Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel "Omirus", Krf, Gouvia

• Ne možete pisati na ovoj temi
20 odgovora na temu

#16 Rabotnik

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 06. Aug 2008 - 13:00

A kakav je hotel Ilijada koju nude neke naše agencije? Vidim da je na plaži, Pajamaca hvali i neki giros pored hotela....

#17 kiki.ns

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 14. Aug 2008 - 11:58

Slazem se u vezi hotela Omiros u potpunosti sa Batom. Ne bih ga preporucila. Najvise me je razocarala neljubaznost gazde i gazdarice koji su se ponasali prema nama kao da smo divljaci.Opominjali nas kako da sedimo,mrstili se ako bi neko nesto zatrazio. Hrana nije bila nesto specijalno ali je moglo da se jede.Plaza u Guviji je sljunkovita i mala i dosta prljava jer je to ipak luka. Mi smo se kupali na plazi Luis hotela gde se mozete kupati ali morate platiti lezaljke.Ukoliko se odlucite za ovo mesto morate iznajmiti auto i obilaziti druge plaze jer ovde sa malim detetom tesko cete se kupati. Ima jedan mali parkic sa ljuljaskama i to je sve.Setalista nema ,ulice su uzane na trotoarima su parkirana vozila tako da stalno morate ici ulicom sto je nama sa bebom u kolicima bio veliki problem jer kad naiđe auto nemate gde da se pomerite.Glavni grad je super,tamo smo isli uvece u setnju.
Ovo ostrvo bih preporucila samo ako odmor zamisljate tako da menjate sto vise plaza i da stalno obilazite nesto novo.

#18 Rabotnik

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 22. Sep 2008 - 16:51

Samo da kažem da sam dodao opis hotela Ilijada i da ga, sve u svemu, preporučujem.
Hotel Omiros je u vreme kada sam boravio na Krfu bio poluprazan i nije delovao kao mesto za preporuku.

#19 babke73

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 17. Sep 2009 - 19:36

Ja se vratih iz Omirosa juce i nije los hotel,renoviran je skoro i izgleda vrlo cisto a pogotovo kupatila koja su prostrana i cista.Sobe se ciste svaki drugi dan,jedino mi je svedski sto izgledao slabo.

#20 olorien

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2011 - 10:53

Da li mozda ima neko svezije iskustvo sa ovim hotelom?

#21 olorien

backpacker

• Član
  • Poruka:25
  • ženski

Napisano: 08. Aug 2011 - 09:57

Za slucaj da nekom zatreba informacija...
Ovaj hotel bi bio sasvim OK, sto se kaze "za te pare", sobe koje nase agencije uzimaju su renovirane i hrana nije losa ali ...
Prepuno slovenackih i italijanskih ekskurzija, znaci gomila klinaca koji prave ogromnu buku celu noc tako da je nemoguce naspavati se. Osoblje hotela se stalno izvinjava zbog situacije ali ne moze tu nista da uradi. Jedino je pitanje da li je uvek tako.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0