Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lefkada Mapa

49 odgovora na temu

#46 bucolina

turista

• Član
  • Poruka:98

Napisano: 31. Aug 2011 - 16:40

Mi smo štampali na A2 i super je.

Srećan put i lep provoooood!!! :)

#47 ivanailic16

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 31. Aug 2011 - 18:18

Pogledaj porukubucolina @ 31. Aug 2011 - 16:40

Mi smo štampali na A2 i super je.

Srećan put i lep provoooood!!! :)

Hvala punoooooooo, za sve!!! ;) :-* :srce:

#48 .RS

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 17. Mar 2012 - 18:28

Supruga i ja sa bebicama idemo na Lefkadu ove godine, baza je Nidri, pa me zanima da li se do plaža na zapadnoj obali dolazi putem oko ostrva ili kroz?
Viamichelin mi pokazuje da može kroz ostrvo ali nešto čitam da ljudi idu oko, preko Lefkasa.
Ako može info od ljudi koji su bili.
Hvala
Postavljena slika

#49 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 18. Mar 2012 - 01:28

Pisali smo o tome na drugoj temi. Evo pogledaj, otprilike od ovog posta....prelistaj po tim stranama, ima dosta zanimljivog bas sa mesta desavanja
http://www.putovanja.../page__st__2430
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#50 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • muški

Napisano: 19. Mar 2012 - 14:12

Pogledaj poruku.RS @ 17. Mar 2012 - 18:28

Supruga i ja sa bebicama idemo na Lefkadu ove godine, baza je Nidri, pa me zanima da li se do plaža na zapadnoj obali dolazi putem oko ostrva ili kroz?
Viamichelin mi pokazuje da može kroz ostrvo ali nešto čitam da ljudi idu oko, preko Lefkasa.
Ako može info od ljudi koji su bili.
Hvala

Imas puno opcija, ja sam bio u Nidri prosle godine, i isao recimo na Katizmi preko selo Karya divno malo selce na sredisni deo ostrva, a preko lefkasa na druge plaze blize kao sto su Pefkulia, gira i Agios Ioanis. Ako ides na cuvene Egremni i Porto Katski ondak ides sa druge strane preku Vasiliki to ti je najblizi put i putevi su solidni osim onaj deo posle egremni do katsiki gde je malo uzi put.
Imas i posle Vasiliki kod sela Agios Petros jedno skretanje koje ne ide mn ljudi posto tesan put ali skratis od glavni put za egremni i katsiki oko 8-9km i ispadas u selo Dragano gde se uklucujes opet na glavni put za plaze...

Tu je blize vasiliki oko 18km i dobra plaza Micros Gialos oko 8km od Nidri. Ako te jos nesto zanima o Nidriju i sl. slobodno pitaj :)

P.S. Lefkada ti je pravi izbor bices veoma zadovoljan :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0