Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

BODRUM

219 odgovora na temu

#1 Miskomoj

backpacker

• Član
  • Poruka:28
  • muški

Napisano: 30. Jun 2006 - 12:24

Kusadasi, Marmaris, Antalija, Alanja, Kemer... Niko ne spominje Bodrum 2006 godine. Zasto? Idete li, u koja mesta, koji hoteli...?
Pisite.. B)
Turisticki mag

#2 skosta

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • muški

Napisano: 30. Jun 2006 - 16:55

Ja sam bio prošle godine u Bodrum/Gumbet-u hotel Sany Beach. Bilo je ok. Ali je generalna primedba za taj deo da je voda mnogo hladna. Ima valjda nekih izvora hladne vode u zalivu. Ja inače nemam problema sa hladnom vodom ali sam se kupao po par minuta i napolje. Išli smo par dana na suprotnu stranu poluostrva u Torbu i siti se nakupali u toploj vodi.

#3 Silicon

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 10. Jul 2006 - 15:51

Bili smo ovog juna u Gumbetu (deo Bodruma, susedni zaliv do onog glavnog u kom su tvrđava, marina). Sve je bilo dobro, osim mora koje je nekoliko dana bilo pristojno toplo, a zadnja tri ako je bilo i dvadeset stepeni, tj. hladnovito. Za opis hotela i mesta pogledaj predstavljanje u posebnoj temi koju ću postaviti. Pozdrav.

#4 makii

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 20. Jul 2007 - 16:52

Cao ljudi...idem 8 8 u Bodrum...hotelcic sa 3 * ajd nema veze ....bitan je provod i promena mesta.
Dajte malo informacija o Bodrumu i cenama...pice,izleti ma sta god vam padnem na pamet
Pozdrav

#5 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 21. Jul 2007 - 15:12

Bilo bi korisno da navedes u koji hotel ides posto vecinu hotela ovde poznajem.Plaza u samom Bodrumu je bas slaba,dosta prljava,bolja je u Gumbetu ali je provod mnogo bolji u Bodrumu.Cene:ulaz u najpoznatije diskoteke oko 20evra sa jednom konzumacijom,svaka sledeca 6evra.Toceno pivo po kaficima oko 2-3 evra,na fensi mestima ide pivo i do 9 evra kako sam cuo,kebab 2-3 evra,dolmus 1 evra,taksi 3km-8 evra itd.Pitaj slobodno sta god te zanima,u Bodrumu sam(tj u Gumbetu).

#6 Branko

turista

• Član

Napisano: 21. Jul 2007 - 15:40

Bodrum ima super saobracaj, dolmusi voze po celu noc! Gumbet nije uopste dobar za kupanje ali zato idi u zaliv Bitez koji je super za kupanje. Obavezno idi na izlet brodom da se sita iskupas na super mestima. U Gumbetu imas bezbroj diskoteka a i u bar streetu u Bodrumu. Obavezno idi u diskoteku "Halikarnas" - pronadji na internetu nesto o njoj pa ce ti biti jasno. Za provod nema boljeg mesta od Bodruma, u sta ces se uveriti prvi dan, veruj mi! Pozdrav!

#7 makii

turista

• Član

Napisano: 21. Jul 2007 - 16:52

idem valjda u Gumbet....hotel je sami beach..valjda se tako pise
pa nije bas jeftino sto se pica tice...9 evra hmmm pa jeftinije je u Evropi hehehe

#8 Branko

turista

• Član

Napisano: 22. Jul 2007 - 00:16

Ma nije 9 € pivo taman posla. U discoteci Halikarnas je 5€ a u obicnim kaficima je jeftinije.

#9 makii

turista

• Član

Napisano: 28. Jul 2007 - 10:01

Koliko se leti do Bodruma ili vec gde slece?

#10 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2007 - 17:37

da li neko zna nešto o hotelu LIGHTHOUSE u Ortakentu , u blizini Bodruma, kakva je plaža, koliko je udaljeno od Bodruma, i ima li išta zapravo tamo? Kontiki radi ovaj hotel, kažu da je potpuno nov, pa me zanima sve u vezi toga...

