Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel Kamenec-Kiten

27 odgovora na temu

#16 bee

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:261
  • ženski

Napisano: 22. Aug 2011 - 15:27

ajde dajte neke fotke ili postavite mft, meni je ove godine bilo primorsko ili kiten, a dogodine ko zna.....
[url="http://www.TickerFactory.com/"][/url]

#17 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • Poruka:134
  • muški

Napisano: 23. Aug 2011 - 01:18

Jao, sve ovo pišem sa telefona, možda kasnije... Najbolja slika je: Sediš na plaži, kada si žedan, predješ 50m. do bara, sve je na dohvat ruke, nema potrebe da mrdaš iz hotela koji je na plaži a ujedno i na bazenu, jedino ako hoćeš da prošetaš uveče. Nas dvoje smo potrošili 28 Eura za celu smenu; odlazak do Sozopola, kupovina suncobrana i hrana za povratak. Živa istina, nismo znali gde da potrošimo pare. Na kraju krajeva platio si All.Inc. i glupo je pored kafane u kojoj imaš besplatno piće i dobru hranu ići u drugu u kojoj ćeš to isto da plaćaš. To svi rade, a Kiten i nije neko mesto za izlazak.

#18 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 08. Sep 2011 - 10:37

Za Bokija, a i za druge: Već sam dovoljno nahvalio hotel i samo da dodam da u Bugarskoj terasa pomalo nema smisla jer su noći vlažne i ne može veš da se osuši. Prozor se otvara, u sobi je pepeljara, protivpožarni alarm ne radi. Uveče ionako sediš u baru gde je slavina pa ti terasa ni ne treba. Toliko od mene.

#19 drug_član

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 14. Sep 2011 - 20:28

Hvala " bogalinacrk", posto je argus otkazao ove aranzmane za Bugarsku u septembru prebacili smo se u Tursku tako da necemo imati to zadovoljstvo ove godine.

#20 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 15. Sep 2011 - 07:29

Šteta, konkretno zato što je ove godine septembar prevruć i jedinstvena prilika je bila da se lepo prođe u BG, jer je u ovom periodu uglavnom loše vreme. Turska je zakon za letovanje u septembru i šta reći, lepo se provedite.

#21 bee

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2012 - 23:26

znam da je još rano za letovanja, ali da li se neko seća, ako ko uopšte čita ovu temu, koliko je koštao ovaj hotel recimo početkom jula?

#22 Serafim

putnik

• Član
  • Poruka:153
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 12:12

Imam samo cenovnik od Montesol agencije i cene su bile:
06.07./all/360 e/10 nocenja + bus iz N. Sada 7.000 rsd + bor. taxa 5 e (za svo vreme boravka)
od 16.07.-13.08. cena je bila 450 e po osobi a posle je cena bila niza

Pozdrav ;)

#23 bee

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 26. Jan 2012 - 22:21

thnx:don-t_mention:
[/quote]

#24 bee

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jan 2012 - 15:27

Pogledaj porukubogalinacsrk@gmail.com @ 15. Sep 2011 - 07:29

Šteta, konkretno zato što je ove godine septembar prevruć i jedinstvena prilika je bila da se lepo prođe u BG, jer je u ovom periodu uglavnom loše vreme. Turska je zakon za letovanje u septembru i šta reći, lepo se provedite.

ako slučajno čitaš ovo, razlika u ceni je ovelika i ja se razmišljam za sobu bez balkona, a kakva je situacija sa sušenjem kupaćih i peškira, može li se prebaciti preko prozora?

#25 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 08. Feb 2012 - 13:27

Evo, slučajno pogledah, pa da ti odgovorim. Na terasi ni ne možeš da osušiš kupaće, jer je napolju strašno vlažno. Na prozoru isto, jedino u sobi gde je postojala ona sprava za sušenje veša sa kanapima što se razvlači. Govorim o periodu od 03-14 Augusta 2011. Ujedno da odgovorim i na nečije pitanje o ceni. Sa prevozom, 9 noćenja (Argus), bez balkona ukupno 370 eura.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Feb 2012 - 11:42
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#26 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 19. Mar 2012 - 14:48

Pitao me je neko putem privatne poruke; dakle, ako si u Kamenecu, možeš da iznamljuješ suncobran plus dve ležaljke što košza 5 E, ali jednako ima previše mesta za postavljanje svojih suncobrana i ležaljki, Ukoliko te ne mrzi da nosiš sve to nekih pedesetak metara. Suma sumarum, uplatiš aranžman i dalje ti ne trebaju pare.

Ovu poruku je izmenio bogalinacsrk@gmail.com: 19. Mar 2012 - 14:52

#27 bee

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 22. Mar 2012 - 10:28

mi uplatili kiten!
ima li neke šanse da postaviš neku foto turu ili makar par sličica ovde od prošle godine, da se pripremim psihički :zvizduk: :klap:

#28 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 22. Mar 2012 - 16:55

Stavio ja sličice, ali ne prikazuje. Žao mi je, očigledno pojma nemam kako se to radi. Ako mi pošalješ svoj mejl, poslaću ti i slike. To znam. Moj mejl je jasan.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 23. Mar 2012 - 08:45
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0