Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

BODRUM

• Ne možete pisati na ovoj temi
219 odgovora na temu

#211 la dolce

turista

• Član
  • Poruka:78

Napisano: 27. Apr 2011 - 18:18

Hvala ti na preporuci, ali ja sam vec uplatila (na Sajmu turizma rezervisala) Grand Zaman Garden (4*). Ovde, na forumu, cula sam sve najbolje o njemu. Hotel je u gradu, a nekih 150 m od Kleopatrine plaze. Putujem 30. VI i mislim da sam ubola i termin, i hotel, i agenciju (1A Travel), mada bas i nije tako jeftino, na kraju, sa svim taksama , osiguranjem i slicnim ispade 820 €. To je kao 12 dana, u stvari 10 dana jer stizemo oko 22-23 h, a poslednji dan napustamo hotel oko 10 h.
Lep ti odmor zelim. Mislim da neces pogresiti sa Salmakisom, gledala sam mnogo fotki sa tog putovanja svoje poznanice.

#212 Micka_Nis

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • ženski

Napisano: 21. May 2011 - 16:16

A jel zna neko nesto o hotelu Gumbet Holiday Beach?

#213 duuunja

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 21. Jun 2011 - 18:07

Ima li neko informaciju o hotelu Dilek 2* superior u Gumbetu?
Hvala unapred.

#214 MaraBgd

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 12. Jul 2011 - 15:37

Cao svima,

Planiram da idem u Bodrum u drugoj polovini septembra pa me zanima kakvo vreme mogu da ocekujem i kakve su cene vanpansionskih usluga.

Hvala

#215 plavi034

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 13. Jul 2011 - 14:54

Ja krecem 11.septembra mene zanima takodje kako je vreme u tom periodu,kakve su cene itd!

#216 jelisaveta1983

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 14. Jul 2011 - 21:46

Samo bih htela da podelim svoje utiske o Bodrumu sa onima koji planiraju da letuju tamo.
Suprug i ja smo bili u hotelu Salmakis 4* od 23.06. do 03.07. i sto se tice hotela, imam sve pohvale. Idealan spoj dobre lokacije, cene, kvaliteta usluge, lepog bazena, privatne plaze.
Hotel se nalazi na samo 1km od grada gde mozete otici pesaka, mada imate opciju prevoza dolmusem ili brodicem koji je mali skuplji 2.5e ali brze stize i staje tacno ispred hotela i vozi vas za nepunih 5 min do samog centra rada.
Hotel ima prelep bazen za odrasle kao i bazen za decu sa malim toboganima, unutrasnji bazen, saunu , jakuzi, teretanu, tursko kupatilo i terene za tenis, ali se npr teretana dodatno placa ako ste uplatili samo polu pansion. Svakog dana na bazenu, animatori organizuju razne igre u vodi , vaterpolo itd.
Hotel se nalazi u Bardakci zalivu i nalazi se u brdu pa je sagradjen na nekoliko nivoa. na prvom nivou su sobe, zatim bazen i restoran, pa plazni bar pored koga se nalaze ljuljaske i lazy bag-ovi gde se mozete suncati, i zatim pescana privatna plazana kojoj se ne placaju lezaljke i jedino se moze prici na plazu iz hotela.
Hrana u htelu je bila odlicna, raznovrsna, a osoblje izuzetno ljubazno.
Jedina zamerka koji smo mi imali tokom boravka u Bodrumu je bilo hladno more i vetar koji je duvao svakog dana, mada je u tom periodu temperatura vazduha bila u proseku 28C, ali ljudi koji su letovali prethodnih godina su nam rekli da je tamo more uvek hlado zbog morskih struja, zato, ako volite toplo more, trebalo bi da se odlucite za Antalijsku regiju.

#217 Izvor sveta Jana

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 30. Aug 2011 - 17:27

Ima li nekog ko bi sa nama podelio sveza (2011) iskustva iz Gumbeta?

#218 uros misic

backpacker

• Član
  • Poruka:35

Napisano: 09. Apr 2012 - 01:09

jel se neko odlucio za bodrum i okolinu ovog leta?kakvi su utisci od proslog leta?sta videti,koje su ekskurzije,cene pica po barovima?jel neko mozda bio u hotelu colossus u gumbetu?sve informacije su dobrodosle... :)

#219 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 09. Apr 2012 - 13:29

Moj favorit je Bodrum za ovo leto, posle Kusadašija od prošlog i prelepih utisaka, vrlo moguće da ćemo se ovom brčkati na plažama Bodruma :klap:

#220 Just_D

turista

• Član
  • Poruka:50
  • ženski

Napisano: 10. Apr 2012 - 20:59

zna li neko nesto o hotelu Jarra?? radi ga Argus?? :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0