Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Iznajmljivanje broda

7 odgovora na temu

#1 maksi09

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 14. Jul 2009 - 10:28

Da li je neko iznajmio brodic(camac) ?
Znam da postoje te varijante za jednodevni obilazak ostrva, brodici su za dvoje i iznajmljuju se na plazama.
Ako je neko iznajmio ili video koja je cena, zamolio bih da mi javi.

#2 AskMaria

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 02. Aug 2009 - 12:31

Pogledaj porukumaksi09 @ 14. 07. 2009 - 10:28

Da li je neko iznajmio brodic(camac) ?
Znam da postoje te varijante za jednodevni obilazak ostrva, brodici su za dvoje i iznajmljuju se na plazama.
Ako je neko iznajmio ili video koja je cena, zamolio bih da mi javi.

Izgleda da se slabo iznajmljuje :)

Pre 2 godine na Zakynthosu su bili varijante za iznajmljivanje, recimo od 10am-5pm za 80e.

#3 AskMaria

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 23. Aug 2009 - 13:27

Pogledaj porukuAskMaria @ 2. 08. 2009 - 12:31

Izgleda da se slabo iznajmljuje :)

Pre 2 godine na Zakynthosu su bili varijante za iznajmljivanje, recimo od 10am-5pm za 80e.

Cena iznajmljivanja camca iz Kerija je sat 30e, ceo dan, tj 8 sati 100e.

#4 pacey defender

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 26. Aug 2009 - 11:33

avgusta 2007 sam se na paksosu raspitivao o iznajmljivanju čamca. lik mi je tražio 350e za 10 dana. u pitanju je onaj čamac za šestoro ljudi, sa ne baš jakim motorom.

#5 volodja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1935
  • muški

Napisano: 26. Aug 2009 - 12:03

A sta ces ako ti se motor na camcu (brodu) pokvari, a uz put se vreme natmuri?

#6 pacey defender

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 26. Aug 2009 - 22:47

Pogledaj porukuvolodja @ 26. 08. 2009 - 12:03

A sta ces ako ti se motor na camcu (brodu) pokvari, a uz put se vreme natmuri?

pricamo o paxosu. najdalje sto treba ici je do antipaxosa. meni se cini da uz minimum znanja o vožnji čamca (koje ja nemam, btw) može da se pregura vožnja između 10h ujutro i 7h uveče usred leta. 

a tu su i vesla, za slučaj kvara. 

btw, kad smo već kod paxosa, da li je neko letovao tamo? MIslim na noćenja, ne na izlete sa Krfa ili iz Parge. Kapiram da je tamo besmisleno iznajmiti automobil. 

#7 Mupovac

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242

Napisano: 22. Jul 2010 - 13:45

Ukoliko se dobro secam prosle goi]\dine u A. Georgiosu je neki obican camac (nisam strcnjak za plovne objekte)kostao 40 evra, a cena glisera je bila pocetna 60 ili 80 evra. Mislim da jos nisam izlapeo i da me pamcenje sluzi korektno. E sada mene interesuje da li neko od iznajmljivaca trazi neku licencu ili dozvolu za upravljanje plovilima i kako ide ta procedura rentiranja plovila?

#8 Deki NS

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • muški

Napisano: 01. Aug 2010 - 10:22

Pogledaj porukuMupovac @ 22. Jul 2010 - 13:45

Ukoliko se dobro secam prosle goi]\dine u A. Georgiosu je neki obican camac (nisam strcnjak za plovne objekte)kostao 40 evra, a cena glisera je bila pocetna 60 ili 80 evra. Mislim da jos nisam izlapeo i da me pamcenje sluzi korektno. E sada mene interesuje da li neko od iznajmljivaca trazi neku licencu ili dozvolu za upravljanje plovilima i kako ide ta procedura rentiranja plovila?

Na Skiatosu je 70e za dve a 80 za cetiri osobe.Valjda je tih 10e za dva dodatna prsluka,camac je isti.Posto i sam idem na Krf 21. malo sam guglao,najjevtinije sto sam nasao je 55e dnevno.Naravno ako uzimate na vise dana i cena je manja.Na Krfu mozete koristiti rentirani camac samo uz istocnu obalu.U Grckoj vam nije potrebna nikakva dozvola do 30ks snage motora i mislim,do 6m duzine camca.Inace svugde se camac uzima ujutro i vraca predvece,obicno u 18h,cak i ako ste ga iznajmili na vise dana.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0