Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
JERUSALEM Potrebne informacije
Napisano: 25. sep 2010 - 09:19
Jao divno, znaci sledece godine Ljerkin putopis pod ruku i pravac Jerusalem..... jupiii
Napisano: 01. nov 2010 - 18:00
Ljerka,pa ovo je knjiga u malom.Komotno mozes da izdas brosuru kao turistiki vodic.Sjajno.Uzivala sam citajuci.
Sladjana Maksimovic
Napisano: 15. dec 2010 - 01:36
Šta reći a da već nije rečeno! Stvarno impresivno. Hvala što si to podelila sa nama.
Da umemo, mogli bismo lepo provesti ovu sredu trčeći odmornim nogama za gladnim očima, puniti srce radošću što postojimo, čuditi se velikoj tajni života, čiji smo slučajni i srećni gosti. (Duško Radović)
Švedska - putopis
Napisano: 24. apr 2011 - 07:25
Jerusalem 2011, paljenje Sv.ognja
Napisano: 21. maj 2011 - 15:08
Poklonicko putovanje u organizaciji Dobrocinstva SPC je premesteno u Opsti podforum na temu Dobrocinstvo.
Direktoru agencije Dobrocinstvo, Draganu Vukicu preporucujem da se registruje na forumu kao Turisticka agencija.
Direktoru agencije Dobrocinstvo, Draganu Vukicu preporucujem da se registruje na forumu kao Turisticka agencija.
Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 21. maj 2011 - 15:16
Napisano: 27. maj 2011 - 16:40
Zelim samo da se ovim putem zahvalim Ljerki na putopisima Jerusalima i Petre.
Bili su mi od koristi, da makar nešto vidim, jer sam na moju žalost morala da ih obilazim sa agencijom. Hvala
Bili su mi od koristi, da makar nešto vidim, jer sam na moju žalost morala da ih obilazim sa agencijom. Hvala
Napisano: 27. maj 2011 - 19:21
Hvala i tebi na ovom komentaru, drago mi je da su ti pomogli.
Napisano: 27. dec 2011 - 00:20
Zdravo ljudi!
Bila sam u Izraelu dve nedelje kod drugarice, ove godine u junu!
Sve sto vas zanima slobodno pitajte.
Obisla sam ga uzduz i popreko i odusevljena sam!
Bila sam u Izraelu dve nedelje kod drugarice, ove godine u junu!
Sve sto vas zanima slobodno pitajte.
Obisla sam ga uzduz i popreko i odusevljena sam!

Citiraj
Odgovori na ovo