Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel "Omirus", Krf, Gouvia

20 odgovora na temu

#1 Bata

putnik

• Član
  • Poruka:155

Napisano: 03. Jul 2006 - 22:29

Narode, v idim da ste u temi. Potrebna mi je pomoc tj. ukoliko neko ima info i po neki hint za Omirus u Gouvii, jednostavno ne mogu nista da pronadjem na netu te sumnjam da se radi o banana smestaju. Ne bih da pogresim jer vodim i malo dete sa sobom. HVALA !

#2 Skorpijica

putnik

• Član
  • Poruka:131

Napisano: 03. Jul 2006 - 22:56

Preko koje agencije si nasao taj hotel? Da, cudno je sto na netu nema nista, evo ja za 15 min nisam nasla nikakav podatak, sto mi se do sad nije desilo...

#3 Putnica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2006 - 14:51

Hotel se zove Omiros. Znaci guglaj "Hotel Omiros Gouvia" .
Postavljena slikaMoj blog: http://putnica.mojblog.rs

Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada

#4 Bata

putnik

• Član

Napisano: 04. Jul 2006 - 16:49

Jel nekome poznat ovaj objekat ili area ? Uporedjivao sam odnos cena - kvalitet , Grcka-Turska, definitivno da Grcka nudi daleko vise van pansiona ali hotelski smestaj je na strani Turske.

#5 HaMa3aHa

putnik

• Član
  • Poruka:184
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2006 - 16:56

omiros je lep hotel na samoj plaži.
ima lep restoran,bar za večernje pićence...
osoblje je gotivno i govore svi(naravno) engleski
poslednji put sam bila tamo davne 1997 kada sam i radila u šanku u bašti:p
nije banana smeštaj, gosti su im pretežno nemci.
guvija je slatko malo mesto,plaža nije baš neka,ali iznajmite auto i uživaćete!!!

#6 Bata

putnik

• Član

Napisano: 05. Jul 2006 - 21:20

E srce si, hvala puno na savetu, puno mi znaci !!!! :-))

#7 maja123

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 21. Jul 2006 - 00:52

upravo se vratih iz guvije... mesto je bas slatko, malo, ali prepuno kafica, restorana, radnjica... sto se tog hotela tice ne znam kakav je, ali guviju svakako preporucujem... plaza je uska i sljunkovita, ali je cisto, nema guzve, meni se bas svidelo...

#8 Bata

putnik

• Član

Napisano: 21. Jul 2006 - 11:33

Majo, hvala na komentaru !! Ako imas jos neki hint ili savet, unapred zahvalan ! Mozda preporuka za neki dobar restoran, fast- food, bar, rent a car agenciju ...HVALA!

#9 HaMa3aHa

putnik

• Član
  • Poruka:184
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2006 - 13:19

najbolji giros je bio kod hotela Ilijada,
preko puta rent-a-car...čini mi se da beše ANSA rent-a-car.
pišite kako je sada tamo...
baš sam radoznala.
dajte neku sliku iz šanka hotela:p
da vidim ko je još tamo..
srećan put

#10 mila123

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 01. Aug 2006 - 09:50

Evo, i ja se vratih iz Guvije pre nedeljudana. Stvarno sam odusevljena mestom. Gde god da se smestite, bice vam fenomenalno, a za hotel Omiros sam cula da je odlican za malu decu. Iskreno, nisam bila tamo nego u hotelu Gouvia, ali znam ponesto. Sto se tice taverni, nismo ih nesto puno posecivali, izuzev taverne Aries, i bas smo se odusevili, tu imate i odlicnu grcku hranu. Tamo vam je odlican provod. Ima i dosta klubova za mlade, tipa diskoteka, i tako to.

#11 Zooka

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 30. Aug 2006 - 13:21

Decko i ja smo uplatili od 01.09. smestaj u hotelu Omiros na Krfu.
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa smestajem, kakve su sobe, usluga itd...

#12 Bata

putnik

• Član

Napisano: 03. Sep 2006 - 21:59

Pogledaj porukuZooka @ 30. Aug 2006 - 13:21

Decko i ja smo uplatili od 01.09. smestaj u hotelu Omiros na Krfu.
Interesuje me kakva su vasa iskustva sa smestajem, kakve su sobe, usluga itd...
Verovatno kasnim sa odgovorim, shit ...to je jako los hotel, cista prevara i sarena laza domacih agencija, steta sto kasnim sa odgovorom

Ovu poruku je izmenio suki: 30. Jun 2010 - 08:53

#13 Rabotnik

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 29. Jul 2008 - 12:35

Cao!

Svi komentari o hotelu Omiros su zakljucno sa 2006.-om godinom.
Da li neko moze da mi da neku "sveziju informaciju" o hotelu, tim pre sto su komentari bili protivurecni - jedni tvrde da je hotel pun bubasvaba a drugi ga hvale i preporucuju za porodice sa decom?

#14 Bata

putnik

• Član

Napisano: 29. Jul 2008 - 13:29

Pogledaj porukuRabotnik @ 29. 07. 2008 - 12:35

Cao!

Svi komentari o hotelu Omiros su zakljucno sa 2006.-om godinom.
Da li neko moze da mi da neku "sveziju informaciju" o hotelu, tim pre sto su komentari bili protivurecni - jedni tvrde da je hotel pun bubasvaba a drugi ga hvale i preporucuju za porodice sa decom?

Covece, zaista nemam uvid o profilu ljudi koji ti preporucuju Omiros / Umirus / al to je katastrofa od objekta! Ne moze se nazvati hotelom. Plaza u Guvia je ocajna, ne zasluzuje ni jedan dan posete.
Uzmi neke apartmane i naravno, racunaj da ti je obavezno potreban automobil za ostrvo.

#15 Bata

putnik

• Član

Napisano: 29. Jul 2008 - 13:40

Pogledaj porukumila123 @ 1. 08. 2006 - 09:50

Evo, i ja se vratih iz Guvije pre nedeljudana. Stvarno sam odusevljena mestom. Gde god da se smestite, bice vam fenomenalno, a za hotel Omiros sam cula da je odlican za malu decu. Iskreno, nisam bila tamo nego u hotelu Gouvia, ali znam ponesto. Sto se tice taverni, nismo ih nesto puno posecivali, izuzev taverne Aries, i bas smo se odusevili, tu imate i odlicnu grcku hranu. Tamo vam je odlican provod. Ima i dosta klubova za mlade, tipa diskoteka, i tako to.

U Umirusu ne postoji bas nista za decu, niti parce trave

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0