Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Obilaznica oko Skoplja

• Ne možete pisati na ovoj temi
17 odgovora na temu

#16 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 25. Jun 2010 - 15:05

Planiram, pocetkom jula, put od Beograda do Ohrida. Procitao sam vas mejl od novembra prosle godine, pa cisto da provjerim: da li je obilaznica oko Skoplja zavrsena i funkcionalna? Da li se sa autoputa iskljucujem (za Skoplje) poslije Kumanova? Da li na samoj obilaznici postoje oznake za Ohrid (ili su oznake za Tetovo, Gostivar)???

Zahvalan sam vam za svaki detalj ...

Pozdrav iz Beograda ...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:30
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#17 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 03. Aug 2010 - 13:49

Evo da odgovorim sam sebi Postavljena slika - mozda bude jos nekom inetersantno ...

Kad predjete MK granicu (Tabanovce) i Kumanovo, kod rafinerije OKTA se iskljucujete sa desne strane i pratite samo pokazivac za Tetovo ... obilaznica (ili obikolnica, na makedonskom) je super uradjena (ogranicenje brzine je 130 km/h) i autoput vas vodi sve do Tetova ... od Tetova do Gostivara je solidan put, nesto slabiji preko Mavrova i konacno se spustate u ravnicu i dalje prema Strugi i Ohridu ... znaci, nema ulaska u Skoplje, svi pravci su dobro oznaceni i mala je vjerovatnoca da igdje 'promasite' pravac prema Ohridu ...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:30

#18 nepiyu

backpacker

• Član
  • Poruka:23
  • muški

Napisano: 03. Aug 2010 - 18:25

evo nas u Ohridu i sve potvrdjujemo Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:31

Broj korisnika koji čitaju temu: 1