikakav razlog za trosenje dana tamo ...

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada
0

#54 Korisnik je offline   Rasha1202

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 16. avg 2011 - 21:03

Pogledaj porukuPutnica @ 16. avg 2011 - 18:45

Poenta mog odgovora se upravo krije u tvom pitanju, ne znam sta je Kanali ali varosica sigurno nije. Za mene je to samo jedno mesto pored puta, ima plazu i smestaje, a onda uz to naravno i restorane. Nema tu ulica za setanje, prodavnica i slicno kao u Prevezi ... Zato sam rekla da ne postoji nikakav razlog za trosenje dana tamo ...

Ok, ako je tako neću ni trošiti vreme na Kanali već ću ići dalje.
Zanimljivo mi je da dva puta pitam KAKVE su plaže i restorani, vredi li ih obići, a ti mi odgovaraš sa "ima plazu i smestaje, a onda uz to naravno i restorane". Jesi li bila na nekoj plaži ili u nekom restoranu? Ako jesi reci mi utiske, a to da postoje plaža i restorani znam i sam.
0

#55 Korisnik je offline   Putnica

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 16. avg 2011 - 21:19

Pogledaj porukuRasha1202 @ 16. avg 2011 - 21:03

Ok, ako je tako neću ni trošiti vreme na Kanali već ću ići dalje.
Zanimljivo mi je da dva puta pitam KAKVE su plaže i restorani, vredi li ih obići, a ti mi odgovaraš sa "ima plazu i smestaje, a onda uz to naravno i restorane". Jesi li bila na nekoj plaži ili u nekom restoranu? Ako jesi reci mi utiske, a to da postoje plaža i restorani znam i sam.

Ma ne odgovaram ja tebe od Kanalija, samo dajem svoje misljenje za koje smatram da je prilicno objektivno.
Kanali ima veliku plazu, plaza ko plaza, spram onoga sto ima Lefkada jednostavno nije vredna pomena. Barem meni. Uostalom imas slike na Google Earthu pa pogledaj sam da li ti tako nesto odgovara. A u restorane nisam isla jer sam tu samo nocila na putu do Lefkade.

0

#56 Korisnik je offline   codemaker

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Isključen
  • Poruka: 4249
  • Učlanjen: 15.10.06

Napisano: 16. avg 2011 - 21:35

Crna Putnice, pa gde si našla da noćiš u Kanali na putu do Lefkade kad ima još tridesetak km do Lefkade??? :tuga:
Nisi mogla da isteraš to malo pa da si mirna?

Ovu poruku je izmenio codemaker: 16. avg 2011 - 21:35

Postavljena slika
Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....

0

#57 Korisnik je offline   Putnica

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 17. avg 2011 - 08:15

Pogledaj porukucodemaker @ 16. avg 2011 - 21:35

Crna Putnice, pa gde si našla da noćiš u Kanali na putu do Lefkade kad ima još tridesetak km do Lefkade??? Postavljena slika
Nisi mogla da isteraš to malo pa da si mirna?

U stvari, isli smo na Kefaloniju preko Lefkade, pa smo nocili u Kanaliju a ujutro hvatali trajekt sa Lefkade. Posto smo ceo dan putovali bas smo bili izmrcvareni i nismo mogli da trazimo smestaj po Lefkadi za jednu noc, a ovo nam bilo uz put pa ajde ... Znas nekad i tih 30 km deluje kao vecnost, kad si umoran ... Zato u tim situacijama uvek stanemo.

0

• (4 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com