#11 bodrum2007

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:201

Napisano: 28. Jul 2007 - 17:47

Pogledaj porukumakii @ 28. 07. 2007 - 10:05

Koliko se leti do Bodruma ili vec gde slece?

Pa zavisi odakle polazis? Ako si iz BGD, onda gledaj :)

Postavljena slika

Izasli smo iz kuce oko 6 ujutro, a u sobi u hotelu smo bili u 12:08 po beogradskom vremenu. Kao sto vidis.
A putuje se oko sat i po. Vidis maximalnu brzinu i predjeni put... Jedino malo boli glava tj. uvo, mnogo je strmo poniranje aviona zbog planina. Beogradski aerodrom je mnogo prijateljskiji...

Slece se na Mugla aerodrom, tu cekas jedno pola sada prtljag, carinu i ostalo, a onda u autobus agencije i oko 20 minuta da prvog hotela, plus jos oko 20 minuta kreni stani do poslednjeg...

#12 bodrum2007

iskusni putnik

• Član

Napisano: 28. Jul 2007 - 17:52

Pogledaj porukuslatkiš @ 28. 07. 2007 - 17:41

da li neko zna nešto o hotelu LIGHTHOUSE u Ortakentu , u blizini Bodruma, kakva je plaža, koliko je udaljeno od Bodruma, i ima li išta zapravo tamo? Kontiki radi ovaj hotel, kažu da je potpuno nov, pa me zanima sve u vezi toga...

Evo pa procitaj iskustva:

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g2...gean_Coast.html

par candid shoots:

http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-...t.html#16812907

Ako koristis Google Earth, mogu ti poslati placemark!

#13 Branko

turista

• Član

Napisano: 29. Jul 2007 - 17:45

Pogledaj porukubodrum2007 @ 28. 07. 2007 - 17:51

Pa zavisi odakle polazis? Ako si iz BGD, onda gledaj :)

Izasli smo iz kuce oko 6 ujutro, a u sobi u hotelu smo bili u 12:08 po beogradskom vremenu. Kao sto vidis.
A putuje se oko sat i po. Vidis maximalnu brzinu i predjeni put... Jedino malo boli glava tj. uvo, mnogo je strmo poniranje aviona zbog planina. Beogradski aerodrom je mnogo prijateljskiji...

Slece se na Mugla aerodrom, tu cekas jedno pola sada prtljag, carinu i ostalo, a onda u autobus agencije i oko 20 minuta da prvog hotela, plus jos oko 20 minuta kreni stani do poslednjeg...

Izvini ne znam o kakvim planinama pričaš? Bodrumski aerodrom se zove Milat a za tu Muglu nisam čuo. Ne znam gde si ti sleteo..Oko Bodruma su samo pitomi brežuljci, nema naglog poniranja zbog planina.

#14 makii

turista

• Član

Napisano: 29. Jul 2007 - 18:24

Ajd valjda ce biti ok....nesto se svi zale da je skupo mada ako je kao kod nas onda i nije toliko.Ma zakon supermarket...

#15 bodrum2007

iskusni putnik

• Član

Napisano: 29. Jul 2007 - 23:21

Pogledaj porukuBranko @ 29. 07. 2007 - 17:49

Izvini ne znam o kakvim planinama pričaš? Bodrumski aerodrom se zove Milat a za tu Muglu nisam čuo. Ne znam gde si ti sleteo..Oko Bodruma su samo pitomi brežuljci, nema naglog poniranja zbog planina.

Ako ces vec da teras mak na konac, aerodrom se zove Milas a ne Milat.
Mugla je oblast u kojoj se nalazi Bodrum, zato sam rekao Mugla airport. Isto kao sto ce neko reci Beogradski aerodrom, iako se nalazi u surcinu (tj u Milasu).

Sto se ovog drugog tice, ne znam sta da ti kazem...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0